به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
دیدار مشورتی رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با روسای پیشین این دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی شنبه شب ضمن دیدار با روسای سابق و اسبق این دانشگاه که طی سالهای اخیر مسئولیت این مجموعه دانشگاهی را بعهده داشتند، پیرامون مسایل مربوط به امور توانبخشی و سلامت اجتماعی در کشور تبادل نظر کردند.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی شنبه شب ضمن دیدار با روسای سابق و اسبق این دانشگاه که از ابتدای تاسیس تاکنون مسئولیت اداره این مجموعه دانشگاهی را بعهده داشتند، پیرامون مسایل مربوط به امور توانبخشی و سلامت اجتماعی در کشور تبادل نظر کردند.
در این دیدار که به دعوت دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس فعلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، دکتر "محمدتقی جغتایی "، دکتر" محمد کمالی " ، دکتر" سیدعلی حسینی، "دکتر" حمیدرضا خرم خورشید " حضور داشتند.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، روسای پیشین دانشگاه ضمن استقبال از برگزاری اینگونه نشست ها با هدف مشورت در امور توانبخشی، رفاه اجتماعی و سلامت روان، بهترین چشم انداز برای توسعه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را ترسیم کردند.
" کسب مرجعیت علمی دانشگاه در قلمرو توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان، کمک به تبیین و تدوین برنامه های ملی مرتبط با رفاه و سلامت اجتماعی، الگوگیری دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور از ساختار و چگونگی فعالیت بیمارستان توانبخشی " رفیده " جهت پیاده سازی آن با هدف گسترش خدمات توانبخشی در جامعه و گنجاندن واحدی در آموزش دانشجویان پزشکی برای آشنایی با علوم توانبخشی " از جمله مباحثی بود که روسای پیشین دانشگاه در این نشست مطرح کرده و مورد تاکید قرار دادند.
این متخصصان و صاحبنظران حوزه توانبخشی و رفاه اجتماعی، همچنین بر اجرای برنامه افزایش تخت های توانبخشی در قالب بیمارستان های توانبخشی بعنوان یکی از برنامه های توسعه ای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاکید کرده و جلب مشارکت خیران سلامت در این بخش را یادآور شدند.
گفتنی است، اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و جمعی از اساتید پیشکسوت نیز در این دیدار مشورتی، شرکت داشتند.
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات زیر نظر وزارت بهداشت، نسبت به تربیت حدود یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های تخصصی حوزه های (رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی) که 60 درصد آنان در مقاطع تحصیلات تکمیلی اشتغال دارند، می پردازد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور