به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
تفاهم نامه های بودجه سالجاری با معاونت ها و مراکز تابعه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منعقد شد
تفاهم نامه های بودجه سالجاری (97) معاونت ها و مراکز تابعه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) طی نشستی با حضور ریاست دانشگاه ، معاونان ، مدیران مالی و بودجه دانشگاه ، و روسا و مدیران بیمارستان ها و مراکز پزشکی – توانبخشی تابعه دانشگاه، منعقد شد.
تفاهم نامه های بودجه سالجاری (97) معاونت ها و مراکز تابعه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) طی نشستی با حضور ریاست دانشگاه ، معاونان ، مدیران مالی و بودجه دانشگاه ، و روسا و مدیران بیمارستان ها و مراکز پزشکی – توانبخشی تابعه دانشگاه، منعقد شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این تفاهم نامه ها براساس برنامه های پیشنهادی و پیش بینی شده معاونت ها و مراکز تابعه تهیه ، تدوین و اعلام شد.
دکتر" محمد کمالی " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این نشست که در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، گفت: بودجه هریک از معاونت ها و مراکز تابعه به صورت شفاف وعملیاتی شده ارائه می شود تا تمامی ذینفعان بتوانند از آن بهره مند شوند.
وی ضمن توصیه به تمامی مدیران و مسئولان بخش های مختلف دانشگاه برای رعایت انضباط مالی و بودجه ای ، برخی از راهکارهایی را که می تواند در صرفه جویی مالی معاونت ها و مراکز درمانی – توانبخشی تابعه تاثیرگذار باشد، ارائه داد.
رئیس دانشگاه همچنین با اشاره به برنامه های گسترش بیمارستان های رازی و رفیده طی سالجاری ، تقویت مشارکت های مردمی و خیران سلامت در تامین هزینه ها را از مدیران این مراکز درمانی خواست ، ضمن آنکه تدوین آئین نامه استقلال بیمارستان را به آنان یادآور شد که باید بتدریج به این سمت وسو بروند.
دکتر " وجدانی " معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز طی سخنانی، از پرداخت تعهدات سال گذشته (96) دانشگاه گفت و تمامی مدیران و مسئولان دانشگاه و مراکز تابعه را به استفاده بهینه از منابع بودجه ای امسال توصیه کرد.
"محمد اندرزی" مدیر بودجه، برنامه ریزی و پایش عملکرد دانشگاه نیز در این نشست ، گفت که پیشنهادها و برنامه های اعلام شده از سوی معاونت ها ، مدیران ادارات و مسئولان مراکز تابعه در تفاهم نامه های تنظیم شده ، لحاظ شده است.
وی افزود: این بودجه بصورت عملیاتی برنامه ریزی شده و هر سه ماه یکبار نیز مورد پایش قرار می گیرد.
در ادامه این نشست ، مدیران بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده ، به بخشی از مشکلات این دو بیمارستان در ارتباط با بیماران بی بضاعت و بیماران مزمن روانی و تحمیل هزینه های آنان به بیمارستان اشاره کردند.
مدیر مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی ، از نگهداری حدود 650 بیمار مزمن مجهول الهویه و بی سرپرست در این مرکز درمانی گفت که قانونا ، مسئولیتی در مقابل نگهداری آنان ندارند، اما مبلغ قابل توجهی از بودجه این بیمارستان ، صرف نگهداری و تهیه مایحتاج آنان می شود.
مدیر بیمارستان توانبخشی رفیده نیز از ارائه خدمات به بیماران بی بضاعت و بویژه شهرستانی گفت که همراهان آنان در تهیه مسکن و مایحتاج در تهران با مشکل مواجه می شوند و در زمان ترخیص بیمارشان نیز نیازمند دریافت تخفیف در هزینه هایشان می باشند که جبران این تخفیف ها ، فشار به بودجه بیمارستان و تامین هزینه های جاری می آورد.
در ادامه این نشست ، راهکارها و پیشنهادهایی نیز برای حل این مشکلات و کاهش فشار بر منابع مالی مراکز درمانی ، از سوی ریاست و مدیران شرکت کننده ارائه شد تا با بررسی و پیگیری آنها ، هزینه ها بنحو مناسبی کاهش یابد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور