• 1399/06/23 - 20:10
  • - تعداد بازدید: 2522
  • - تعداد بازدیدکننده: 111
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان دانشگاه پیرامون روند امور آموزشی در سال جدید تحصیلی برگزار شد

نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی صبح امروز (یکشنبه) با حضور رئیس دانشگاه و معاونان آموزشی و فرهنگی – دانشجویی، مدیران زیرمجموعه این دو معاونت و همچنین مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات (IT) و مدیر شبکه و پشتیبان سرور های دانشگاه، پیرامون روند امور آموزشی در سال جدید تحصیلی بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

    نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی صبح امروز (یکشنبه) با حضور رئیس دانشگاه و معاونان آموزشی و فرهنگی – دانشجویی، مدیران زیرمجموعه این دو معاونت و همچنین مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات (IT) و مدیر شبکه و پشتیبان سرور های دانشگاه، پیرامون روند امور آموزشی در سال جدید تحصیلی بصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مسئولان دانشگاه با توجه به شیوه نامه وزارت بهداشت و بخشنامه تدوین شده معاون آموزشی دانشگاه در خصوص چگونگی برگزاری برنامه های آموزشی با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، پاسخگوی سئوال های نماینده شورای صنفی دانشجویان و همچنین دانشجویان دیگر بصورت غیرحضوری بودند.


    دکتر امیرمسعود عرب رئیس دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن عرض تبریک مجدد بمناسبت آغاز سال جدید تحصیلی و آرزوی سلامتی برای تمامی دانشجویان و خانواده های آنان، گفت: با آغاز شیوع کرونا از اول اسفندماه سال گذشته و تعطیلی دانشگاه ها، آموزش های مجازی اساتید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز شد و با تمام مشکلات و نیازهای دانشجویان، برنامه های آموزشی را پیش بردیم و این ترم هم براساس شیوه نامه وزارت بهداشت و دستورالعملی که معاون آموزشی دانشگاه تدوین کرده است، آموزش مجازی را ادامه می دهیم.


    وی براساس گزارش آنی مدیران بخش IT   که در جلسه شرکت داشتند، به حضور دقیقا 308 دانشجو در کلاس های مجازی دانشگاه که در همان زمان برگزار شده بود، اشاره کرد و افزود: امروز که در هفته دوم سال جدید تحصیلی هستیم، بسیار امیدوارکننده است که کلاس های مجازی دانشگاه ما با جدیت برگزار می شوند و این تعداد دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در کلاس ها شرکت کرده اند.


   رئیس دانشگاه تصریح کرد: حتما مشکلاتی هم در این زمینه وجود دارد و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت پیش می آید، اما مطمئن باشید آنچه که مربوط به دانشگاه باشد، با تلاش همکاران بخش IT  رفع خواهد شد و برای ترم جدید، امکانات تقویت شده است و انتظار داریم که مشکلات به حداقل رسیده باشد و کلاس های مجازی با رویکردی جدید برگزار شده و دانشجویان با سیستم بهتر ارتباط برقرار کنند.


    دکتر عرب تاکید کرد: همه مسئولان دانشگاه به این موضوع واقفند که آموزش مجازی با تمام خصوصیات خودش مانند حضور فیزیکی و در کنار استاد نیست، اما در شرایط کنونی، هدف تمام برنامه های دانشگاه، انجام امور با توجه به حفظ سلامتی دانشجویان است که امیدوارم با همدلی و همفکری دانشجویان، بتوانیم با کمترین آسیب و مشکلات، برنامه های آموزشی را  پیش ببریم.


     وی همچنین دانشجویان را سرمایه های دانشگاه و کشور خواند و گفت: متاسفانه شیوع شدید بیماری و همه گیری آن از سالمندان و افراد خاص، گذشته و چون جوانان نیز در معرض ابتلا قرار دارند و جانشان در خطر است، مسئولان دانشگاه نیز همانطور که برای فرزندان خود نگران هستند، برای دانشجویان دانشگاه نگرانند.


     رئیس دانشگاه افزود: شیوه نامه ای که در اردیبهشت ماه سالجاری با امضای دو معاون آموزشی و فرهنگی – دانشجویی، اجرایی شد، هم اکنون با همان راهکارها، از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است و برای آموزش های مباحث تئوری، فضای مجازی را و برای کارورزی ها هم نزدیک ترین مرکز درمانی دولتی، خصوصی یا خیریه را پیشنهاد داده اند.


    دکتر عرب در بخش دیگری از این جلسه و در پاسخ به سئوالی درباره کارورزی دانشجویان گفت: براساس شیوه نامه وزارت بهداشت، کارورزی دانشجویان در نزدیک ترین مرکز درمانی دولتی، خصوصی و یا خیریه به محل سکونتشان امکانپذیر است و برای دانشجویان در مناطق دور افتاده نیز تسهیلات خاص از سوی دانشگاه ارائه می شود تا این دانشجویان بتوانند کارورزی خود را در مراکز درمانی شهرهای مجاور بگذرانند.


    وی افزود: راهکار خاصی برای آموزش مباحث عملی بویژه در برخی از رشته ها مانند " ارتوپدی فنی " اندیشیده خواهد شد و این دانشجویان نگران کلاس های عملی خود نباشند.


    وی همچنین درباره دانشجویانی که در مرحله اجرای پایان نامه هستند، گفت: وضعیت این دسته از دانشجویان کاملا رصد شده است و تعداد اندکی از آنان با شرایط ویژه ای مواجه هستند که براساس وضعیت پایان نامه و شرایط دانشجو، تسهیلات دانشگاه شامل حال آنان خواهد شد.


   رئیس دانشگاه ادامه داد: وظیفه مسئولان دانشگاه است که با تمام امکانات از دانشجویان با شرایط مختلف حمایت کنند، همچنانکه با آگاهی از چگونگی فعالیت دیگر دانشگاه های علوم پزشکی در شهرهای بزرگ و حتی دانشگاه های معتبر خارج از کشور در شرایط کرونایی، بهترین راهکار با توجه به شرایط دانشجویان دانشگاه ما بکار گرفته می شود تا امور آموزشی با کمترین آسیب به سلامتی و شرایط آموزشی دانشجویان به پیش برود.


******


    دکتر آرش میراب زاده معاون آموزشی دانشگاه نیز طی سخنانی ضمن عرض تبریک آغاز سال جدید تحصیلی ، به شیوه نامه وزارت بهداشت برای چگونگی اجرای برنامه های آموزشی در دوره کرونایی و بخشنامه ای که با همفکری مدیران آموزشی دانشگاه تدوین شده اشاره کرد و گفت که در این شیوه نامه ها، چگونگی اجرای آموزش های تئوری و عملی، برنامه های کارورزی و ارزیابی ها مشخص شده است.


    وی افزود: تجربه ما در ترم گذشته کمتر از حال حاضر بود و انتظار است که کیفیت کار برای ترم جدید بهتر شود.


    وی، سیستم  Adobe Connect  را برای استفاده از امکانات سمعی و بصری در ارتباط با استاد و سیستم نوید را برای بارگذاری ها، مناسب دانست و تاکید کرد: این دو سیستم براساس بررسی های بخش های فنی مهندسی در وزارت بهداشت، به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور معرفی شده و  بخش IT  دانشگاه نیز با فراهم کردن زیرساخت های لازم و بررسی امکانات دیگر، این دو سیستم را مناسب تر از دیگر سیستم ها تشخیص دادند.


   دکتر میراب زاده، اجرای برنامه های کارورزی را براساس شرایط شیوع بیماری در مناطق مختلف کشور که به قرمز و نارنجی تقسیم شدند، و با مشارکت نزدیک ترین مرکز درمانی به محل سکونت دانشجویان امکانپذیر دانست و در مورد ارزیابی ها نیز گفت: از اساتید خواسته شده تا تکالیف مختلف و امتحانات کوچکی در طول ترم برای دانشجویان در نظر بگیرند تا نمره نهایی ترم ،خلاصه به امتحان آخر ترم نشود.


    وی همچنین در خصوص پایان نامه ها اظهارداشت: افرادی که در مراحل اولیه اجرای پایان نامه هستند، می توانند براساس شرایط، عنوان پایان نامه و یا نمونه های آن را عوض کنند و برای دانشجویانی که پایان نامه آنان در مراحل پایانی است، راهکارهایی براساس شرایط دانشجویان و پایان نامه آنان پیش بینی شده است.


******


    دکتر حسن شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه نیز طی سخنان کوتاهی، با عرض تبریک فرارسیدن سال جدید تحصیلی، ابراز امیدواری کرد که هرچه زودتر همه گیری ویروس کرونا به پایان برسد و مجددا توفیق دیدار دانشجویان را داشته باشیم، چرا که رونق دانشگاه به وجود دانشجویان است و نشاط دانشجویان در سرزندگی تلاش های آموزشی و پژوهشی، مانند روحی است که در کالبد دانشگاه دمیده می شود.


   وی در عین حال، اجرای انواع برنامه های فرهنگی طی ماه های اخیر در فضای مجازی که خود دانشجویان مبدع آنها بودند و حضور موثر انجمن های علمی در وبینارها را  تجربه ای جدید دانست که جای شکر دارد.


   دکتر شاکری همچنین به ارائه خدمات مشاوره ای از سوی حوزه دانشجویی طی ماه های اخیر اشاره کرد و افزود: در حوزه تعالی فرهنگی نیز برنامه های مختلفی خارج از گرایش های صنفی و سیاسی توسط دانشجویان اجرا شده است.


    وی اجرای سیاست بسته شدن خوابگاه ها را حاصل تفکر جمعی ذکر کرد و گفت: این تصمیم براساس دغدغه و نگرانی از شیوع بیماری در خوابگاه ها اتخاذ شده، چرا که محیط های مشترک در خوابگاه ها بسیار مستعد برای اوج گیری شیوع بیماری است.


    معاون فرهنگی – دانشجویی افزود: برخی از دانشجویان می گویند که خوابگاه های دیگر دانشگاه ها دایر است و چرا خوابگاه های دانشگاه ما باز نیستند، در صورتی که خیلی از دانشگاه های کشور مانند ما عمل کردند و اگر خوابگاهی هم باز باشد، فقط برای اینترن ها باز است که جزو پرسنل بیمارستان ها محسوب می شوند.


******


    در ادامه این نشست که بیش از دو ساعت بطول انجامید، دانشجویان بصورت مستقیم سئوال های خود را مطرح کردند، ضمن آنکه عسکری از اعضای شورای صنفی دانشجویان نیز به نمایندگی از دانشجویان، پرسش هایی از مسئولان دانشگاه پرسید که محتوای مربوط به پرسش ها و پاسخ های مسئولان، متعاقبا اطلاع رسانی می شود.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17296
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: