به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
قائم مقام وزارت بهداشت، بر پوشش همگانی سلامت تاکید کرد
قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (چهارشنبه) در هفدهمین همایش گفتاردرمانی ایران طی سخنانی در ارتباط با تعاریف و اهداف مختلف در نظام های سلامت، بر پوشش همگانی سلامت تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر " ایرج حریرچی " گفت که پوشش همگانی سلامت در چشم انداز کلی نظام های سلامت دیده می شود بطوری که سازمان جهانی بهداشت نیز برای آن تعریف دارد و در کشور ما نیز در برنامه دکتر نمکی به مجلس شورای اسلامی، برنامه ششم توسعه و سیاست های کلی، به آن توجه شده است.
وی افزود: هر کسی در هر جا که زندگی می کند، کلیه خدمات سلامت را اعم از ارتقاء، پیشگیری، درمان، توانبخشی و طب تسکینی (حتی خدمات قبل از مرگ) بصورت با کیفیت و بدون توجه به نژاد، جنس، سن، قومیت و ... دریافت می کند، و در پوشش همگانی سلامت، پنج نوع این خدمات بدون مخاطره و سختی مالی برای گیرنده خدمت درنظر گرفته می شود.
دکتر حریرچی به دو عنصر مهم و اصلی در پوشش همگانی سلامت اشاره کرد که عنصر اول، میزان بهره مندی از خدمات نظام سلامت است که میانگین آن در دنیا، 64 درصد است و در کشور ما کمی بیشتر از میانگین جهانی یعنی حدود 65 درصد است، اما عنصر دوم، محافظت مالی است که وضع ما در ایران، از متوسط دنیا بدتر است.
وی افزود: همه توجهمان به این معطوف است که هر حرکتی می کنیم باید ببینیم که آیا قشر کم درآمد و فقرا می توانند از آن بهره مند شوند یا نه، و خدمات گفتاردرمانی نیز با توجه به وسعت و اهمیت آن، از این موضوع مستثنی نیست.
لازم به ذکر است، هفدهمین همایش " گفتاردرمانی ایران " از امروز (چهارشنبه) به مدت سه روز به همت انجمن گفتاردرمانی ایران، با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و اداره کل سلامت شهرداری تهران و با حضور متخصصان، صاحبنظران، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته گفتاردرمانی و رشته های مرتبط با آن، در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور