• 1400/06/25 - 16:40
  • - تعداد بازدید: 1134
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

ستاد "امر به معروف و نهی از منکر" دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد

ستاد " امر به معروف و نهی از منکر " دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، معاون توسعه مدیریت، مدیر اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه، مسئول بسیج جامعه پزشکی، مسئول امور بانوان، و مسئول دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، تشکیل جلسه داد.

  ستاد " امر به معروف و نهی از منکر " دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی، معاون توسعه مدیریت، مدیر اداره تعالی فرهنگی و فوق برنامه، مسئول بسیج جامعه پزشکی، مسئول امور بانوان، و مسئول دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، تشکیل جلسه داد.


   به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بنقل از مفدا؛ دکتر حمید رضا خانکه  رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم و با تشکر  از زحمات همه اعضاء که در این مدت با وجود حجم بالای فعالیت های دانشگاه اعم از واکسیناسیون دانشجویان، کارکنان و اساتید و تجهیز و تکمیل خوابگاه های دانشجویی، جلسات متعدد برای چگونگی بازگشایی دانشگاه و سایر فعالیت ها برگزار شد، گفت: امیدوارم که در راستای بازگشایی دانشگاه بهترین تصمیم ممکن از سوی ستاد ملی کرونا اتخاذ شود.


   وی ، وظیفه محوری و قانون مداری و شفافیت در رفتار را در دانشگاه، از مهم ترین معروف ها و شاخص ها دانست و ارائه راهکارهای متناسب را در دستور کار قرار داد و ورود و مداخله بهنگام را از ضروریات دانست، بطوریکه بی نظمی در سطح دانشگاه به وجود نیاید.


   در ادامه، دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی دانشجویی طی سخنانی، اظهار داشت: این ستاد در سال دو بار تشکیل می شود، ولی مبحث امر به معروف و نهی از منکر به صورت تلویحی در تمام زیرمجموعه های دانشگاه  ساری و جاری است و ستاد امر به معروف برای این تشکیل شده است که تمام مسئولان ذیربط موارد ممکن را رصد کنند و در اینجا روی موارد مطروحه بحث و تبادل نظر انجام شود.


   در ادامه، یوسف رضایی مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه گفت: اگر همه اعضاء موافق باشند، این ستاد، یک بار در ماه تشکیل جلسه بدهد تا فعالیت ها به نحو بهتری رصد و برنامه ریزی شود.


   "مهدی محمد پناه" مسئول دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه نیز طی سخنانی، ساختار و وظایف ستاد را تشریح و تببین کرد و گفت: برگزاری دوره های آموزشی برای ادمین کانال ها و گروه های مجازی دانشجویی در دانشگاه، از مصوبات جلسه قبلی بود که برگزار شد ، ضمن آنکه قرار بود بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، راه اندازی کانال ارتباطی جهت انتقال مشکلات دانشجویان و کارکنان و اساتید دانشگاه را  عهده دار باشد.


    وی افزود: طبق آئین نامه فعالیت های مدیریتی و نظارت بر عملکرد مراکز تابعه در بحث امر به معروف و نهی از منکر، تجلیل از آمرین امر به معروف و نهی ازمنکر در سطح دانشگاه و مراکز تابعه، برگزاری منظم جلسات امر به معروف در سطح ستاد و مراکز تابعه، فعالیت های ترویجی و تبلیغی، و برگزاری دوره های آموزشی با موضوعات مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر را می توان در سطح سیاستگذاری فرهنگی مطرح کرد.


   محمدپناه، تصریح کرد که با برگزاری این جلسات اعم از عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی متمرکز بر شورای فرهنگی دانشگاه و دسته بندی آن ها سیاستگذاری شود و مابقی برنامه های راهبردی و اجرایی که عملیاتی است از طرف ستاد انجام شود.


  همچنین، "دکتر سیامک طهماسبی " مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در این نشست، پیشنهاد داد که جهت ارتباط بهتر دانشگاهیان دانشگاه با روابط عمومی و ارائه نقطه نظرهای خود، خطی مجزا که 24 ساعته پاسخگوی مشکلات افراد باشد، ایجاد شود تا رصد بهتری از مشکلات موجود انجام و دسترسی تسهیل شود و موضوع رسانه با توجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) بسیار مهم و حائز اهمیت است و توجه بیشتری در این ارتباط لازم است.


    در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین عباسی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: امر به معروف و نهی از منکر، یک دغدغه بسیار مهم و واجب است که به صورت درست باید در سطح جامعه اجرا شود و این فریضه مهم در همه سطوح مدیریتی چه در سطح مباحث علمی، فرهنگی و اجتماعی و... با ساز و کار مناسب، به افراد آموزش داده شود.


   سپس، سایر اعضای ستاد پیرامون مسائل مطرح شده به تبادل نظر پرداختند.


   گفتنی است، " اختصاص یک شماره همراه جهت ارتباط بهتر دانشجویان، کارکنان و اساتید جهت ارائه نقطه نظرهای خود به ریاست دانشگاه، و برگزاری جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر هر ماه با حضور دبیر ستاد و هر شش ماه یکبار با حضور رئیس دانشگاه " از مهم ترین مصوبات این جلسه بود.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی - نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 20329
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: