• 1398/10/11 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 7648
  • - تعداد بازدیدکننده: 74
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

مدیرکل بهزیستی استان تهران: امیدوارم سمپوزیوم «سلامت دهان و دندان در افراد دارای ناتوانی»، راهکار مدیریتی ارائه بدهد

دکتر " امین شاهرخی " مدیرکل بهزیستی استان تهران امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم « سلامت دهان و دندان در افراد دارای ناتوانی »، از شرکت کنندگان این گردهمایی خواست تا راهکار مدیریتی برای مسئولان اجرایی در خصوص ارتقای بهداشت و سلامت دهان و دندان افراد دارای ناتوانی، ارائه بدهند.


   دکتر " امین شاهرخی " مدیرکل بهزیستی استان تهران امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در مراسم افتتاحیه سمپوزیوم « سلامت دهان و دندان در افراد دارای ناتوانی »، از شرکت کنندگان این گردهمایی خواست تا راهکار مدیریتی برای مسئولان اجرایی در خصوص ارتقای بهداشت و سلامت دهان و دندان افراد دارای ناتوانی، ارائه بدهند.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر شاهرخی با اشاره به ضرورت توجه و رسیدگی به وضعیت سلامتی دهان و دندان افراد دارای ناتوانی که در پیشگیری از بیماری های گوارشی، بلع و دیگر بیماری ها نقش دارد، افزود: راهکارهای مدیریتی می تواند به ایجاد زیرساخت های بهتر جهت ارائه خدمات بهتر و با کیفیت تر منجر شود.


   وی با معرفی بیمارستان توانبخشی رفیده که تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت می کند و تشکیل تیم های توانبخشی در این بیمارستان برای هر بیمار و براساس شرایط  و وضعیت او، گفت: مشاهده می شود که تعداد زیادی از افراد دارای ناتوانی که برای انجام امور توانبخشی به بیمارستان رفیده مراجعه می کنند، با مشکلاتی روبه رو هستند که یکی از آنها، بیماری های دهان و دندان، و عوارض ناشی از پوسیدگی دندان است  که برای درمان این مشکلات در کنار امور توانبخشی ، نیازمند حضور یک دندانپزشک در تیم درمانگران  این نوع از بیماران می باشد.


   مدیرکل بهزیستی استان تهران، پنج مرکز تحت نظارت بهزیستی برای انجام امور دندانپزشکی جهت افراد دارای ناتوانی در تهران را معرفی کرد و افزود: با فعالیت این پنج مرکز (تاف، ورداورد، مروارید، داچ و امام علی (ع)، تمامی نیازهای  142 هزار و 898 مددجوی تهرانی برآورده نمی شود، مگر با کمک همه متخصصان دندانپزشکی، کودکان و گروه های توانبخشی، بتوان خدمات مناسبی را به این قشر نیازمند ارائه داد که ارائه راهکارهای مدیریتی برای این مهم، بسیار حائز اهمیت است.


******


   دکتر " هوشنگ دادگر " دبیر علمی این سمپوزیوم  نیز در سخنان کوتاهی به لزوم پرداختن به ارتقای سلامت دهان و دندان در افراد دارای ناتوانی اشاره کرد و گفت: همواره در مقابل افراد دارای ناتوانی، تمرکز مجموعه درمانگران و حتی خانواده ها بیشتر بر حوزه های گفتاری، شناختی و مهارت های حرکتی این افراد بوده و متاسفانه مشکلات دهان و دندان به دلایل مختلف، از توجه کمتری برخوردار بوده است.


    وی افزود: این درحالی است که افراد دارای ناتوانی، به دلیل هزینه های زیاد خدمات دندانپزشکی، کمتر از این خدمات استفاده می کنند و اگر کاملا از این خدمات بهره ببرند، امور توانبخشی آنان با اختلال روبه رو شده و ناقص انجام می شود چرا که آنان نمی توانند همزمان با هزینه کرد خدمات دندانپزشکی، برای امور توانبخشی نیز هزینه کنند.


    دکتر دادگر تصریح کرد: این سمپوزیوم در نظر دارد تا ضمن بالا بردن حساسیت گروه های توانبخشی نسبت به مشکلات دهان و دندان مددجویان، راهکارهایی را برای پیشگیری اولیه در این ناحیه  داشته باشد و ارتباط لازم را میان دو حوزه توانبخشی و دندانپزشکی ایجاد کند.


    وی در پایان سخنانش، از ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تمامی دست اندرکاران برگزاری این گردهمایی، تشکر کرد.


   گفتنی است، سمپوزیوم یک روزه « سلامت دهان و دندان در افراد دارای ناتوانی »، امروز با حضور جمعی از متخصصان دندانپزشکی، کودکان و کارشناسان حوزه توانبخشی در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شده است.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15887
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: