به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
نشست رئیس و معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با جمعی از دانشجویان بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد
نشست رئیس، معاونان آموزشی، درمان، فرهنگی – دانشجویی و مدیر آموزش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با جمعی از دانشجویان و نماینده دانشجویان در انجمن صنفی، بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
نشست رئیس، معاونان آموزشی، درمان، فرهنگی – دانشجویی و مدیر آموزش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با جمعی از دانشجویان و نماینده دانشجویان در انجمن صنفی، بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این نشست به پشتیبانی کارشناسان واحد فناوری اطلاعات دانشگاه IT ، و با هدف پاسخگویی مسئولان به سئوال های دانشجویان در ارتباط با مسایل آموزشی و دانشجویی برگزار شد.
« چگونگی انجام کارورزی در مقاطع مختلف و چگونگی اجرای برنامه های امتحانی دانشگاه » عمده ترین سئوال های دانشجویان از رئیس و معاونان دانشگاه بود.
دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه ضمن یادآوری سخنان خود در ابتدای مسئولیتش بعنوان " رئیس دانشگاه " که جایگاه دانشجویان در دانشگاه و پشتیبانی از خواسته های آنان را مهم می داند، گفت: تمامی اقدامات برای حفظ سلامتی دانشجویان و آسیب کمتر به روند آموزش دانشجویان است و تصمیمات در شرایط فعلی کرونایی کشور، باید با توجه به منافع اکثریت دانشجویان اتخاذ شود.
وی تاکید کرد که درخواست های دانشجویان اگر با شرایط و قوانین دانشگاه هماهنگ باشد، امکان اجرا دارد.
وی در پاسخ به سئوالی نیز اظهار داشت: اولویت با حفظ سلامتی دانشجویان است و اگر برای اجرای برنامه ای آموزشی یا پژوهشی، دانشجویان مجبور به تردد در تهران و یا شهرهای محل سکونتشان شوند و چون احتمال ابتلای آنان به بیماری کرونا افزایش می یابد، اصلا موافق آن نیستیم و باید آن برنامه به آینده موکول شود.
رئیس دانشگاه افزود: دانشجویان می توانند سئوال ها و نظرهای خود را از طریق سامانه، تشکل های دانشجویی و یا شورای صنفی مطرح کنند و حتی از همه گروه های آموزشی خواستیم که گروه هایی در فضای مجازی با دانشجویان داشته باشند و مسایل موردی گروه را با هم در میان بگذارند و در مواقع لزوم، مسئولان دانشگاه نیز کمک خواهند کرد.
دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه در پاسخ به سئوالی از سوی دانشجویان گفت: اساتید که امر آموزش را هدایت می کنند، حق دارند که روش انجام امتحانات را هم تعیین کنند و هر سیستم و روشی که استاد صلاح بداند و به آموزش اعلام کند، مورد تایید بخش آموزش دانشگاه نیز می باشد.
وی همچنین در مورد عدم شرکت در امتحانات افزود: دانشجویان برای عدم شرکت در امتحانات، باید مستندات محکمی ارائه بدهند.
دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به اینکه سامانه نوید برای اجرای آزمون های پایان ترم قابل استفاده نمی باشد، گفت: از سامانه " فرادید " و یا هر روشی که استاد صلاح بداند و به آموزش اعلام کند، برای اجرای آزمون های پایان ترم استفاده خواهیم کرد.
مدیر آموزش همچنین یادآوری کرد که برنامه امتحانات دانشجویان مقطع کارشناسی، از 14 تیرماه به 21 تیرماه تغییر کرده است و زمان برگزاری امتحانات دانشجویان ارشد و دکتری نیز به عهده گروه های آموزشی گذاشته شده است تا خودشان هماهنگ کرده و به آموزش اعلام کنند.
وی در مورد مدت زمان دوره های کارورزی نیز گفت: نمی توانیم میزان ساعتی که برای کارورزی ها در آئین نامه های آموزشی ذکر شده، تغییر بدهیم .
دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه نیز در پاسخ به سئوالی گفت که سلامتی تک تک دانشجویان برای مسئولان دانشگاه مهم است و در اوایل اسفندماه 98 برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس و انتقال آن به دانشجویان در خوابگاه های دانشگاه، سریعا نسبت به تعطیلی دانشگاه ها و خوابگاه ها اقدام شد.
دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه نیز طی سخنانی و در پاسخ به سئوال دانشجویان در مورد کارورزی ها، شرایط بیمارستان ها و کلینیک های تحت پوشش دانشگاه بلحاظ سیاست ها و اقداماتی که برای پیشگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا اعمال شده است را تشریح کرد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور