در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعلام شد:
دانشگاه، حمایت از فناوران حوزه توانبخشی را از طریق یک شرکت سرمایه گذاری پیگیری می کند
هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) ضمن تشکیل جلسه با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، اجرای مقدمات همکاری با یک شرکت سرمایه گذاری که از سوی وزارت بهداشت معرفی شده را برای حمایت بیشتر از فناوران حوزه توانبخشی، مورد بررسی قرار داد.
هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) ضمن تشکیل جلسه با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، اجرای مقدمات همکاری با یک شرکت سرمایه گذاری که از سوی وزارت بهداشت معرفی شده را برای حمایت بیشتر از فناوران حوزه توانبخشی، مورد بررسی قرار داد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی سخنانی در ابتدای این نشست، " دریافت جایزه ملی رصدخانه اجتماعی کووید " و " اعطای مرجعیت حوزه سلامت اجتماعی از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه " را دو اتفاق خوب روزهای اخیر دانست.
وی در همین راستا، گفت که در نشست مشترک با معاون تحقیقات وزارت بهداشت، ضمن اعطای رسمی مرجعیت حوزه سلامت اجتماعی به دانشگاه، دو طرح ملی در قالب دو تفاهم نامه همکاری را از وزارت بهداشت دریافت کردیم تا دانشگاه بتواند بیش از پیش نقش علمی و تخصصی خود را در حل مسایل مرتبط با نظام سلامت، ایفاء نماید.
در صورت موافقت هیات امنای دانشگاه؛
بخشی از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، به پارک علمی و فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی اختصاص می یابد
معاون تحقیقات دانشگاه در ادامه سخنانش، دو درخواست را در نشست هیات رئیسه مطرح کرد که « اختصاص بخشی از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی به پارک علمی و فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی دانشگاه » از جمله آنها بود که با تبادل نظر و موافقت اعضاء و براساس نظر رئیس مرکز روانپزشکی رازی که قبلا توسط معاونت تحقیقات کسب شده، اجرای این برنامه برای اعلام نظر هیات امنای دانشگاه، به جلسه آتی این هیات، موکول شد.
در صورت موافقت هیات امنای دانشگاه؛
نیم درصد از بودجه پژوهش دانشگاه، به توسعه فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی اختصاص می یابد
دکتر خانکه درخواست دوم خود را بر موافقت هیات رئیسه و تائید هیات امنای دانشگاه با " اختصاص حداقل نیم درصد از بودجه پژوهش دانشگاه، به توسعه فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی " گذاشت، که با تصویب هیات رئیسه، این درخواست نیز به جلسه هیات امنای دانشگاه ارجاع داده شد، تا پس از تائید هیات امناء، به اجرا گذاشته شود.
*****
پیش از موافقت و تصویب این مصوبات توسط هیات رئیسه، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، جهت تکمیل اطلاعات اعضای هیات رئیسه از وضعیت شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور وابسته به مرکز رشد فناوری دانشگاه، گزارشی از لیست محصولات 68 هسته فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی ارائه داد.
وی همچنین بر نیاز بخش فناوری دانشگاه به " آزمایشگاه تخصصی توانبخشی " تاکید کرد و با ارائه دلایل مربوط به کاربرد آزمایشگاه تخصصی توانبخشی، تاسیس این آزمایشگاه را از هیات رئیسه دانشگاه درخواست کرد.
*****
"شورای هماهنگی مشارکت های مردمی "و "کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی "در دانشگاه تشکیل می شود
در ادامه این نشست، دکتر مسعود فلاحی خشکناب رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه، با قرائت دستورالعمل "تشکیل شورای هماهنگی مشارکت های مردمی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی"، و همچنین، تاکید اداره کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت بر تشکیل این شورا در همه دانشگاه های زیرمجموعه، درخواست "تشکیل این شورا در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی" را مطرح کرد که با بررسی و تبادل نظر اعضای هیات رئیسه، " تشکیل شورای هماهنگی مشارکت مردمی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی " به تصویب رسید.
وی همچنین، براساس نظر وزارت بهداشت، تشکیل " کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی " را مطرح کرد و برای تکمیل اطلاعات اعضای هیات رئیسه، " شیوه نامه بهره گیری از مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در حوزه سلامت " را قرائت کرد و تشکیل این کمیته که اعضای آن، شامل مسئولان استان هم می شود، را به نفع دانشگاه دانست که با ارائه دلایل و نقش این کمیته در پیشبرد اهداف دانشگاه، هیات رئیسه با " تشکیل کمیته مسئولیت پذیری اجتماعی در دانشگاه " موافقت و به تصویب رساند.
*****
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین محمد افشاری مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، طی سخنانی با توجه به فرارسیدن سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)، گفت: بنا بر روایات اهل سنت و شیعه، ایشان را باب الحوائج خواندند و ان شاالله که به برکت نام ایشان، خداوند حوائج همگی را مورد توجه قرار بدهد.
وی همچنین ایشان را دارای مکارم و محاسن اخلاق دانست و افزود: "محاسن اخلاق"، یعنی بگونه ای رفتار شود که مقابله به مثل در برابر رفتار نامناسب، نشده باشد و در واقع، با حسن خلق، مخاطبی که دارای رفتار نامناسب بوده، از رفتارش شرمنده گردد.
حاج آقا افشاری برای این ایام، خواندن ترجمه دعای مکارم اخلاق را توصیه کرد و ادامه داد: اگر بتوانیم اصل دعای مکارم اخلاق را بخوانیم، خیلی خوب است و شامل برکات آن خواهیم شد، اما اگر فرصت آن نبود، قرائت و توجه به ترجمه این دعا بسیار راهگشا خواهد بود.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور