• 1400/09/11 - 11:31
  • - تعداد بازدید: 1333
  • - تعداد بازدیدکننده: 198
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به مناسبت برگزاری سومین استارت اپ فناوری توانبخشی معلولان، سالمندان و جانبازان؛

دانش و فناوری ایران در حوزه استارت اپ های توانبخشی، از صنعت و بازار اقتصادی آن پیشرو تر است

مشاور مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین و عضو خیریه " باران یاس کبود "، به مناسبت برگزاری سومین استارت اپ فناوری توانبخشی معلولان، سالمندان و جانبازان، گفت: دانش و فناوری ایران در حوزه استارت اپ های توانبخشی، از صنعت و بازار اقتصادی آن پیشرو تر است.

   مشاور مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین و عضو خیریه " باران یاس کبود "، به مناسبت برگزاری سومین استارت اپ فناوری توانبخشی معلولان، سالمندان و جانبازان، گفت: دانش و فناوری ایران در حوزه استارت اپ های توانبخشی، از صنعت و بازار اقتصادی آن پیشرو تر است.


    دکتر سکینه الماسی امروز (پنجشنبه) در حاشیه برگزاری پیش رویداد استارت اپی فناوری توانبخشی، به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: رویدادهای استارت اپی، امکانی را برای گردآوری ایده ها، تامین مالی افراد متخصص و تیم های کاری متعدد ایجاد می کند، تا مسائل یک حوزه خاص مثل توانبخشی را به صورت کاربردی و اجرایی حل و فصل نمایند.


    وی توضیح داد: در واقع استارت اپ ها، صرفا محلی برای ایده های نوین نیست بلکه تمرکز اصلی آن ارائه راهکارهای حل مساله به شیوه های نوین فناوری است که بار مشکلات جامعه را از دوش نظام حکمرانی و سیاستگذاران بردارد.


   عضو موسسه خیریه " باران یاس کبود " که یکی از حامیان سومین رویداد ملی استارت اپی فناوری توانبخشی کشور است، افزود: از آنجایی که بازتوانی یا توانبخشی، فرآیندی است که در آن به فرد کمک می‌شود تا توانایی از دست رفته خود پس از یک واقعه، بیماری یا آسیب را که منجر به محدودیت عملکردی وی شده‌ است، مجدداً به دست آورد، لذا با ایفای نقش پررنگ استارت اپ ها روبه رو هستیم تا با توانایی تکنولوژیکی و ایده های نوین، مسائل افراد و گروه های هدف را به خوبی حل کنند.


    دکتر الماسی تصریح کرد: تجربه استارت اپ ها در کشورهای مختلف دنیا از جمله استرالیا نشان داده است که با استفاده از استارت اپ ها می‌توان مشکلات تعادل، سکته مغزی، ضایعات نخاعی، جراحی‌های ارتوپدی، ضربه مغزی، سوختگی، کم‌شنوایی و اختلال پردازش مرکزی شنوایی افراد و گروه های هدف را به خوبی مرتفع کرد.


    این متخصص جامعه شناسی توسعه، افزود: از ابتدا که ادبیات استارت اپ در ایران شکل گرفت تا کنون، مسیر خوبی را در این مسیر طی کردیم. اتفاقا کشور ما در حوزه ایده و علم و دانش های نوین کاملا پیشرو و قوی ظاهر شده است و گروه های متعددی توانسته اند ایده های خود را تبدیل به محصول کنند، اما عمده مشکل در فاصله ای است که میان دانش و صنعت در کشور ما نهادینه شده است. یعنی در برخی زمینه ها دانش بسیار مترقی و نوینی در کشور وجود دارد مثل همین حوزه توانبخشی که دانش تولید تجهیزات مربوطه یا حتی محصولات محتوایی برای ناشنوایان و نابینایان در کشور وجود دارد، اما صنعت کشور توانایی تولید محصولات مربوط به این ایده ها و فناوری را ندارد.


    وی با اشاره به اینکه در ایران کمتر از ۱۰ درصد استارت اپ ها به اجرا در می آیند، اظهار داشت: یکی دیگر از مسائل عمده ای که استارت اپ ها در تمام دنیا و از جمله ایران با آن مواجه هستند، به نتیجه نرسیدن ایده ها است، و این موضوع باعث شده، ریسک بالایی برای فعالیت در این حوزه باشد. و سایر مشکلات ناظر به این است که هنوز ارتباط محکم و معناداری میان محیط های علمی مانند دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری با محیط های صنعتی و کسب و کار شکل نگرفته است


    دکتر الماسی افزود: « توجه به شتاب دهنده ها مثل ایده پردازی درست و بر اساس مساله شناسی، تیم سازی صحیح، الگوهای تشکیلاتی موفق، نیازسنجی بازاری محصول، روند تجاری سازی محصول بر اساس تقاضای جامعه هدف، الگوهای ارتقای محصول و کسب سهم و ماندگاری در بازار » نیز از جمله مواردی هستند که می توانند درصد موفقیت استارت اپ ها را بالا ببرند.


     گفتنی است؛ سومین رویداد ملی « استارت اپ فناوری توانبخشی معلولان، سالمندان و جانبازان »، از امروز (پنجشنبه) به همت مدیریت توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری شرکت خیریه باران یاس کبود، شرکت فناوری همیار مکانیک کوشا، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز تحقیقات فناوری‌ جواد موفقیان و دانشگاه علمی کاربردی رعد، برگزار شده است.




انتهای پیام/


تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 21099
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: