• 1402/04/28 - 13:16
  • - تعداد بازدید: 1046
  • - تعداد بازدیدکننده: 323
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
جلسه شورای فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

دانشگاه باید منشا رویدادهای علمی و تاثیرگذار باشد

جلسه شورای فناوری دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و اعضای شورای مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، چهارشنبه 28 تیرماه در این دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای فناوری دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری و اعضای شورای مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، چهارشنبه 28 تیرماه در این دانشگاه برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، درابتدای این جلسه، دکتر سیدعلی حسینی رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، ضمن تشکر از اهتمام فعالیت های شورای فناوری دانشگاه، بر اهمیت فناوری های حوزه توانبخشی و تجهیزات توانبخشی با توجه به نیاز رو به رشد جامعه هدف، تاکید نمود.


   وی گفت:فناوری، مراکز رشد و هسته های فناور در کشور نیاز به حمایت دارند و ارزشمند محسوب می شوند.


   دکتر حسینی خواستار مشارکت هرچه بیشتر گروه های آموزشی این دانشگاه  در عرصه فناوری تجهیزات تخصصی توانبخشی شد و گفت: دانشگاه باید رویدادهای علمی، با مشارکت گروه های آموزشی را رقم بزند و  مالکیت معنوی دانشگاه نیز باید در مباحث فناوری دیده شود.


   دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز، فعالیت های شورای فناوری دانشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: نخبگان جوان ما باید در حوزه تجهیزات توانبخشی ورود پیدا کنند و باید دانشگاه منشا رویدادهای علمی با مشارکت گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی باشد.


   دکترخانکه در ادامه معرفی نخبگان دانشگاهی و الگوهای موفق در عرصه فناوری توانبخشی  را یک فرصت دانست و حضور این افراد در میان دانشجویان را یک عامل انگیزشی عنوان کرد.


    دکتر فرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به تشریح گزارش عملکرد واحد مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه پرداخت  و گفت: در بحث ساختار دفتر توسعه فناوری سلامت، مرکز رشد بیش از ۵۰ درصد مرکز رشد را شامل می‌شود و بخش ارتباط با صنعت، بخش ارزیابی، بخش مرکز نوآوری، بخش اداره اداره مالکیت‌های فکری، رویدادها، آموزش و توانمندسازی، بخشی از ساختار دفتر توسعه فناوری سلامت محسوب می شوند و در بحث نوآوری، نهمین مرکز نوآوری در کشور هستیم که خدمات تخصصی توانبخشی را ارائه می‌کنیم.


    وی دراین جلسه به برخی از دستاوردهای دفتر توسعه فناوری سلامت نظیر تجهیزات توانبخشی حرکتی، انواع ویلچر، اورتز‌های اندام فوقانی و تحتانی و ... اشاره کرد.


   دکتر طباطبایی در ادامه، تکمیل و آماده‌سازی ساختمان داخلی مرکز رشد دانشگاه با مساحت ۱۶۷۰ متر ، تکمیل خوابگاه مازندران و راه‌اندازی برج توسعه نوآوری‌های  دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی با متراژ ۳۰۰۰ متر، حضور شتابدهنده‌ها و شرکت‌های تحت پوشش در ساختمان شماره ۲ فناوری، تحویل یک سوله ۱۶۰۰ متری از شهردار تهران جهت راه‌اندازی مرکز توسعه فناوری‌های سلامت و حوادث و بلایا و پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، عقد تفاهم نامه با صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز جهت حمایت مالی طرح‌های فناوری دانشگاه جهت تامین اعتبارات فناوری مرحله اول و عقد تفاهم نامه با بنیاد ۱۵ خرداد بمنظور همکاری‌های فی مابین در راستای فناوری توانبخشی و سلامت و... را برخی از فعالیت های مهم دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه عنوان نمود.


   مدیردفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه در ادامه،  توسعه همکاری‌ها با سازمان غذا و دارو جهت راه‌اندازی آزمایشگاه همکار ارزیابی استاندارد تجهیزات توانبخشی و بازدید کارشناسان این سازمان از آزمایشگاه‌های دانشگاه جهت اعطای مجوز، پیگیری دریافت مجوز تاسیس مرکز نوآوری دانشگاه از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برخی از فعالیت های انجام شده از سوی این دفتر مطرح کرد.


 دکتر طباطبایی افزود: اولین جشنواره ملی فناوری توانبخشی درسال گذشته در این دانشگاه برگزار شد و دبیرخانه دائمی آن نیز در دانشگاه علوم توابنخشی و سلامت اجتماعی تشکیل می شود.


   دکتر وحید راشدی رئیس مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این جلسه با ارائه  گزارشی از مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی توانبخشی دانشگاه گفت: بازبینی فرم‌قراردادهای استقرار واحدهای فناور، معرفی ترکیب اعضای مرکز بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزاری جلسات شورای مرکز رشد، تکمیل و ساماندهی پرونده‌های واحدهای فناور، تدوین پروپوزال و فلوچارت ایده ها و طرح های فناورانه بخشی از فعالیت های این مرکز است و تکمیل اطلاعات سامانه اطلاعات فعالیت های توسعه فناوری، بروزرسانی و ارتقا سایت مرکز رشد نیز از برنامه های آتی این واحد است.


   در این نشست به فعالیت‌های دفتر مالکیت های فکری دانشگاه، از قبیل داوری اختراع، دریافت پرونده‌های اختراع در کارتابل دفتر مالکیت های فکری، ارسال عناوین اختراع واصله به کمیته ابداعات و اختراعات و .... اشاره شد.


   در این جلسه به  فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت که بستری میان دولت، صنعت و دانشگاه، اشاره شد و مباحثی در خصوص فعالیت های دفتر و سامانه ساتع، برگزاری ايده بازارهای توسعه توانبخشی، ایجاد دفتر توسعه فناوری های توانبخشی در مرکز درمانی اسما، ایجاد نمایشگاه دائمی محصولات توانبخشی حوزه توسعه فناوری های دانشگاه در ساختمان جنب درب اصلی  دانشگاه، تعامل با گروه های آموزشی و سایر مراکز تحقیقات دانشگاه و تعیین رابط های فناوری به عنوان برنامه های آتی مدیریت توسعه فناوری های سلامت مطرح شد.


   در دستور جلسه شورای فناوری دانشگاه مواردی نظیر تایید چارت سازمانی مدیریت فناوری سلامت دانشگاه، مرکز رشد، پرداخت تسهیلات پس از تایید شورای مرکز رشد از طریق دانشگاه، پرداخت حق داوری طرح های فناورانه،نحوه تعیین شتابدهنده جهت ایجاد و بهره برداری مراکز رشد و نوآوری، تایید نمایشگاه دائمی محصولات فناوری دانشگاه در فضای جلوی درب اصلی دانشگاه،مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


   دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این نشست گفت: دانشگاه در حوزه فناوری، خوب عمل می‌کند و باید در راستای مسئولیت اجتماعی خود از فناوران جوانی که مسیر راه را به خوبی طی کرده‌اند در راستای انگیزه بخشی به دانشجویان گام برداریم.


   در پایان این نشست دکتر منصوری نژاد دانش آموخته دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر، عضو شورای فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مدیر شرکت دانش بنیان حوزه تجهیزات توانبخشی، ضمن تاکید بر اهمیت تجهیزات توانبخشی برای جامعه هدف،  نقش مرکز رشد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و استادان این دانشگاه ،در عرصه مشاوره تخصصی، پشتیبانی و ... شرکت دانش بنیان خود، پیشبرنده دانست.


انتهای پیام/




تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


 


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26758
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: