با حضور سفیر اتریش در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
نشست مشترک سفیر اتریش با رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای همکاری علمی در حوزه "سلامت در حوادث و بلایا"
سفیر کشور اتریش در ایران با حضور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ملاقات با دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس این دانشگاه، مقدمات همکاری آموزشی و تحقیقاتی در حوزه سلامت در حوادث و بلایا را فراهم کرد.
سفیر کشور اتریش در ایران با حضور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ملاقات با دکتر" امیرمسعود عرب " رئیس این دانشگاه، مقدمات همکاری آموزشی و تحقیقاتی در حوزه سلامت در حوادث و بلایا را فراهم کرد.
دکتر" حمیدرضا خانکه " عضو هیات علمی و رئیس گروه آموزشی و مرکز تحقیقات سلامت درحوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درباره این ملاقات و چگونگی همکاری ها، گفت: سفیر اتریش در راس یک هیات پنج نفره از متخصصان و کارشناسان سازمان های امدادی این کشور، با حضور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و ملاقات با دکتر عرب ، معاونان دانشگاه، مسئول و اعضای هیات علمی گروه آموزشی و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا، خواست دولت اتریش برای همکاری علمی با ایران در حوزه سلامت در حوادث و بلایا را مطرح کردند.
وی افزود: این درخواست اولین بار از سوی رئیس اورژانس اتریش مطرح شد و با توجه به اینکه مدیریت بحران شهر تهران و نماینده سازمان ملل نیز گروه آموزشی و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی را بعنوان مرجع علمی این حوزه به مسئولان اتریشی معرفی کردند، سفیر این کشور مستقیما نسبت به تبادل نظر در این خصوص و حمایت رسمی دولت اتریش از همکاری های علمی بین دو کشور، اقدام کرد.
دکتر خانکه تصریح کرد: در ملاقات سفیر اتریش با رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مقرر شد تا گروه آموزشی و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا این دانشگاه با سازمان های امدادی کشور اتریش، همکاری های آموزشی و تحقیقاتی داشته باشند.
وی همچنین به عنوان نماینده دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برقراری ارتباط و چگونگی همکاری های مشترک، افزود: برنامه ریزی شده تا نماینده معرفی شده دانشگاه در اولین مرحله از این همکاری که با حمایت رسمی سفیر اتریش انجام می شود، با رئیس اورژانس وین مذاکره کرده و چگونگی عملیاتی شدن این همکاری ها را مشخص کنند.
بگفته دکتر خانکه، بیشترین موارد همکاری فی مابین ایران و اتریش در این حوزه مربوط به آموزش های مشترک می شود که آموزش همگانی و توسعه روش های آموزشی از جمله آنها است، ضمن آنکه تحقیقات مربوط به تحلیل خطر در حوادث و بلایا، از دیگر موارد همکاری خواهد بود.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی ) همچون " سلامت در حوادث و بلایا " ، ضمن تعلیم و تربیت نیروی متخصص تا سطح PHd، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.
این دانشگاه منحصربفرد که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، در برخی از رشته ها بعنوان تنها برگزارکننده ، و در برخی از آنها نیز بعنوان اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در داخل کشور و کشورهای خاورمیانه شناخته شده است.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور
تهیه عکس : دخیلی