• 1401/09/29 - 10:57
  • - تعداد بازدید: 1450
  • - تعداد بازدیدکننده: 223
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

نشست مشترک سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با مسئولان مرکز روانپزشکی رازی

سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن بازدید از برخی بخش های مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، طی نشستی با مسئولان این مرکز، درباره مسایل و برنامه های مرکز رازی به تبادل نظر پرداخت.

   سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن بازدید از برخی بخش های مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، طی نشستی با مسئولان این مرکز، درباره مسایل و برنامه های مرکز رازی به تبادل نظر پرداخت.


     به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی مرکز رازی، در ابتدای این نشست، دکتر امید رضائی رئیس مرکز روانپزشکی رازی ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت انتصاب دکتر حسینی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.


     دکتر سیدعلی حسینی سرپرست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در سخنانی، از حضور در بیمارستان رازی ابراز خرسندی کرد و با تشکر از زحمات دکتر خانکه رئیس سابق دانشگاه، بهره برداری از ساختمان ایثار به عنوان مرکز جامع سلامت روان را از دغدغه های ایشان و خودش خواند و برنامه پیش بینی شده دانشگاه برای این ساختمان را مطابق با نظر وزیر بهداشت مبنی بر اجرای الگویی متفاوت از حوزه سلامت روان در ساختمان ایثار ذکر کرد.


*****


    در ادامه، دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه در سخنانی، مرکز روانپزشکی رازی را یک مجموعه بزرگ آموزشی - درمانی خواند که پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یک مرکز روانپزشکی و روانشناسی با الگویی متفاوت در کشور را دارد.


    وی افزود: مشکلات رازی بیشتر نرم افزاریست تا سخت افزاری. بیمارستان دارای ظرفیت آموزشی لازم برای بکارگیری روش های جدید آموزشی مانند فلوشیپ روانپزشکی تغذیه و ... که مورد استقبال وزارت بهداشت هم هست، می باشد. همانطور که بیشتر از 10 درصد مدیران و روسای هیات های بورد تخصصی کشور، از اعضای هیات علمی دانشگاه ما هستند.


*****


    سپس، دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز طی سخنانی، ضمن تشکر از زحمات مسئولان و همکاران مجموعه رازی، از برخی دغدغه های این معاونت بابت امور مربوط به مرکز رازی گفت و خواستار تسریع در فعالیت های مربوط به بهره برداری از ساختمان ایثار شد.


    معاون توسعه مدیریت دانشگاه در ادامه این نشست، بر هرگونه حمایت این معاونت از برنامه های مربوط به تغییر کاربری و بهره برداری از ساختمان ایثار تاکید کرد.


*****


    در ادامه جلسه، دکتر ابراهیمی مسئول بازرسی دانشگاه، از زیرساخت های موجود در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی گفت که اجرای برنامه های تحول در این مرکز را امکانپذیر می کند و با همت در پیگیری و سرعت بخشیدن به امور، شاهد نتایج ارزشمندی خواهیم بود.


    دکتر باباپور مدیر امور بیمارستانها معاونت درمان دانشگاه نیز با ابراز خشنودی از قبول مسئولیت دانشگاه از سوی دکتر حسینی که از مجموعه اساتید دانشگاه می باشد و شناخت کافی از سوابق بیمارستان رازی دارند، اداره این مرکز روانپزشکی را کار دشواری دانست.


     وی افزود: ما در این زمینه هرچند دیر، اما برنامه تحول نوشته ایم که مورد توجه قرار گرفته است و به نوعی مصوبه هیات رئیسه دانشگاه را هم اخذ کرده است. ضمن آنکه برای پیشبرد اهداف مرکز در ساختمان ایثار، می توان به سرمایه عظیمی چون وجود خیران و نیکوکاران حامی این مرکز آموزشی و درمانی تکیه کرد.


    در ادامه جلسه، دکتر امین اجلی رئیس اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه، به جلسات متعدد برای تغییر کاربری و تسریع در بهره برداری ساختمان ایثار اشاره کرد و گفت:  برگزاری این جلسات، ما را به این نتیجه رساند که در زمینه درمان، توانبخشی و مراقبت از بیماران، باید یک فعالیت جدید ارائه دهیم و هرچند کوچک، اما اساس اینکار را باید انجام بدهیم.


*****


    در همین راستا، دکتر رضائی رئیس مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، با ارائه توضیحاتی در مورد فعالیت هایی که تاکنون در جهت بهره برداری از ساختمان ایثار  انجام شده، گفت:  ممکن است، تیشه ای به دیوار این ساختمان وارد نشده، اما فکرهای زیاد، و رفت و آمدهای بسیاری انجام شده است.


   وی افزود: آنچه که در این جلسات بدست آمده است را می توان به دو دسته " فنی، تاسیساتی و مجوزی "  و  " طبی و درمانی " تقسیم کرد، که برای رسیدگی به این امور، مهندس جعفری به عنوان مدیر ساختمان، دکتر دارائی مسئول سخت افزاری و دکتر اخوان نیز مسئول درمانی، آموزشی و پژوهشی ساختمان ایثار تعیین شدند که لازم میدانم، توضیحات بعدی را این همکاران برای حضار ارائه دهند.


    در ادامه، مهندس جعفری مدیر ساختمان ایثار، با ابراز خرسندی از حضور مسئولان دانشگاه در مرکز رازی، مروری بر گذشته و اقدامات انجام شده از زمان تحویل ساختمان ایثار داشت و از بارش افکار در مورد تغییر کاربری گفت که در نهایت، با تائید مسئولان در ستاد دانشگاه، عملیات اجرایی آن در حال انجام است.


    سپس، دکتر حسین اخوان معاون درمان بیمارستان روانپزشکی رازی، با اشاره به جلسات متعدد و کارشناسی برای تغییر کاربری ساختمان ایثار، گفت: برای دستیابی به مرکز جامع سلامت روان و منحصربفردی که در دنیا مطرح است، از چند تن از فارغ التحصیلان روانپزشکی خواسته شد تا در مورد آن تحقیق کنند و نتیجه این تحقیقات، طرحی است که در حال برنامه ریزی و اجرا در این ساختمان می باشد.


    وی افزود: ما می توانیم در این مرکز، خدمات یونیک روانپزشکی که برای اولین بار در کشور مطرح می شود، ارائه بدهیم که " درمان اختلال خواب، روانپزشکی تغذیه، سایکوسوماتیک و ... " از جمله این خدمات است.


     دکتر حسینی سرپرست دانشگاه در پایان این نشست و جمع بندی نظرات و پیشنهادهای مطرح شده، گفت: دکتر رضائی تیم کاری را سریعا مشخص کنند و فعالیت های لازم برای آماده سازی و بهره برداری از ساختمان ایثار را سرعت ببخشند و ظرف مدت یکماه، گزارش اقدامات انجام شده را به ستاد دانشگاه ارائه  بدهند تا برنامه ماه بعد، مشخص و اجرا شود.


    گفتنی است؛ در این نشست، موضوعات مربوط به واحد تغذیه، لنژری، پرداخت حق الزحمه مسئولین مرکز، مشکلات قضایی بیماران بستری و معرفی شده از طرف دستگاه قضایی، بحث کارانه و تعرفه خدمات پرستاری نیز مورد تبادل نظر مسئولان دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی قرار گرفت.


    در این نشست، دکتر محمدسعید خانجانی معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه، سیدمهدی محسن زاده مسئول اداره اقتصاد و درمان دانشگاه، دکتر محمدرضا خدایی مدیر گروه آموزشی روانپزشکی دانشگاه و جمعی از مسئولان بیمارستان نیز حضور داشتند که پس از جلسه، مسئولان دانشگاه را در بازدید از پروژه ایثار، ساختمان خیریه، ساختمان لنژری، ساختمان چهاردهی و ساختمان پاراکلینیک همراهی کردند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: زند – نعیمی پور



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 24911
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: