• 1401/07/06 - 16:23
  • - تعداد بازدید: 1041
  • - تعداد بازدیدکننده: 179
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

همایش روز جهانی سالمند (اول اکتبر)، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود

رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) از برگزاری همایش روز جهانی سالمند (اول اکتبر – 9 مهرماه) در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خبر داد.

   رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) از برگزاری همایش روز جهانی سالمند (اول اکتبر – 9 مهرماه) در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خبر داد.


    دکتر احمد دلبری در جمع خبرنگاران در باره برگزاری این همایش ملی، گفت: همایش روز جهانی سالمند امسال به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری سازمان‌های عضو شورای عالی سالمندان، با هدف مطالبه‌گری و حمایت از مسائل و مشکلات سالمندان کشور برگزار می شود.


   وی با اشاره به عقب ماندگی ۵۰ ساله کشور در اجرای برنامه‌های سالمندی، اظهار داشت: ۱۸ سال از نوشتن سند ملی سالمندی می‌گذرد و در حالی که ۲ سال قبل این سند برای دومین بار رونمایی شد اما برنامه اقدام هنوز برای این سند نوشته نشده و تقسیم کار ملی انجام نشده است، درصورتی که در اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های توسعه، سازمان‌های متولی حوزه سالمندی مشخص شده اند.


    وی افزود: با توجه به نگرانی که از بابت تبدیل دوره سالمندی به یک چالش در کشور وجود دارد، سازمان های عضو شورایعالی سالمندان گردهم می آیند تا مسایل و مشکلات سالمندان را مورد بررسی قرار داده و به هم افزایی و توافقی برای حل مشکلات این قشر از جامعه برسند.


   دکتر دلبری با اشاره به شعار امسال برای روز جهانی سالمندان، که « تاب آوری و مشارکت زنان سالمند » است، گفت:  همیشه تعداد زنان سالمند از مردان سالمند در کشور بیشتر بوده است، اما میزان تاب آوری زنان سالمند، کمتر از مردان سالمند است و آنچه که مهم است، پیامدهای زنانه شدن سالمندی است، چرا که حدود ۳۰ درصد سالمندان کشور، همسر خود را از دست داده‌اند و زنان سالمند به دلیل مسائل اجتماعی، فرهنگی و قومی اجازه فکر کردن به ازدواج مجدد را ندارند و لذا، زنان سالمند آسیب پذیرتر بوده و باید نگران فقر، مسائل معیشتی و کیفیت زندگی زنان سالمند باشیم.


   رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی همچنین در بخش دیگری از سخنانش، گفت: سالخوردگی در تمام کشورهای دنیا فرصتی برای فراغت، گردشگری و ... است، اما در کشور ما با وجود 9 میلیون و 300 هزار سالمند بالای 60 سال، نگاه به دوره سالمندی چگونه است ؟. چگونگی برخورد با سالمندی مهم است و بنظر می آید که سالمندی در کشور ما بجای فرصت، به یک ابربحران تبدیل خواهد شد که باید با همکاری سازمان های ذیربط به اجرای برنامه هایی در جهت رفع مسایل و مشکلات سالمندی اقدام کرد.


   گفتنی است؛ همایش روز جهانی سالمند، مباحثی همچون « سالمندی در جامعه ایثارگران، تاب آوری و مشارکت زنان سالمند، چالش های سیاستگذاری در حوزه سالمندان، توانبخشی و حمایت های اجتماعی برای سالمندان آسیب پذیر، الزامات سیاستی در بیمه سالمندان، مدیریت شهری در حوزه سالمندی، نیروی انسانی در حوزه سالمندی نظام پزشکی، بیمه سلامت در بازنشستگان نیروهای مسلح، رسانه و سالمندان، سلامت سالمندان و سیاستگذاری در حوزه سالمندی در جهان » را به شرکت کنندگان ارائه می دهد.


   این همایش یک روزه به همت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری و حضور مسئولان وزارت بهداشت، وزارت ارشاد، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان های بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، بیمه سلامت ایران و بیمه دی، سازمان نظام پزشکی اداره کل سلامت معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران، انجمن های علمی سالمندشناسی و طب سالمندان ایران، و مددکاران اجتماعی ایران و صندوق جمعیت سازمان ملل برگزار می شود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23847
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: