• 1402/02/16 - 11:56
  • - تعداد بازدید: 757
  • - تعداد بازدیدکننده: 261
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی بیمارستان توانبخشی رفیده؛

سامانه « تعلیق وزنی سقفی »، برای بهبود بیماران ضایعه مغزی و نخاعی در بیمارستان توانبخشی رفیده، راه اندازی شد

سیستم « تعلیق وزنی سقفی »، با حضور معاون درمان و روسای بخش های فیزیوتراپی و ضایعات مغزی – نخاعی بیمارستان توانبخشی رفیده، جهت بهبود در تحرک و راه رفتن بیماران ضایعه نخاعی، در بخش فیزیوتراپی این بیمارستان راه اندازی شد.

   سیستم « تعلیق وزنی سقفی »، با حضور معاون درمان و روسای بخش های فیزیوتراپی و ضایعات مغزی – نخاعی بیمارستان توانبخشی رفیده، جهت بهبود در تحرک و راه رفتن بیماران ضایعه نخاعی، در بخش فیزیوتراپی این بیمارستان راه اندازی شد.


    دکتر محمدحسن آذرسا عضو هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رییس بخش فیزیوتراپی بیمارستان توانبخشی رفیده، درباره این سیستم گفت: سیستم تعلیق وزنی سقفی که به همت موسسه خیریه نیکان ماموت راه اندازی شد، قادر است درصد قابل تنظیمی از وزن بیمار را با استفاده از ساختار « هارنس » مخصوص تحمل کرده و با توجه به اراده بیمار و حرکت مختصر وی در جهت رو به جلو باعث فعال شدن موتور الکتریکی در قسمت فوقانی سامانه  شده و فرد را در جهت حرکت هدایت کند.


    وی افزود: بدین ترتیب بیمار ضایعه نخاعی قادر است، ضمن ایستادن و تحمل وزن روی پاهای خود، عمل راه رفتن ارادی را بدون نیاز به صرف انرژی بیش از حد انجام دهد.


    دکتر آذرسا تصریح کرد: این ساختار از تحمل درصدی از وزن بیمار تا تحمل کامل وزن فرد جهت افزایش ایمنی و ایجاد امکان فشار وزن روی اندام تحتانی استفاده نموده و شرایط لازم را برای انتقال مرکز ثقل و راه رفتن بصورت ارادی فراهم می آورد، همچنین امکان اجرای تمرینات متنوع تعادلی و قدم برداشتن برای بیماران فراهم شده و فیزیوتراپیست می تواند با طراحی سناریوهای مختلف، تمرینات متغیری را بصورت درجا و ثابت برای بیمار اجرایی سازد.


    مسئول بخش فیزیوتراپی بیمارستان توانبخشی رفیده افزود: افرادی که عمدتاً بدلیل ضایعه نخاعی دچار فلج پایین تنه هستند و همچنین افراد دچار ضعف عضلانی و یا اختلال حرکتی در اندام تحتانی می‌توانند از امکان سامانه " تعلیق وزنی سقفی " برای جابجایی و راه رفتن استفاده کنند.


    به گفته دکتر آذرسا، این سیستم می‌تواند به بیماران جهت افزایش تحرک و زمان ایستادن و راه رفتن کمک شایانی نموده و سبب کاهش عوارض ناشی از بی حرکتی و عدم وزن اندازی روی اندام های تحتانی مانند پوکی استخوان، بیماریهای عروقی و ... گردد.


    وی افزود: دستگاه مذکور همچنین کمک زیادی به فیزیوتراپیست جهت سهولت در راه اندازی بیماران دچار ضایعات نخاعی و مغزی نموده و امکان طراحی تمرینات مختلف تعادلی و تقویتی را فراهم می نماید.


    لازم به ذکر است؛ بیمارستان " توانبخشی رفیده "، با 80 تخت بستری، تنها بیمارستان تخصصی توانبخشی در کل کشور است که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با بهره گیری از توان تخصصی اعضای هیات علمی دانشگاه و بکارگیری تجهیزات پیشرفته، براساس استانداردهای روز دنیا، انواع خدمات تخصصی حوزه توانبخشی را با تعرفه های دولتی در دو فاز بستری و سرپایی، به بیماران، افراد دارای معلولیت و نیازمندان ارائه می‌دهد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: زنگنه – نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26118
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: