• 1398/10/08 - 15:19
  • - تعداد بازدید: 7766
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

نشست مشترک دبیر شورای مشاوران معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اعضای هیات علمی و روسای مراکز درمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

نشست مشترک دبیر شورای مشاوران معاونت آموزشی وزارت بهداشت با مدیران گروه های آموزشی، جمعی از اعضای هیات علمی و روسای مراکز پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


گالری تصاویر


   نشست مشترک دبیر شورای مشاوران معاونت آموزشی وزارت بهداشت با مدیران گروه های آموزشی، جمعی از اعضای هیات علمی و روسای مراکز پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" غلامرضا اصغری " طی سخنانی در این نشست، هدف از حضور خود در این دانشگاه را برقراری ارتباط مستقیم تر وزارت بهداشت با مدیران ستادی در دانشگاه های سراسر کشور و برگزاری نشست هایی با اعضای هیات علمی و مسئولان آموزشی بمنظور دریافت نقطه نظرهای اعضای هیات علمی در خصوص بسته های تحول آموزشی در دانشگاه ها ذکر کرد.


   وی افزود: نشست با مسئولان آموزشی و اعضای هیات علمی دانشگاه های تحت نظارت وزارت بهداشت، بمنظور آگاهی از چگونگی اجرای بسته های تحول آموزشی در گروه های آموزشی و میزان عملیاتی شدن آنها و دریافت نقطه نظرها و نقدهای اعضای هیات علمی بر این بسته ها برگزار می شود.


   دکتر اصغری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت گزارش های رسمی از اجرای بسته های تحول آموزش در دانشگاه ها را دریافت می کند، گفت: اما با توجه به اینکه هدف از طراحی بسته های تحول آموزش، ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور است، لذا چالش های آموزشی، میزان پیشرفت و نقطه نظرهای اساتید در اجرای این بسته ها، در نشست های مستقیم با مسئولان آموزشی و اعضای هیات علمی حاصل خواهد شد.


   وی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را سرآمد حوزه توانبخشی در کشور و مجموعه تخصصی شکل گرفته در این دانشگاه را از بهترین های علمی کشور دانست و افزود: امیدوارم با برگزاری نشست های مشترک با حوزه آموزش دانشگاه ها، وزارت بهداشت بتواند در حل مشکلات آموزشی، به دانشگاه ها کمک کند.


******


   دکتر" امیرمسعود عرب" رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این نشست ضمن تشکر از معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دکتر اصغری که طی سالها زحمات بسیاری را در نظام سلامت کشور متحمل شدند، رسالت این دانشگاه را متفاوت از دانشگاه های علوم پزشکی کشور معرفی کرد.


   وی گفت که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سه حوزه " توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی " فعالیت می کند که تنوع رشته های خاص، نگاه تخصصی به هر حوزه و در راس آنها، فعالیت های آموزشی و پژوهشی را می طلبد.


   دکتر عرب تاکید کرد: هرچه ارتباط بین دو حوزه آموزش و پژوهش، با حوزه درمان، بیشتر باشد، هم در ارتقای کمی و کیفی علمی خدمات در بیمارستان ها و هم در آموزش و تربیت نیروهای متخصص، موثر است.


   وی با اشاره به رسالت دانشگاه در سه حوزه " توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی "، تصریح کرد: ما تلاش داریم تا تک تک این حوزه ها را با هم تلفیق کنیم، بطوری که اگر توانبخشی را با سلامت اجتماعی تلفیق کنیم، می توانیم خدمات جامعه محور ارائه داده و الگوسازی برای دیگر دانشگاه ها داشته باشیم.


   رئیس دانشگاه افزود: اگر بین توانبخشی و سلامت روان نیز همگرایی ایجاد کنیم، در آموزش ها و در درمان افراد نیازمند موفق تر عمل کرده ایم، و همچنین اگر سلامت اجتماعی را با سلامت روان تلفیق کنیم، می توانیم خدمات روانپزشکی جامعه محورتری را به بیماران و نیازمندان ارائه بدهیم و قطعا یکی از جاهایی که می تواند به این مهم بپردازد، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است.


   دکتر عرب، با یادآوری اینکه شبکه بهداشتی کشور دارای ظرفیت بالایی است، اظهارداشت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درپی وارد کردن خدمات خود در این شبکه بهداشتی است و اگر بتواند با حداقل استانداردها خدمات خود را وارد شبکه بهداشتی بکند، می تواند به پیشگیری از ناتوانی ها و همچنین ارتقای حوزه آموزش و پژوهش نیز کمک کند.


   وی در بیان دیگر برنامه های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از عملیاتی کردن وابستگی های دوگانه و چند گانه بین اعضای هیات علمی آموزشی و مراکز تحقیقاتی سخن گفت و افزود: هرچه این ارتباط بیشتر باشد، در انتقال نظام فکری اعضای هیات علمی به دانشجویان و استفاده بیشتر از ظرفیت دانشجویان موفق تر خواهیم بود.


   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی همچنین اجرای برنامه تاسیس آزمایشگاه جامع در این دانشگاه را از دیگر برنامه های این دانشگاه عنوان کرد و گفت: هم اکنون در حال انجام مقدمات این برنامه هستیم و چه بهتر بود که می توانستیم آزمایشگاه جامع حوزه توانبخشی را نیز در بیمارستان توانبخشی رفیده راه اندازی کنیم.


   وی ایجاد سالن تشریح برای دانشجویان حوزه توانبخشی دانشگاه را نیز از دیگر برنامه های این دانشگاه ذکر کرد و اظهارداشت: هرچند که تاکنون نیاز دانشجویان این دانشگاه با خرید خدمت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رفع شده، اما برغم وجود مشکلاتی در اجرای این برنامه، تلاش خواهیم کرد تا این امکانات را فراهم کنیم.


   دکتر عرب همچنین به دیگر ظرفیت ها و پتانسیل علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه های ژنتیک، فناوری و سلامت اجتماعی اشاره کرد و گفت: از دیگر ظرفیت های این دانشگاه، وجود مرکز ایرانوم (بانک ژنوم ایرانی) و فعالیت سرآمدان کشور در حوزه های ژنتیک و سلامت اجتماعی در  این دانشگاه و همچنین وجود دو فارغ التحصیل این دانشگاه در مرز دریافت US پتنت است که دانشگاه نیز از فعالیت های آنان حمایت می کند.


   وی در پایان سخنانش ضمن تاکید بر اجرای برنامه استقرار هرچه بیشتر اعضای هیات علمی دانشگاه در مراکز پزشکی و توانبخشی تحت پوشش، افزود: تلاش می شود که آموزش، در تمام فعالیت های دانشگاه جاری و ساری باشد و آموزش ها بسمت تخصصی تر شدن پیش برود و تمامی این فعالیت های آموزشی تحت نظارت کامل وزارت بهداشت و با توجه به برنامه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت انجام شوند.


******


   دکتر " آرش میراب زاده " معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در ابتدای این نشست که همزمان با جلسه این معاونت با مدیران گروه های آموزشی و روسای بیمارستان ها و کلینیک های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد، بر حضور بیشتر اعضای هیات علمی در فیلدهای درمانی تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه حضور اعضای هیات علمی به میزان سه الی چهار روز در هفته در فیلدها لازم است، در نظر داریم تا جذب اعضای هیات علمی بالینی را مشروط بر میزان حضور آنان در فیلدها قرار بدهیم.


   وی افزود: هرچند بیمارستان های روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده دارای معاون آموزشی هستند، اما درخواست کردیم تا رابط آموزشی نیز برای انجام برخی از هماهنگی ها و بعضی از امور داشته باشیم.


   معاون آموزشی دانشگاه همچنین تاکید کرد: برنامه ریزی آموزشی برای اساتید و دانشجویان برای حضور در فیلدها، حتما با هماهنگی ستاد حوزه آموزشی صورت می گیرد.


   گفتنی است؛ با توجه به حضور دکتر " غلامرضا اصغری " دبیر شورای مشاوران معاونت آموزشی وزارت بهداشت بمنظور آگاهی از چگونگی اجرای بسته های تحول آموزشی در گروه های آموزشی و میزان عملیاتی شدن آنها و دریافت نقطه نظرهای اعضای هیات علمی در این خصوص، برخی از اعضای هیات علمی و روسای مراکز ضمن بیان خواسته ها و انتظارات خود براساس شرایط خاص و سختی کار در حوزه هایی همچون سلامت روان و سلامت اجتماعی، پیشنهادهایی در ارتباط با بهبود شرایط و حمایت بیشتر از متخصصان و اعضای هیات علمی را مطرح کردند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: سوادجان – نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 15852
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: