در دیدار رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با مدیرعامل مجمع خیرین کشور؛
درمورد راهکارهای جذب کمک های خیران در توسعه حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و روانی تبادل نظر شد
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن ملاقات با مدیرعامل مجمع خیرین کشور، درمورد راهکارهای جذب کمک های مالی خیران در توسعه حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی، تبادل نظر کرد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن ملاقات با مدیرعامل مجمع خیرین کشور، درمورد راهکارهای جذب کمک های مالی خیران در توسعه حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی، تبادل نظر کرد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در دیدار دکتر" امیرمسعود عرب " با دکتر" مجتبی رحماندوست "، که معاونان امور اجتماعی و درمان و مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی با معرفی دانشگاه و اهداف آن، ضرورت گسترش خدمات حوزه های توانبخشی و رفاه اجتماعی مطابق با نیازهای جامعه را مطرح کرد.
مدیرعامل مجمع خیرین کشور نیز در این دیدار، تجربه دانشگاه های بزرگ و مشابه دانشگاه علوم بهزیستی را برای جذب کمک های خیران و مشارکت آنان در بخش های آموزشی، پژوهشی، توسعه ای و رفاهی دانشگاه ارائه داد.
دکتر رحماندوست همچنین با اشاره به تجربه موسسات علمی و تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور در این خصوص، راهکارهای مشارکت هرچه بیشتر اعضای هیات علمی، فارغ التحصیلان، کارکنان شاغل و بازنشسته، دانشجویان و حتی بیماران نیکوکار و داوطلب را در توسعه آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان، بیان داشت.
گفتنی است که دکتر عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی پس از این نشست، از دکتر " حسن رفیعی " معاون امور اجتماعی دانشگاه خواست، پیگیری و برنامه ریزی لازم جهت اجرای راهکارهای ارائه شده مطابق با شرایط دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را انجام دهد.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص، در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) می پردازد.
این دانشگاه، تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی تابعه دانشگاه، و بکارگیری توان علمی و تخصصی اعضای هیات علمی که از متخصصان بنام کشور هستند، انواع خدمات حیطه فعالیت خود را به بیماران و نیازمندان جامعه ارائه می دهد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور