• 1397/09/18 - 12:26
  • - تعداد بازدید: 5409
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
در مراسم گرامی داشت روز " دانشجو " بیان شد؛

رئیس دانشگاه: باید دقت کرد که مطالبه گری، با صبر و متانت همراه باشد

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم گرامی داشت روز " دانشجو " که با حضور مسئولان ، جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه اگر دانشجو مطالبه گر نباشد، روح دانشجویی را از دست داده است، گفت : اما باید دقت کرد که مطالبه گری، با صبر و متانت همراه باشد.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم گرامی داشت روز " دانشجو " که با حضور مسئولان ، جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه اگر دانشجو مطالبه گر نباشد، روح دانشجویی را از دست داده است، گفت : اما باید دقت کرد که مطالبه گری، با صبر و متانت همراه باشد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " امیرمسعود عرب " در جمع دانشجویان با گرامی داشت روز دانشجو و بیان تبریک به این مناسبت، افزود: نامگذاری روز 16 آذر، بعنوان روز دانشجو، برای اهمیت بخشیدن و متوجه کردن جامعه نسبت به جایگاه دانشجو است، چون دانشجو مظهر آرمان خواهی، مطالبه گری و حق طلبی است و باید این گونه باشد. دانشجویی که مطالبه گر نباشد، روح دانشجویی را از دست داده است. دانشجو مظهر حریت و آزادگی است و دنبال آرمان های خود، بدون وابستگی به ارگان یا حزبی خواهد بود.


   وی تصریح کرد: بنظر می رسد که دانشجویان در طلب رفع نیازهای واقعی اجتماعی هستند و خواهند بود، پس ما باید فضایی را فراهم کنیم که در کنار کسب علم و دانش، به این مطالبات دست پیدا کنند، اما باید دقت کرد که مطالبه گری، با صبر و متانت همراه باشد.


    دکتر عرب اظهارداشت: دانشجو تفکرات سیاسی و اجتماعی مختص خود را دارد و همین امر باعث تنظیم شرایط جامعه می شود. دانشگاه های ما همیشه مظهر حضور در عرصه علم، فرهنگ و دین بوده اند و به همین دلیل بوده که می گفتند، اگر دانشجو یکی از این بخش ها را از دست بدهد، نمازش قضا می شود.


    رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خطاب به دانشجویان افزود: شما دانشجویان، بازوهای اصلی ما در فرآیندهای علمی و اجرایی دانشگاه هستید و ما از همه شما کمک می گیریم و در کنار شما خواهیم بود. تمام ذهنیت ما این است که یک فضای نسبتا شادتر و پر امید تری را نسبت به دوران گذشته فراهم کنیم و شما هم به وظیفه اصلی خودتان بپردازید.


    وی با مروری بر جایگاه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، ادامه داد: این دانشگاه، بطور مشخص و واضح در سه حوزه توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان فعالیت می کند و من با تمام وجود خدمت شما عرض می کنم که خروجی تک تک شما تاثیر بسزایی در جامعه می تواند داشته باشد. هرچقدر که موثرتر، با دانش تر و عالم تر فارغ التحصیل شویم، در نهایت، برای جامعه تاثیر بیشتری خواهیم داشت.


    رئیس دانشگاه همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: مشکلات شما دانشجویان را من از شما بهتر می دانم چرا که از 20 سال پیش در این دانشگاه مشغول به کار هستم و در همین دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیل کردم. می دانم که امکانات رفاهی بصورت ایده آل نیست اما امیدواریم که بتوانیم فضای علمی و فعالیت های حوزه پژوهش، آموزش و فرهنگی را ارتقا دهیم.


     وی به مشکلات مربوط به خوابگاه های دانشجویان اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم تا شرایطی را برای اسکان بهتر دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی فراهم کنیم. من هم می دانم که مسیر دانشگاه تا میدان امام حسین (محل یکی از خوابگاه های دانشجویی) زیاد است اما فعلا باید تلاش کنیم تا همراه با هم باعث ارتقای کمی و کیفی دانشگاه شویم.


    وی در پایان سخنانش، مجددا آمادگی خود را برای شنیدن نظرات دانشجویان اعلام ، و برای آنان آرزوی موفقیت کرد.


******


 مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه: دانش و علم، وقتی در مسیر حقیقت قرار گیرد، ارزش می شود


     مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در مراسم گرامی داشت روز دانشجو، گفت:  دانش و علم، ارزش مطلق نیست، بلکه وقتی در مسیر حقیقت قرار گیرد، ارزش می شود. لذا مانند بسیاری از چیزهای با ارزش، دارای آفاتی است.


     حجت الاسلام والمسلمین "سیدوحید معتمدی" افزود: دانش، یک حقیقت متعالی است و باید به مبدا متعالی خود برسد و اگر از اتصال اصلی خود جدا شود، ارزش خود را از دست می دهد. لذا دانشجویی عزیز است که با مبدا اصلی ارتباطش قطع نشود، وگرنه دانش و دانشجویی، ارزش خودش را از دست می دهد.


   وی ادامه داد: موضوع دیگر، عمیق نبودن علم و دانش است. دانشی که سطحی باشد و به قول معروف فقط به پاس کردن مطالب درسی بسنده شود، ارزش خود را از دست می دهد.


    وی، موضوع سوم در بی ارزش شدن دانش را "کاربردی و مفید نبودن دانش" عنوان کرد و گفت: دانشی که خوب خوانده شود اما به درد جامعه نخورد، یعنی کاربردی و مفید نبوده است. دانشجو باید نسبت به اینکه علمش باعث پیشرفت و تعالی جامعه شود، توجه داشته باشد، بخصوص دانشجویان این دانشگاه که با قشر آسیب دیده جامعه در تماس هستند.


    حاج آقا معتمدی افزود: نکته بعدی این که دانشجو ممکن است، سرگرم به مسایلی شود که نسبت به مسیر دانشجویی متفاوت است. اما در عین حال در مسایل مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی حضور مثبت و سازنده داشته باشد.


    وی همچنین از شهدای  16 آذر ( سه دانشجو "شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا") که نسبت به مسایل آن روزها (دوران پیش از انقلاب اسلامی ) اعتراض کردند و به شهادت رسیدند، یاد کرد و ادامه داد: امروز ما بعد از 40 سال هنوز هم این روز را بعنوان روز دانشجو جشن می گیریم، چرا که دانشجویان نسبت به جامعه خود حساس، موذن جامعه و اهل سیاست هستند.


    گفتنی است، این مراسم با سخنان نمایندگان انجمن اسلامی و بسیج دانشجویان و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و تفریحی ادامه یافت.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13216
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: