• 1402/02/23 - 15:56
  • - تعداد بازدید: 859
  • - تعداد بازدیدکننده: 231
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در اولین جلسه کارگاه آموزشي "خودمراقبتي و تنظيم هيجان"، مطرح شد؛

متخصص روانشناسی بالینی: هیجان، نقش محوری در سلامت روان دارد

عضو هیات علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز(شنبه) در اولین جلسه کارگاه آموزشي "خودمراقبتي و تنظيم هيجان"، گفت: هيجان نقش محوری در سلامت روان دارد و با خودمراقبتی و آگاهی از هيجان می توانیم عملکرد مطلوبی داشته باشیم.

   عضو هیات علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز(شنبه) در اولین جلسه کارگاه آموزشي "خودمراقبتي و تنظيم هيجان"، گفت: هيجان نقش محوری در سلامت روان دارد و با خودمراقبتی و آگاهی از هيجان می توانیم عملکرد مطلوبی داشته باشیم .


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دكتر حميد پورشريفي در این کارگاه آموزشی که به همت مرکز مشاوره دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن برگزار شد، افزود: هیجانات کارکردهای بسیار اساسی دارد و یکی از عناصر اصلی ارتباطات بین فردی است، به این دلیل بیشتر ما احساسات را تشخیص می دهیم،  می توانیم مردممان را بهتر درک کنیم، با دیگران همدردی کنیم و ارتباطمان را بهبود ببخشیم.


    مدرس کارگاه "خودمراقبتي و تنظيم هيجان" در ادامه اظهارداشت: هیجان ها، مانند قطب نما عمل می کنند و پاداش و تهدیدات محیط را نشان می دهند، با این حال، این قطب نما ایمن به خطا نیست و در واقع می تواند به راحتی مسیر اشتباه را به ما نشان دهد. وقتی این اتفاق می افتد، ما مانع نزدیک شدن به موقعیت یا مسائل اشتباه می شویم و در عین حال، می تواند مشکلات زیادی برای اهداف بلند مدت ایجاد کند.


    دکتر پورشریفی افزود: هیجان ها، پاسخ های نسبتا عمومی و ساده ای هستند که بدن ما به محرک های خارجی یا داخلی اشاره می کند، این پاسخ ها معمولا لحظه ای هستند، که با تغییرات فیزیولوژیکی، حالت عاطفی دلپذیر و یا ناخوشایند مانند غم، شادی، خشم، ترس، تعجب، و ...  همراه می‌شود.


   عضو هیات علمی گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، همچنین گفت: این نشست با معرفی هیجان، کارکردها، عوامل دشوارساز هیجان، تغییر دادن پاسخ های هیجانی و ... به ما نشان می دهد، هیجان که دوست ماست، برخی مواقع به دلایل گوناگون، دشمن ما می شود، اما ما می آموزیم که چگونه این دوست را دوست نگه داریم.


    وی افزود: هیجان، بر همه افکار، رفتار، نوع تعامل با دیگران، برنامه ریزی برای آینده و ... تاثیرگذار است و از این حیث بر سلامت روان نیز تاثیر می گذارد.


    گفتنی است؛ به استادان و کارکنان شركت کننده در اين دوره، گواهی نامه شرکت در دوره، اعطا خواهد شد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26202
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: