• 1400/05/31 - 18:20
  • - تعداد بازدید: 1353
  • - تعداد بازدیدکننده: 141
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

حمایت دادستان شهرستان ری، از تداوم فعالیت و توسعه بخش درمان سرپایی بیماران کرونایی در مرکز روانپزشکی رازی

غلامرضا نوفرستی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری، با شرکت در مراسم افتتاحیه بخش سرپایی تزریق داروی "رمدسیویر" در بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد)، حمایت خود از تداوم فعالیت و توسعه این بخش را اعلام کرد.

   غلامرضا نوفرستی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری، با شرکت در مراسم افتتاحیه بخش سرپایی تزریق داروی "رمدسیویر" در بیمارستان روانپزشکی رازی (امین آباد)، حمایت خود از تداوم فعالیت و توسعه این بخش را اعلام کرد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، نوفرستی پس از شرکت در مراسم آغاز به کار این بخش درمان سرپایی بیماران کرونایی، در نشستی با حضور مسئولان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و جمعی از خیران بزرگ کشور، گفت: با توجه به اینکه راه اندازی این بخش در دستورکار مرکز روانپزشکی رازی نبوده و مسئولان بیمارستان با حمایت دانشگاه، نسبت به این مهم همت کرده و برای کمک به مردم متدین شهرستان ری، این بخش سرپایی درمان بیماران کرونایی را راه اندازی کردند، جای تشکر و قدردانی دارد.


   دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری افزود: تجهیز این بخش با 50 تخت که قابل افزایش می باشد و با مراقبت های کامل درمانی، در شرایط مناسب قرار دارد، کار بسیار مفید و ارزشمندی است و حمایت دادستانی با توجه به اینکه وظیفه حمایت از حقوق عامه را به عهده دارد، بجاست، چرا که در شرایط کنونی، هیچ موضوعی مهمتر از مهار بیماری کرونا در کشور وجود ندارد.


   نوفرستی تصریح کرد: از ریاست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز تشکر می کنم که مقدمات تهیه داروی رمدسیویر را نیز برای بیماران این منطقه فراهم کردند و راه اندازی این بخش درمانی، سبب رضایتمندی مردم ساکن در منطقه که نیاز بیشتری به حمایت های درمانی دارند، خواهد شد.


   وی بر حمایت دادستانی در تامین نیازها و یا استفاده از امکانات منطقه برای تداوم فعالیت و توسعه بخش سرپایی تزریق رمدسیویر جهت بیماران کرونایی تاکید کرد.


*****


   پیش از سخنان دادستان شهرری، دکترحمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی، ضمن بیان آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور و دیگر کشورهای دنیا، روند واکسیناسیون را با حمایت دولت، بسیار خوب توصیف کرد و درعین حال، سه ضلع موفقیت در کنترل بیماری کرونا را در " واکسیناسیون عمومی، فاصله گذاری اجتماعی و حمایت از گروه های آسیب پذیر " ذکر کرد.


   رئیس دانشگاه افزود: رسالت این دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی، درمان بیماران کرونایی نبوده، اما با توجه به شرایط کنونی که حجم مبتلایان به این بیماری افزایش یافته و بیماران برای درمان سرپایی با داروی رمدسیویر، به بیمارستان ها و مراکز درمانی مراجعه می کنند و گاه باید در نوبت های طولانی قرار بگیرند، بخش سرپایی تزریق این دارو در بیمارستان روانپزشکی رازی و جدای از بخش های بستری بیمارستان راه اندازی شد تا بتواند پاسخگوی بخشی از نیاز بیماران مناطق جنوبی تهران باشد.


   دکتر خانکه به 50 تخت بستری آماده پذیرش در این بخش اشاره کرد و گفت: پیش بینی افزایش این تعداد تخت، تا یک صد تخت نیز شده است تا در صورت نیاز، بتوان سریعا نسبت به راه اندازی آنها اقدام کرد.


   وی با اشاره به تلاش هایی که طی ماه های گذشته برای تامین نیازهای مراکز درمانی به دستگاه سی تی اسکن، PCR و اکسیژن ساز انجام شده، افزود: با تلاش معاونت های درمان دانشگاه و وزارت بهداشت، دستگاه های PCR و اکسیژن ساز خریداری شد، اما فعلا منابع کافی برای خرید دستگاه سی تی اسکن موجود نیست که اگر این منابع برای خرید و نصب آن در مرکز روانپزشکی رازی تامین شود، می توانیم علاوه بر رفع نیاز بیماران خاص بیمارستان روانپزشکی رازی، خدمات مربوط به سی تی اسکن بیماران منطقه امین آباد و شهر ری را نیز پوشش بدهیم.


   در ادامه، دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سخنان کوتاهی، از پرسنل و مسئولان بیمارستان روانپزشکی رازی که بصورت جهادی و در کمترین زمان، نسبت به راه اندازی بخش سرپایی تزریق داروی رمدسیویر اقدام کردند، تشکر و قدردانی کرد.


    دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز ضمن تشکر از همه پرسنل و مسئولان بیمارستان که در راه اندازی این بخش تلاش کردند، گفت: خیلی خوشحالم که این اتفاق در منطقه امین آباد افتاده تا ان شاالله بتوانیم قدم کوچکی در مدیریت پاندمی کرونا و خدمات رسانی به بیماران نیازمند این منطقه برداریم.


    در ادامه، هاشم سلیمی آشتیانی عضو هیات مدیره جامعه خیران حامی معلولان کشور در سخنانی با تاکید بر استمرار فعالیتی که در بخش سرپایی درمان بیماران کرونایی بیمارستان روانپزشکی رازی آغاز شده است، افزود: مسئولان دانشگاه و بیمارستان وظیفه خودشان را بخوبی انجام دادند و حالا وظیفه خیران و مسئولان منطقه است که با حمایت های خود، به استمرار فعالیت این بخش کمک کنند.


    وی، برنامه ریزی و مدیریت واحد در عرصه های مختلف کشور را ضروری دانست و افزود: ارگان ها و نهادها از فعالیت های موازی پرهیز کنند و برای مدیریت و کنترل بیماری در کشور، راه اندازی خیریه های خانوادگی می تواند راهگشا باشد.


    دکتر امید رضایی رئیس بیمارستان روانپزشکی رازی نیز در سخنان کوتاهی، ضمن تشکر از حضور مسئولان شهرستان ری و خیران حامی بیمارستان رازی در مراسم افتتاح بخش درمان سرپایی بیماران کرونایی، راه اندازی این بخش را حاصل تلاش گروهی و زحمات همه پرسنل بیمارستان رازی، مدیریت معاونت درمان دانشگاه و حمایت ریاست دانشگاه دانست.


    گفتنی است، بخش سرپایی تزریق داروی "رمدسیویر"، روز یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان شهرستان ری، خیران بزرگ سلامت کشور، رئیس، معاونان و مدیران معاونت درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، و مسئولان مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد)، آغاز به کار کرد.


    این بخش درمان سرپایی بیماران کرونایی، با 50 تخت بستری موقت که امکان افزایش خواهد داشت و ظرفیت پذیرش روزانه بیش از یک صد بیمار، جدای از بخش های بستری بیمارستان روانپزشکی رازی قرار گرفته است که با فعالیت کادر درمان شامل پزشک متخصص، پزشک عمومی، پرستاران و بهیاران، خدمات تزریق داروی تجویزی پزشک و انجام آزمایش های لازم را به بیماران مراجعه کننده به این بخش، ارائه می دهد.


   این بخش تزریق رمدسیویر که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تحت نظارت وزارت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند، هر روز حتی روزهای تعطیل، از ساعت 8 صبح تا 15 به بیماران کرونایی خدمت رسانی می کند.



انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20028
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: