به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛
هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تشکیل جلسه داد/ گزارش های عملکرد بودجه و حسابرسی سال 98 تصویب شد
جلسه هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه با حضور دکتر "ابراهیم گلمکانی" نماینده وزیر بهداشت و دبیر جدید مجامع، شوراها و هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی (بصورت ویدئوکنفرانس)، دکتر"رضا عوض پور" رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه بعنوان نماینده معاون این سازمان، اعضای هیات امناء و هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مدیران بودجه، امورمالی، بازرسی، حراست و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هیات امناء دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه با حضور دکتر "ابراهیم گلمکانی" نماینده وزیر بهداشت و دبیر جدید مجامع، شوراها و هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی (بصورت ویدئوکنفرانس)، دکتر"رضا عوض پور" رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه بعنوان نماینده معاون این سازمان، اعضای هیات امناء و هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مدیران بودجه، امورمالی، بازرسی، حراست و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در ابتدای این نشست، دکتر خانکه رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم و تبریک به دکتر گلمکانی که به تازگی به سمت نماینده مقام عالی وزارت و دبیر جدید مجامع، شوراها و هیات های امنای دانشگاه های علوم پزشکی منصوب شده است و خیرمقدم به همه اعضای هیات امنا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، معرفی کوتاهی از این دانشگاه و نقش آن در تربیت نیروی متخصص حوزه های توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روان، توسط 22 گروه آموزشی و 8 مرکز تحقیقات، و همچنین ارائه خدمات تخصصی توانبخشی به عنوان سطح سوم خدمات نظام سلامت، از طریق بیمارستان های تخصصی و کلینیک های پزشکی – توانبخشی، داشت.
وی، تعداد دانشجویان این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را 1776 دانشجو و تعداد اعضای هیات علمی را 159 تن ذکر نمود و از دکتر گلمکانی و همکارانشان برای بازدید از دانشگاه و آشنایی بیشتر ایشان با فعالیت های بخش های مختلف دانشگاه، دعوت کرد.
با توجه به اینکه این نشست، اولین جلسه هیات امناء با حضور دکتر «حمیدرضا خانکه» به عنوان رئیس جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بود، وی طی سخنان کوتاهی نیز به معرفی خود و ارائه سوابق علمی و اجرایی در این دانشگاه و دانشگاه های خارج از کشور و همچنین دیگر مراکز و مجامع علمی و اجرایی در داخل و خارج از کشور، پرداخت.
سپس، شرکت کنندگان وارد دستور جلسه شدند و ابتدا، گزارش عملکرد بودجه تفصیلی سال 1398 توسط لیلا فلاحی خشکناب سرپرست برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارائه شد که با اکثریت آراء مورد تصویب قرار گرفت.
در ادامه، گزارش حسابرس از عملکرد مالی سال 1398 دانشگاه منتهی به 98/12/29، توسط آقای کاظمی نماینده موسسه حسابرسی سامان پندار قرائت شد و با توضیحاتی که از سوی سجاد عمرائی مدیر امورمالی دانشگاه ارائه شد، گزارش حسابرسی سال 98 به همراه یادداشت ها و نسبت های مالی پیوست آن ، مورد تصویب هیات امناء قرار گرفت.
پیشنهاد تغییر نام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، به « علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی » با اکثریت آراء، به عنوان مصوبه هیات امناء دانشگاه اعلام شد و ثبت رسمی این نام جدید و اجرای مصوبه، موکول به اخذ نظر نهایی شورای گسترش وزارت بهداشت گردید.
همچنین، « عدم تغییر کاربری مرکز رشد دانشگاه، انتخاب موسسه حسابرسی سامان پندار بعنوان حسابرس سال 99 بشرط ارائه خدمات مشاوره ازسوی این موسسه، و تعیین قیمت تمام شده خدمات ارتز و پروتز که در کتاب ارزش نسبی نیامده است، مطابق با تعرفه مورد نظر انجمن ارتز و پروتز »، از جمله مصوبات نشست هیات امناء بود.
گفتنی است که در طول این نشست، توضیحاتی از سوی ریاست دانشگاه و دیگر اعضای شرکت کننده نسبت به وضعیت بودجه، هزینه ها و برنامه های دانشگاه ارائه شد تا مقامات شرکت کننده وزارت بهداشت با جایگاه تخصصی و منحصربفرد دانشگاه علوم بهزیستی در نظام سلامت، بیشتر آشنا شده و با توجه به این جایگاه، حمایت ویژه و خاصی از این دانشگاه در تخصیص بودجه سال آینده و اعتبارات مورد نیاز آن در پیشبرد اهداف و برنامه هایش داشته باشند.
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در بخشی از این نشست توضیح داد که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درآمدی ندارد، چرا که موسسات بیمه گر از بسیاری خدمات توانبخشی بویژه در وضعیت بستری در بیمارستان توانبخشی رفیده وهمچنین، خدمات روانپزشکی برای بیش از 500 بیمار روانی مزمن که در بیمارستان روانپزشکی رازی اقامت دائم دارند، حمایت نمی کنند و این در حالی است که خدمات بیمارستان های توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و همچنین کلینیک های وابسته به این دانشگاه، اقشار نیازمندی از جامعه را پوشش می دهند که هیچ گروه حمایتی، پشتیبان هزینه های آنان نیست، و لذا دانشگاه نیازمند نگاه ویژه مسئولان محترم وزارتی در تخصیص های بودجه ای است تا بتواند هزینه های خود را پوشش بدهد.
دکتر محمد کمالی عضو هیات امناء دانشگاه نیز ضمن تایید بودجه سال 98 دانشگاه، توجه خاص وزارت بهداشت به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای اختصاص اعتبارات مورد نیاز را مورد تاکید قرار داد و تقاضای تقویت این دانشگاه از همه لحاظ را داشت.
دکتر سیدعلی حسینی عضو هیات امناء دانشگاه، نیز ضمن تشکر از مسئولان سازمان برنامه و بودجه که تاکنون از فعالیت ها و برنامه های دانشگاه حمایت کردند، بر عدم درآمدزایی دانشگاه علوم بهزیستی تاکید کرد و گفت: هرچند که تعداد پرسنل این دانشگاه از دانشگاه های علوم پزشکی دیگر کمتر است، اما دانشگاه علوم بهزیستی، تخصصی است و دو بیمارستان وابسته به آن، خدماتی را ارائه می دهند که برای نظام سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی افزود: عدم پوشش کامل بیمه ها از خدمات این بیمارستان ها، سبب شده که درآمدی کسب نشود و اگر در تخصیص بودجه این دانشگاه مانند دیگر دانشگاه ها، عمل شود، در کیفیت فعالیت های دانشگاه علوم بهزیستی تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور