توسط دانشجوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی انجام شد؛
نخستین وب سایت خاص افراد دارای کور رنگی، طراحی و راه اندازی شد
نخستین وب سایت خاص افراد دارای کور رنگی، توسط "محمد جواد راشدی" دانشجوی رشته گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، طراحی و راه اندازی شد.
نخستین وب سایت خاص افراد دارای کور رنگی، توسط "محمد جواد راشدی" دانشجوی رشته گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، طراحی و راه اندازی شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، "محمد جواد راشدی" دانشجوی طراح و سازنده وب سایت خاص افراد کوررنگ درباره این فعالیت، گفت: با توجه به تحصیلات و حوزه ی فعالیتم که به طور تخصصی در حیطه توانبخشی، پزشکی و سلامت است، شرایط قشر دارای کوررنگی بعنوان جامعه هدف، در طراحی و دیزاین سایت مورد نظر قرار گرفت.
وی با اشاره به نام " توان درمان " برای وب سایت طراحی شده، در خصوص چگونگی کارکرد این سایت برای افراد دارای کوررنگی، اظهارداشت: تمام صفحه های سایت، متن ها و تصاویر، دارای کنتراست و ترکیب رنگ مناسبی هستند که فرد کوررنگ را قادر می سازد تا اجزای متن و جزئیات تصاویر را با صحت بالا دریافت کند.
وی توضیح داد: به عنوان نمونه، اگر تصویری از کنار هم قرار گرفتن رنگ نارنجی هویج و رنگ سبز از سبزیجات دیگر انتخاب شود، فرد دارای کور رنگی قادر به دریافت و تشخیص رنگ نارنجی این تصویر نیست، در نتیجه، تمام تصویر را سبز می بیند و متوجه رنگ هویج در این تصویر نخواهد شد.
راشدی، گفت: طیف افراد کوررنگ بصورت تخصصی شامل جزئیات زیادی است. اما بطور خلاصه می توانیم به تک رنگ بینی، دو رنگ بینی و سه رنگ بینی ناهنجار، به عنوان طیف این افراد اشاره کرد.
وی، آدرس سایت "توان درمان" به نشانی https://tavandarman.com را اعلام کرد و افزود: افراد دارای کوررنگی بر خلاف تصور عموم به ندرت رنگ خاکستری را می بینند، اما سایت توان درمان، این امکان را برای افراد کوررنگ فراهم کرده که در حین مطالعه مطالب و مشاهده تصاویر روی سایت، با کمترین مشکل روبه رو شوند.
گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 22 گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، تحت نظارت وزارت بهداشت، نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و رفاه و سلامت اجتماعی) همچون " گفتاردرمانی، بینایی و شنوایی شناسی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، سالمندشناسی، سلامت در حوادث و بلایا و ... " اقدام می کند.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور