به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
تشکیلات دفاتر حقوقی دانشگاه و مراکز درمانی، متناسب با عملکرد آنها اصلاح، یا تکمیل می شود
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جمع مسئولان و کارشناسان دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی، گفت: تشکیلات دفاتر حقوقی در دانشگاه و مراکز درمانی، متناسب با عملکرد آنها اصلاح، یا تکمیل می شود.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جمع مسئولان و کارشناسان دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی، گفت: تشکیلات دفاتر حقوقی در دانشگاه و مراکز درمانی، متناسب با عملکرد آنها اصلاح، یا تکمیل می شود.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این نشست با حضور مدیرکل دفتر حوزه ریاست، حجت اله نادری و قباد دیناری مسئولان دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی و کارشناسان این دفاتر برگزار شد.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه پس از توجه به مسایل و مشکلات دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی که از سوی مسئولان و کارشناسان این دفاتر مطرح شد، گفت: دفاتر حقوقی در دانشگاه و بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده، بلحاظ امکانات و نیروی انسانی تقویت خواهند شد تا بتوانند با قوت نظرات مشورتی در راستای اهداف دانشگاه و راهکارهای قانونی در هر زمینه را ارائه بدهند.
دکتر خانکه اظهار داشت: براساس تجربه و لزوم شرایط هر یک از دفاتر، برخی موضوعات به دفتر حقوقی مرکز روانپزشکی رازی و بعضی از موضوع ها به دفتر حقوقی دانشگاه سپرده خواهد شد.
وی بر لزوم آگاهی اعضای هیات علمی، کارکنان، مدیران و حتی دانشجویان، نسبت به حقوق خود تاکید کرد و از دفاتر حقوقی خواست تا برای آموزش های لازم برنامه ریزی کنند و بصورت حضوری یا مجازی، به آگاه سازی و اطلاع رسانی حقوقی همکاران و همه افراد زیرمجموعه دانشگاه و مراکز تابعه بپردازند.
رئیس دانشگاه گفت: براساس نیازهای اعلام شده دفتر حقوقی مرکز روانپزشکی رازی، درجهت تکمیل امکانات این دفتر، پیگیری و حمایت از سوی دانشگاه صورت می گیرد.
دکتر خانکه همچنین تاکید کرد که دفاتر حقوقی دانشگاه و مراکز درمانی تابعه لازم است تا برای هماهنگی بیشتر و دریافت نظرهای مشورتی از همدیگر در مورد موضوع های کاری، جلسات مرتب و منظم بصورت ماهانه یا فصلی بصورت مشترک داشته باشند.
وی افزود: انتظار داریم تا دفاتر حقوقی مربوطه، مشکلات را بررسی کرده و برای رسیدگی و رفع آنها، نظرهای مشورتی بدهند و اگر قرار باشد که ملکی را خریداری کنیم، دفتر حقوقی مسایل پیرامون آن را بررسی کند ونظر تخصصی در رابطه با این اقدام ارائه بدهد.
وی همچنین تصریح کرد: واحدهای مختلف در دانشگاه و مراکز تابعه نیز برای پیشبرد اهداف دانشگاه نیاز است که با دفاتر حقوقی در دانشگاه و مراکز، هماهنگی و همکاری داشته باشند، تا فعالیت ها با قوت و مستندات لازم انجام شود.
پیش از سخنان رئیس دانشگاه، مسئولان و کارشناسان دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی طی سخنانی، ضمن تشکر از رئیس دانشگاه که پس از سال های طولانی، برای اولین بار این نشست مشترک را برگزار کرده و بصورت مستقیم در جریان مسایل و مشکلات دفاتر حقوقی قرار گرفتند، گزارش کوتاهی از عمده فعالیت های دفاتر و چالش هایی که در روند کار با آنها روبه رو هستند، ارائه دادند.
حجت اله نادری مسئول دفتر حقوقی دانشگاه در این نشست، با اشاره به نمونه هایی از پرونده حقوقی دانشگاه که رای تبرئه دانشگاه دریافت شده است، گفت: بیش از 95 درصد پرونده های حقوقی طی سال های گذشته، با نتیجه مثبت و به نفع دانشگاه، به پایان رسیده و در بعضی موارد نیز دانشگاه با نظر مساعد، موضوع را حل و فصل کرده است.
وی از رئیس دانشگاه، تقویت جایگاه دفتر حقوقی را درخواست کرد و افزود: دفتر حقوقی دانشگاه کاملا آمادگی دارد تا از فعالیت بخش های مختلف، پشتیبانی حقوقی داشته باشد و مدیران دانشگاه اگر پیش از انعقاد قرارداد یا تفاهم نامه ای، نظر دفتر حقوقی دانشگاه را کسب کنند، کارشناسان این دفتر می توانند با کارشناسی و ارائه نظرهای تخصصی، از مشکلات احتمالی بعدی پیشگیری کنند.
قباد دیناری مسئول دفتر حقوقی مرکز روانپزشکی رازی، نیز در سخنانی، به مسایل و مشکلات این دفتر اشاره کرد و نمونه هایی از مسایل مرتبط با ماهیت فعالیت مرکز درمانی روانپزشکی را که عمده فعالیت دفتر حقوقی را تشکیل می دهند، بیان داشت.
وی همچنین هماهنگی و همکاری بیشتر واحدهای زیرمجموعه مرکز رازی با دفتر حقوقی را برای پیشبرد اهداف مرکز و دانشگاه ، لازم دانست.
کارشناسان شاغل در دفاتر حقوقی دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی نیز با ارائه گزارشی از حیطه وظایف خود، دغدغه های شغلی شان را با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور