به مناسبت هفته گرامی داشت مقام پرستار مطرح شد؛
حوزه مراقبت و درمان زخم بیمارستان توانبخشی رفیده، ماهانه حدود 180 زخم را درمان می کند
مترون بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: حوزه مراقبت و درمان زخم این بیمارستان، هر ماه به طور میانگین، 180 زخم از نوع زخمهای فشاری، دیابتیک، جراحی، سوختگی و... را تحت نظر متخصص عفونی و توسط کارشناسان زخم، با انجام دبریدمان و انواع پانسمانهای نوین، درمان میکند.
مترون بیمارستان توانبخشی رفیده گفت: حوزه مراقبت و درمان زخم این بیمارستان، هر ماه به طور میانگین، 180 زخم از نوع زخمهای فشاری، دیابتیک، جراحی، سوختگی و... را تحت نظر متخصص عفونی و توسط کارشناسان زخم، با انجام دبریدمان و انواع پانسمانهای نوین، درمان میکند.
مریم ده بزرگی در گفت و گو با روابط عمومی این بیمارستان و به مناسبت هفته گرامی داشت مقام پرستار، با اشاره به اینکه شاخص زخم بستر در بیمارستان توانبخشی رفیده از شاخص جهانی آن پایینتر است، افزود: در طول سه سال اخیر، کاهش بروز زخمهای بستر نسبت به شاخص جهانی آن داشتیم، بطوری که شاخص زخم بستر در بیمارستان رفیده، یک دهم درصد است، در حالی که شاخص جهانی آن، 2/2 درصد می باشد.
وی در تشریح مهمترین فعالیتهای کادر پرستاری بیمارستان توانبخشی رفیده از ابتدای امسال اظهار داشت: پرستاران این بیمارستان با تکیه بر منشور حقوق بیمار و نیز ارائه مراقبتهای ایمن، در حوزههای مراقبت و توانبخشی، برگزاری کلاسهای آموزشی برای پرسنل و بیماران، تهیه محتواها و کلیپهای آموزشی در راستای ارتقای سلامت بیماران، فالوآپ (تماس تلفنی با بیماران پس از ترخیص)، مراقبت و درمان زخم، راه اندازی پایگاه واکسیناسیون کرونا، اعزام و ارجاع بیماران غیر توانبخشی به سایر مراکز درمانی و... فعالیت داشتند.
بگفته مترون بیمارستان توانبخشی رفیده، در حوزه آموزش پرستاری این بیمارستان، 15محتوای آموزشی در حیطههای مختلف در 77 ساعت برای گروه کارکنان مدیریت پرستاری برگزار شده، که 33 ساعت آن به صورت وبینار و آموزشهای مجازی و 44 ساعت آن به صورت کارگاههای حضوری بوده است.
آموزش بیماران از بدو پذیرش تا پس از ترخیص، در راستای مسیر بهبودی و درمان، ادامه دارد
ده بزرگی درباره عملکرد کادر پرستاری در راستای آموزش بیماران و ارتقای سلامت آنان گفت: آموزش بیماران از بدو پذیرش تا پس از ترخیص ادامه دارد و پرستاران مسئول آموزش به بیماران و دیگر پرستاران، در طول یک دوره بستری که شامل 21 روز است، 7 الی 8 عنوان آموزشی را به صورت چهره به چهره به بیمار و فرد همراه او ، آموزش میدهند تا در بهبودی و درمان بیماران تسریع شود.
وی افزود: در هر ماه، 4 عنوان آموزشی در مورد موضوعات تخصصی هر بخش، توسط پرستاران و با نظارت سوپروایزران ارائه می شود ، که از ابتدای سال تا کنون، 140 موضوع بصورت درون بخشی آموزش داده شده است.
مترون بیمارستان توانبخشی رفیده ادامه داد: همچنین ماهانه 4 جلسه آموزشی با نظارت سوپروایزر آموزش به بیماران، درباره موضوعات عمومی، همراه با پخش فیلمهای انگیزشی برای بیماران بستری کلیه بخشها برگزار میشود.
در سالجاری با 70 درصد بیماران پس از ترخیص، ارتباط تلفنی داشته و از وضعیت جسمی آنان با خبر شدیم
ده بزرگی درباره فالوآپ بیماران گفت: سعی ما بر این است که از حال بیماران پس از ترخیص نیز جویا شویم و در هشت ماهه امسال از 491 بیمار ترخیص شده با حدود 343 بیمار تماس تلفنی داشتیم و به عبارتی با 70 درصد بیماران پس از ترخیص ارتباط تلفنی برقرار کردیم و از وضعیت آنان با خبر شدیم.
10 هزار دوز واکسن کرونا در پایگاه واکسیناسیون تزریق شده است
وی در بخش پایانی این گفت وگو، به راه اندازی پایگاه واکسیناسیون در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: پایگاه واکسیناسیون کرونا به منظور تسریع در روند واکسیناسیون گروه های هدف، از مهر ماه امسال (۱۴۰۰) فعالیت خود را آغاز کرده است و تا امروز حدود 10 هزار دوز واکسن در این پایگاه تزریق شده که شامل سه هزار و 271 عدد دوز اول، پنج هزار و 364 عدد دوز دوم و یک هزار و 383 عدد دوز سوم واکسن کرونا میشود.
لازم به ذکر است؛ بیمارستان توانبخشی رفیده، به عنوان تنها بیمارستان توانبخشی کشور، از جمله مراکز درمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است که با 85 تخت فعال بستری و با بهره گیری از توان تخصصی اعضای هیات علمی دانشگاه و بکارگیری تجهیزات پیشرفته ، انواع خدمات تخصصی توانبخشی را به صورت سرپایی و بستری، به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: شاهی – نعیمی پور