• 1401/08/15 - 11:58
  • - تعداد بازدید: 875
  • - تعداد بازدیدکننده: 224
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹:

تداوم فعالیت رصدخانه اجتماعی با نگاه ویژه به بحران های بیولوژیکی، ضروری است

دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، امروز در بخش افتتاحیه این کنگره علمی که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است، گفت: تداوم فعالیت رصدخانه اجتماعی با نگاه ویژه به بحران های بیولوژیکی، ضروری است و این مهم، چشم انتظار حمایت مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است .

   دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹، امروز در بخش افتتاحیه این کنگره علمی که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است، گفت: تداوم فعالیت رصدخانه اجتماعی با نگاه ویژه به بحران های بیولوژیکی، ضروری است و این مهم، چشم انتظار حمایت مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است .


  به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر محمد ساعتچی با ارائه گزارش کوتاهی از روند برگزاری این کنگره علمی، افزود: از ماه ها پیش، فعالیت ها و اقدامات علمی و اجرایی مربوط به این کنگره در رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و با تشکیل کمیته های علمی و اجرایی آغاز شد و از خرداد ماه با راه اندازی سایت کنگره، فراخوان شرکت در این کنگره ملی به صورت مجازی، ارسال فیزیکی پوستر و تهیه نامه رسمی و ارسال آن به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شد و دریافت خلاصه مقالات تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ ادامه داشت.


   وی تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به اطلاع رسانی خوبی که برای کنگره صورت گرفت، تعداد ۱۶۰ خلاصه مقاله از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور به دبیرخانه کنگره رسید و پس از اتمام مهلت ارسال آثار، بلافاصله با همکاری داوران برجسته که همگی از اساتید مجرب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند، فرایند داوری خلاصه مقالات آغاز شد و در کوتاهترین زمان ممکن، وضعیت هر یک از مقالات به صورت سخنرانی و یا پوستر مشخص شد و برخی از مقالات نیز که از کیفیت لازم برخوردار نبودند، رد شدند.


    دبیر علمی دومین کنگره اجتماعی کووید ۱۹ افزود: از ۱۶۰ مقاله رسیده به دبیرخانه دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید 19، تعداد ۱۲ مقاله از سوی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور، به صورت سخنرانی و 130 پوستر، به شرکت کنندگان ارائه می شود .


    دکتر ساعتچی  گفت: به همت رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و مشارکت اساتید، دانشجویان و پژوهشگران کشور در دومین کنگره رصد اجتماعی کووید ۱۹، شاهد مشارکت بین بخشی محققان و متولیان این عرصه خواهیم بود و با این مهم، راهکار اطلاع رسانی صحیح در بحران ها، مشخص می شود، تا از رواج اطلاعات نادرست در جامعه جلوگیری شود و شاهد ارتقای سلامت روانی و اجتماعی جامعه باشیم.

    
وی  با اشاره به نقش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در تامین سلامت روانی و اجتماعی جامعه، دستاوردهای این کنگره را ارزشمند و کاربردی عنوان کرد.


    دبیر علمی دومین کنگره ملی رصد اجتماعی کووید ۱۹ افزود: خوشبختانه در مقالات رسیده شاهد توزیع جغرافیایی خوب از اکثر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بودیم و طی دو روز کنگره میزبان استادان مجرب دانشگاه های علوم پزشکی و به صورت مجازی نیز میزبان دکتر لنکرانی هستیم.


     دکتر ساعتچی ابراز امیدواری کرد: با سیر نزولی شیوع کووید ۱۹، رصدخانه اجتماعی مورد توجه بیشتری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار بگیرد و در عرصه اجتماعی با توجه به بحران های بیولوژیک، رصدخانه اجتماعی بیش از پیش مورد توجه متولیان نظام سلامت قرار گیرد تا شاهد جریانات سازنده ای در بحران ها باشیم .


    وی افزود: خوشبختانه در مسیر فعالیت رصدخانه اجتماعی، فقط به دنبال چاپ مقاله نبودیم و درصددیم خلاصه های سیاستی را در اختیار سازمان های ذینفع  قرار دهیم تا شاهد بهره مندی جامعه از خدمات علمی این مرکز باشیم.


    وی در پایان سخنانش، ضمن تشکر از حمایت و اعتماد دکتر خانکه رئيس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مبنی بر تشکیل و تداوم فعالیت های رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و واگذاری کار به محققان جوان افزود: اعتماد استادان بزرگ به دانش پژوهان و محققان جوان منجر به شکوفایی و پویایی دانشگاه و رشد و تعالی عرصه های علمی و اجتماعی خواهد شد.


   گفتنی است؛ دومین کنگره رصد اجتماعی کووید 19 از امروز به مدت دو روز، به همت رصدخانه اجتماعی کووید 19 و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شده است و دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان می باشد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24353
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: