به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
شورای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد
شورای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ، رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و سایر اعضای شورا در سالن شهید احدی این دانشگاه برگزار شد.
شورای بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ، رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و سایر اعضای شورا در سالن شهید احدی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه؛ سرهنگ " محمد درویش زاده " رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ در سخنانی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه، برنامه های ابلاغ شده و تببین برنامه های و بررسی نقاط قوت و ضعف را از اهم سرفصل های این جلسه ذکر کرد.
وی گفت: ما دنبال هم افزایی هستیم، ظرفیت ها را بشناسید و بعد از شناسایی ظرفیت ها، ارتباط دهی های لازم در جهت هم افزایی و رفع مشکلات دانشگاه ها و بیمارستان ها و شناسایی جامعه هدف و استفاده از ظرفیت های دانشگاه به صورت تخصصی به صورت منظم در دستور کار باشد، با ایجاد همدلی از همه ظرفیت های انسانی استفاده کنید و به صورت زیر ساختی کار کنیم و از هر مطالبه ای که قابل پشتیبانی باشد، بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ حمایت ها و پشتیبانی های لازم را انجام خواهد داد.
*****
پیش از سخنان سرهنگ درویش زاده، دکتر "سیامک طهماسبی" رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ضمن خیر مقدم به رئیس بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ و هیات همراه، گزارشی از عملکرد بسیج جامعه پزشکی دانشگاه را ارائه داد.
وی گفت، کار داوطلبی در این دوران، سخت تر از دوران جنگ شده است و در این شرایط اقتصادی، افرادی که به صورت جهادی و داوطلبانه فعالیت می کنند، جای تقدیر دارند، دانشگاه ما اقتضائات، توانمندی ها و محدودیت های خاص خودش را دارد، ولی وقتی با برنامه ای که قالب یکسان دارد، مقایسه صورت می گیرد، قضاوت غیر منصفانه صورت گرفته است.
دکتر طهماسبی افزود: اقتضائات، توانمندی های دانشگاه ما متفاوت از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، یکی از توانمندی ها می تواند سنجش نیازهای اجتماعی و ارائه راهکارهای اجتماعی باشد و تنها دانشگاهی که می تواند در این حوزه به صورت تخصصی کار انجام دهد، این دانشگاه است و پروژه هایی از این نوع، قابل ارائه و حتی می تواند در سطح ملی اجرا شود و این یک توانمندی است، در مباحث توانبخشی هم همین طور، اگر این بروکراسی های اداری نباشد، می توانیم به جامعه هدف خدمات ارزنده ای داشته باشیم که ما از بسیج جامعه پزشکی تهران خواستاریم که اگر می توان این بروکراسی ها را کم کرد و در وزارت بهداشت تسهیل گر باشند، ظرفیت های بسیار خوبی در این بخش در دانشگاه وجود دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامه ریزی های خوبی در سطح دانشگاه و مراکز تابعه جهت شناساندن تفکر بسیجی انجام شده است و جلوگیری از فساد، محور اصلی برنامه های ما است و موضوع حیاء، عفاف و حجاب در حال پیگیری است و همچنین برای مرکز سلامت اجتماعی و سبک زندگی ایرانی، آئین نامه ای طراحی و به زودی از طرف وزارتخانه ابلاغ خواهد شد.
در ادامه، سایر اعضای شورا پیرامون موارد مطروحه در جلسه اعم از نقش دانشگاه در حرکت های اجتماعی، شناسایی نیازهای اجتماعی و برنامه ریزی برای بقیه دانشگاه ها در این زمینه، پژوهش های جامعه محور، فعال کردن شرکت های دانش بنیان و... به تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور