• 1401/03/11 - 14:50
  • - تعداد بازدید: 998
  • - تعداد بازدیدکننده: 132
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختران مطرح شد:

مشارکت اجتماعی، زمینه ساز شکل گیری هویت موفق دختران می شود

مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختران، ضمن تبریک این ایام گفت: مشارکت اجتماعی، می تواند زمینه ساز شکل گیری هویت موفق دختران و سلامت روانی و اجتماعی شود.

   مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختران، ضمن تبریک این ایام  گفت: مشارکت اجتماعی، می تواند زمینه ساز شکل گیری هویت موفق دختران و سلامت روانی و اجتماعی شود.


    دکتر غنچه راهب در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، افزود: زنان و دختران ایرانی در گستره تاریخ ایران، نقش آفرینان موثری در توسعه و گسترش اهداف عالی جامعه بشری بوده اند و بر ای ظهور و بروز توانمندی هایشان در زمینه هایی مبتنی بر علم، فرهنگ، صنعت و خدمات انسانی تلاشهای گسترده و از خودگذشتگی های بسیاری نمودند و این مدیون توانمندی، تعهد و هویت موفق و رشد یافته زنان و دختران رشد یافته در خاک ارزشمند ایران اسلامی است.


    وی همچنین بیان کرد: انسان رشد یافته فارغ از موضوعات مبتنی بر جنسیت، آمیخته ای از عواطف انسانی، ارزشهای اخلاقی، ایمان و معنویت از سوئی، و علم، دانش، مهارت، خوشبینی و امید است، زنان  و دختران علاوه بر نقش های گسترده توسعه ای و اجتماعی دارای نقش های موثر مادری و همسری هستند که بی شک برای ایفای تمامی نقش های موثر ساختاری و تعاملی می بایست، آماده و توانمند شوند.




   مشارکت اجتماعی دختران مبتنی بر ظرفیت سازی عرصه های اجتماعی است


    دکتر راهب تصریح کرد: سهم بالای دختران دانشگاهی موضوعی نوید بخش است، دختران و زنان توانمند جامعه ما برای ساختن جامعه ای توانمند می بایست با سطح مشارکت اجتماعی بالایی روبرو باشند که بخش مهمی از این مشارکت، مبتنی بر ظرفیت سازی در جامعه و مشارکت جامعه دختران و زنان در عرصه های اجتماعی است.


    این متخصص حوزه علوم اجتماعی تاکید کرد که مشارکت، بی شک جریانی دو سویه است، همان گونه که مشارکت امکان ظرفیت‌سازی برای دختران و زنان فراهم می‌آورد، زنان و دختران جامعه ما نیز برای مشارکت موثر، نیازمند حصول خوداگاهی، خودکارآمدی بالا در عرصه‌های گوناگون زیستی، روانی و اجتماعی هستند


     مدیر گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: مشارکت اجتماعی منجر به شکل گیری هویت موفق در دختران و سلامت روانی خواهد شد، شکل گیری انگیزه های موثر در جهت مشارکت اجتماعی و ارائه نقش های موثر اجتماعی مبتنی بر سرمایه های اجتماعی و سلامت اجتماعی در زمینه‌های خرد و کلان است.


     دکتر راهب تصریح کرد: مطمئنا دختران و زنان توانمند، افرادی هستند که با شادمانی، امید و خوش بینی، فرایند زیست خود و جامعه پیرامونشان را می سازند، لذا می بایست دختران ما به گونه‌ای فرایند بودن و هستی خود را شکل دهند که از عملکردشان در عرصه‌های گوناگون احساس غرور کنند، و بر خود ببالند.


     وی افزود: دختران و زنان توانمند، زیست خود را در زمان حال به گونه‌ای شکل دهند که از  تک تک اعضای وجودی و بودن خویش لذت ببرند و اهداف مبتنی بر آینده، خوش بینی و امید را در زندگی خویش متبلور سازند و خود را مسئول تولدهای دوباره شان در عرصه‌های گوناگون بدانند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22726
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: