• 1400/03/08 - 09:26
  • - تعداد بازدید: 1679
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

مجموعه « توصيه های مهم برای مداخله زودهنگام کودکان کم شنوا و ناشنوا FCEI، ویژه والدین » ترجمه و منتشر شد

مجموعه « توصيه های مهم برای مداخله زودهنگام کودکان کم شنوا و ناشنوا FCEI، ویژه والدین » که توسط کميته والدين برنامه جهانی تشخيص و مداخله زودهنگام EHDI تدوين شده است، به فارسی ترجمه و منتشر شد.

  مجموعه « توصيه های مهم برای مداخله زودهنگام کودکان کم شنوا و ناشنوا FCEI، ویژه والدین » که توسط کميته والدين برنامه جهانی تشخيص و مداخله زودهنگام EHDI  تدوين شده است، به فارسی ترجمه و منتشر شد.


   دکتر " گیتا موللی " عضو هیات علمی و مسئول کمیته مطالعات کم شنوایی و ناشنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، که یکی از مترجمان این مجموعه می باشد، با اعلام این خبر به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: اين راهنمای والدين، توسط کميته والدين برنامه جهانی تشخيص و مداخله زودهنگامEHDI  تدوين شده است.


   وی افزود: اين کميته، متشکل از والدين دارای فرزند کم شنوا و ناشنوا و گروهی از متخصصان از رشته های مختلف است که خانواده ها را در روند مداخله زودهنگام و موارد ديگر حمايت می کنند.


   بگفته دکتر موللی، اصول برنامه های مداخله زودهنگام با کيفيت، براساس بيانيه مداخله زودهنگام کم شنوايی (سال 2007 میلادی ) و توسط تيمی از متخصصان جهان که دارای تخصص های بالا در برنامه های مداخله زودهنگام برای کودکان کم شنوا و ناشنوا و خانواده های آنها هستند، تدوين شده است.


   وی افزود: اين تيم متخصصان با جستجوی پيشينه تحقيقاتی مقالات موجود، بررسی مقالات و استفاده از بيانيه های مجامع تخصصی اين حوزه، اين راهنما (گایدلاین) را تدوين کرده اند.


   این محقق در مورد هدف از تهیه این راهنما و ترجمه و انتشار آن برای والدین ایرانی، اظهار داشت: اين راهنمای جامع کمک می کند تا برنامه های تشخيص و مداخله زودهنگام سيستم های قوی برای مداخله زودهنگام تهيه شود، تا نيازهای کودکان ناشنوا و کم شنوا به بهترين نحو تامين گردد.


   دکتر موللی افزود: برای اينکه شيرخواران و کودکان ناشنوا و کم شنوا به تمامی پتانسيل های خود برسند، لازم است خانواده ها و متخصصان در سريع ترين زمان، همکاری خود را با هم آغاز کنند، تا مداخله زودهنگام انفرادی، در منزل، خانواده و همچنين در جامعه فراهم شود، و لازمه ی اين امر، وجود دانش و مهارت بسيار بالا در ارائه کنندگان خدمات است تا با نيازهای گوناگون و مختلف خانواده ها هماهنگ باشند.


   وی تصریح کرد: اين راهنما به والدین کمک می کند که بهترين اصول مداخله زودهنگام ( گايدلاين مداخله زودهنگام ) را بهتر متوجه شده و بتوانند خدمات مداخله زودهنگام را براساس استانداردهای مورد نظر کميته الحاقی شنوايی نوزادان ارزيابی کنند.


   به گفته این متخصص حوزه کودکان استثنایی، خانواده ها با استفاده از این راهنما، در استفاده از خدمات مداخله زودهنگام مناسب، توانمند می شوند و ميزان مشارکت خانواده ها و متخصصان نیز بيشتر خواهد شد تا بتوانند با بهترين خدمات مداخله زودهنگام (توانبخشی، کلاسها و آموزشهای لازم)، به کودکان کمک کنند.


انتهای پیام/


 


لینک راهنمای


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19278
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: