به همت گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
وبینار « علامت شناسی، ارزیابی و درمان اختلالات حافظه » برگزار شد
وبینار « علامت شناسی، ارزیابی و درمان اختلالات حافظه » امروز (سه شنبه) به همت گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، برگزار شد.
وبینار « علامت شناسی، ارزیابی و درمان اختلالات حافظه » امروز (سه شنبه) به همت گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این وبینار که دارای حدود یک صد شرکت کننده از کارشناسان و کارشناسان ارشد رشته گفتاردرمانی بود، با هدف بیان مبانی نظری حافظه در ارتباط با پردازش های زبانی و مروری بر نشانه های نقایص حافظه، روشهای بالینی ارزیابی و درمان اختلالات حافظه در مراجعین با اختلالات گفتار و زبان، برگزار شد.
در این وبینار، ضمن ارائه « تعاریف انواع حافظه و مبانی عصبی آن و علامت شناسی اختلال حافظه » و مروری بر « روش های بالینی ارزیابی حافظه فعال » توسط دکتر زهرا قریشی و دکتر عطیه اشتری اعضای هیات علمی گروه گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مروری بر « روش های مداخله و درمان نقایص حافظه در کودکان و بزرگسالان » توسط سمانه سازگار نژاد کارشناس ارشد گروه گفتاردرمانی این دانشگاه نیز انجام شد.
گفتنی است که وبینار « علامت شناسی، ارزیابی و درمان اختلالات حافظه »، برای تمامی شرکت کنندگان خود، سه امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است.
لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی حوزه های سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )، همچون " گفتاردرمانی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، سلامت در حوادث و بلایا، و همچنین روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی و ... " می پردازد.
انتهای پیام/
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور