• 1402/02/28 - 15:20
  • - تعداد بازدید: 794
  • - تعداد بازدیدکننده: 270
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس مرکز تحقیقات اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی:

مراقبت های زودهنگام ‌کاردرمانی در نوزادان با اختلالات عصبی رشدی، حائز اهمیت است

رئیس مرکز تحقیقات اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (پنجشنبه) در اولین سمینار "تازه های بالینی کاردرمانی" با محوریت اختلالات عصبی – رشدی، گفت: مراقبت های زودهنگام کاردرمانی در نوزادان با اختلالات عصبی – رشدی، حائز اهمیت است.

   رئیس مرکز تحقیقات اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، امروز (پنجشنبه) در اولین سمینار " تازه های بالینی کاردرمانی" با محوریت اختلالات عصبی – رشدی، گفت: مراقبت های زودهنگام کاردرمانی در نوزادان با اختلالات عصبی – رشدی، حائز اهمیت است.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر فرین سلیمانی سخنران پنل "مداخلات زودهنگام کاردرمانی در نوزادان با اختلالات عصبی رشدی " در این سمینار، افزود: اهمیت و ضرورت درمان زودهنگام در روند تکامل نوزادان و شيرخواران، توانمندسازی والدین نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان و مباحثی از این قبیل به دلیل اهمیت موضوع در این پنل مورد بحث و بررسی متخصصان قرار می گیرد.


     وی تاکید کرد:  با توجه به اینکه نوزادان نارس، غیر معمول و خارج از رحم رشد می‌کنند و رشد مغزی در این گروه ها به حد نصاب نرسیده است، باید تحت مراقبتهای بخش نوزادان قرار بگیرند و از خدمات کاردرمانگران  در این بخش بهره مند شوند.


    رئیس مرکز تحقیقات اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، گفت: بستری و مراقبت های بخش های ویژه نوزادان، برای حمایت مغز  است، تا مغز به رشد طبیعی برسد و اگر این مراقبت، بهنگام اتفاق بیافتد، از اختلالات عصبی - رشدی نوزاد پیشگیری می شود.


    دکتر سلیمانی تصریح کرد: در حال حاضر با تلاش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و  تعامل با اداره سلامت نوزادان و اداره بهداشت وزارت بهداشت، به اهمیت اقدامات بالینی در اختلالات عصبی - رشدی پی برده اند .


     وی، مداخلات کاردرمانی در بخش مراقبت های ویژه را موثر دانست و افزود: با طراحی و اجرای دوره های کارورزی برای ۳۰ تا ۴۰ نفر از  کاردرمانگران در سراسر کشور به صورت آنلاین و حضوری توسط گروه کاردرمانی و مرکز تحقیقات اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شاهد انجام اقدامات پیشگیرانه بالینی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان خواهیم بود.


    گفتنی است؛ اولین سمینار " تازه های بالینی کاردرمانی " با رویکرد " بالینی " در حوزه کاردرمانی، طی امروز و فردا (28 و 29 اردیبهشت ماه) به همت انجمن علمی کاردرمانی ایران و با همکاری گروه آموزشی کاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این دانشگاه برگزار شده است.


    دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی)، از طریق مراکز درمانی تابعه، نسبت به ارائه خدمات مربوط به این سه حیطه فعالیت دانشگاه اقدام می کند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26259
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: