• 1399/05/01 - 12:24
  • - تعداد بازدید: 9283
  • - تعداد بازدیدکننده: 77
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

پخش گزارش مستند فعالیت یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از شبکه خبر

گزارش مستند از فعالیت شرکت دانش بنیان « توان دانش مهرسام » بعنوان یکی از 20 شرکت و واحد فناور تحت پوشش مرکز رشد و مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از برنامه علمی جهش شبکه خبر پخش شد.

    گزارش مستند از فعالیت شرکت دانش بنیان « توان دانش مهرسام » بعنوان یکی از  20 شرکت و واحد فناور تحت پوشش مرکز رشد و مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از برنامه علمی جهش شبکه خبر پخش شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، جدیدترین فعالیت متخصصان شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام " مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، فراهم کردن امکانات « توانبخشی از راه دور (Tele Rehabilitation)  توانخواهان »  است.


    دکتر " امیرسالار جعفرپیشه " مدیرعامل شرکت دانش بنیان " توان دانش مهرسام " در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت که تیم چند تخصصی این شرکت موفق شد که با کوشش شبانه روزی و به جهت مسوولیت اجتماعی خود در حوزه حمایت از معلولان و سالمندان در شرایط شیوع بیماری کرونا که باید در منزل بمانند و با توجه به ضرورت تداوم تمرینات توانبخشی در اغلب اختلالات، سیستم های جامع بیوفیدبک یادگیری حرکتی به شکل " توانبخشی از راه دور " را طراحی و تجاری سازی کند.


    وی افزود: با توجه به اینکه در بسیاری از اختلالات زمان شروع توانبخشی بسیار مهم است و وقفه در فرآیند توانبخشی می تواند اثرات جبران ناپذیری بر اختلال داشته باشد، طراحی و تولید این سیستم ها علاوه بر اینکه خدمت نوینی را متناسب با شرایط کنونی کشور به سالمندان و معلولان، ارائه می دهد، هزینه بسیار پایین این تجهیزات در مقایسه با رقبای خارجی و امکانات متنوع تر و پیشرفته تر آن، این محصول را نسبت به محصولات مشابه خارجی، برتر کرده است.


    مدیر عامل شرکت توان دانش مهرسام، با بیان اینکه توانبخشی از راه دور ( Tele Rehabilitation )، از موضوعات روز تکنولوژی در کشورهای پیشرفته دنیاست و حرکت به سوی آن در کشور ما نیز آغاز شده و در شرایط فعلی کشور یک ضرورت اجتناب ناپذیر در حوزه توانبخشی محسوب می شود، گفت: این سیستم ها قابلیت نصب در منزل بیمار و انجام تمرینات توانبخشی تحت نظر درمانگری که ممکن است در همان شهر یا شهر دیگری در هر جای دنیا باشد را دارند.


   دکتر جعفرپیشه توضیح داد: درمانگر می تواند بدون حضور فیزیکی، از طریق تعریف و تنظیم الگوی حرکتی مشخص بر روی نمایشگرهای رایج در منزل بیماران (از قبیل هر نوع تلویزیون و نمایشگر خانگی رایج) از توانخواه بخواهد که الگوی حرکتی را با فشار کاف یا انقباض عضلانی در اندام مرتبط را تعقیب کند. این الگوهای حرکتی از ساده به پیچیده به شکل پیش فرض در سیستم وجود دارند و درمانگر با بررسی میزان پیشرفت توانخواه می تواند الگوی متناسب را اعمال یا تنظیم کند.


    وی افزود: قابلیت ارتباط متنی بین طرفین به صورت برخط، انتقال صدای نرم افزار ناشی از موفقیت یا عدم موفقیت تمرینات، ارسال تمرینات، تصاویر و ویدیوها و فایل های راهنما به سیستم توانخواه از دیگر قابلیت های این سیستم است. همچنین امکان ذخیره میزان تمرینات انجام شده و میزان کیفیت آن در نرم افزار تعبیه شده است به شکلی که درمانگر در هر بار اتصال به نرم افزار دستگاه، می تواند میزان تمریناتی را که توانخواه مستقلا انجام داده است را بررسی کند.


    گفتنی است، مرکز رشد  و مدیریت توسعه  فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در راستای تحقق هدف دستیابی به مرجعیت علمی و فنی طراحی  و ساخت  تجهیزات  توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور، با حمایت از 20 شرکت دانش بنیان و فناور تحت پوشش، گام های موثری در این زمینه برداشته است.


    دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جدیدترین رتبه بندی فعالیت های فناورانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، با توجه به شاخص ها و فعالیت های فناورانه همچون « تعداد شرکت های دانش بنیان، تعداد واحدهای فناور، تعداد شرکت های مستقر، طرح های مصوب، تعداد ثبت اختراعات، برگزاری کارگاه ها، تعداد محصولات شرکت ها و ... » ، رتبه چهارم را میان 22 دانشگاه علوم پزشکی تیپ دو کشور، کسب کرده است.


     براساس گزارش اعلام شده در بهمن ماه سال گذشته (98)، رتبه فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی یک ساله 1397، 11 رتبه و در نیمه اول سال 98 نیز چهار رتبه افزایش یافته است.


   این دانشگاه منحصربفرد تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800  نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت  دارد.


لینک گزارش مستند https://www.telewebion.com/episode/2319474


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17009
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: