به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
رایزنی با نمایندگان معاونت اجرایی ریاست جمهوری برای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست با نمایندگان معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری، از مظلومیت بیماران روان و نیازهای مرکز روانپزشکی رازی که از این بیماران نگهداری می کند، گفت.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نشست با نمایندگان معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری، از مظلومیت بیماران روان و نیازهای مرکز روانپزشکی رازی که از این بیماران نگهداری می کند، گفت.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه افزود: ما سالی 7 هزار اعزام برای درمان مشکلات غیر روانپزشکی بیماران روان به بیمارستان های عمومی داریم که با تجهیز مرکز ایثار به 100 تخت جنرال، می توانیم هم به بیماران روان که مشکلات پزشکی دارند، و هم به ساکنان منطقه و همچنین به دلیل نزدیکی به جاده امام رضا (ع)، به زائران و مسافران خدمات پزشکی ارائه بدهیم.
دکتر خانکه، شرایط پروژه بیمارستان شهدای یافت آباد که در منطقه ای محروم واقع شده است، تشریح کرد و افزود: از معاونت اجرایی ریاست جمهوری می خواهیم که به اتمام این پروژه کمک کند، چرا که با راه اندازی آن، می توانیم به ساکنان منطقه محرومی در جنوب تهران کمک کنیم تا خانواده های دارای فرد معلول بتوانند برای دریافت خدمات به نزدیک ترین مرکز درمانی و توانبخشی مراجعه کنند.
وی اظهارداشت: هم اکنون 30 میلیون نفر در کشور، نیاز به خدمات توانبخشی دارند و حجم زیادی از مردم متوجه نیازشان به خدمات توانبخشی نیستند، اما نقش این خدمات، تاثیرگذار و در سلامتی جامعه بسیار حائز اهمیت است، ضمن آنکه خدمات توانبخشی می تواند در پیشگیری از ناتوانی ها و پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاثیرگذار باشد، لذا، حمایت و پشتیبانی از گسترش این حوزه در کشور، ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی همچنین از فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه و لزوم تکمیل مرکز رشد تجهیزات توانبخشی در این دانشگاه گفت و از نمایندگان نهاد ریاست جمهوری خواست تا موضوع جایگاه کشوری این دانشگاه را به معاونت محترم اجرایی ریاست جمهوری منتقل کنند، تا برای پروژه های عمرانی نیمه تمام دانشگاه که با اعتبارات اندکی به اتمام خواهند رسید، اعتبارات لازم پیش بینی و مصوب شود و به دلیل اینکه افراد دارای معلولیت و خانواده های کم بضاعت آنان، مخاطبان فعالیت های توانبخشی، سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه می باشند، کمک به تحقق برنامه های این دانشگاه را بسیار مهم بدانند.
نمایندگان معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری نیز در این نشست با تشریح گردش کار در مورد تامین اعتبار برای اینگونه پروژه ها، گفتند که می تواند از طریق استانداری و یا مستقیما از سوی دانشگاه مطرح شود، ضمن آنکه همواره کمک به پروژه هایی که بالای 50 درصد پیشرفت داشته باشند، در اولویت برنامه های سفرهای استانی قرار می گیرند.
دکتر خانکه افزود: پروژه های فوق الذکر پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد داشته و تکمیل آنها گامی مهم برای خدمت رسانی به مردم ساکن در این مناطق کمتر برخوردار استان تهران می باشد که قطعا از اهداف دولت مردمی است.
در پایان این نشست، ریاست دانشگاه ضمن تشکر از همکاری ایشان، آمادگی مسئولان دانشگاه برای همه گونه همکاری برای تسریع در تصویب و ارایه اعتبارات برای راه اندازی پروژه های عمرانی دانشگاه و سرعت بخشیدن به روند بهره برداری از آنها را اعلام کرد.
انتهای پیام/