• 1398/10/26 - 20:28
  • - تعداد بازدید: 4112
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

کارگاه آموزشی " توانبخشی در سالمندان " در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد

كارگاه آموزشی " توانبخشي در سالمندان " روز چهارشنبه ، با حضور جمعی از پزشکان، پرستاران، کارشناسان گروه های کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و مددکاری، در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد.


   كارگاه آموزشی " توانبخشي در سالمندان " روز چهارشنبه ، با حضور جمعی از پزشکان، پرستاران، کارشناسان گروه های کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و مددکاری، در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد.


     به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از روابط عمومی بیمارستان رفیده، دكتر " ژاله زنديه " عضو هيات علمي گروه سالمندي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي و دبير علمي این كارگاه آموزشی، طی سخنانی گفت: متاسفانه سالمندان بخش زيادي از زندگي خود را در مراكز درماني و بيمارستان ها سپري مي كنند، و توانبخشي سالمندان، يك فرايند كاملاً پيچيده است كه نيازمند تخصص و آگاهي كافي و رويكرد تيمي مي باشد.


    وی افزود: وقتي اتفاقي رخ مي دهد، اغلب سوال هاي مختلفي در ذهن ايجاد مي شود كه معمولاً بي پاسخ مي ماند و تصميمات مهمي بايد اتخاذ شود كه نيازمند آگاهي و دانش و تجربه است و " توانبخشي سالمندان " نیز نيازمند ارزيابي و توجه به جنبه هاي مختلف و نيازهاي متفاوت فرد سالمند بوده و بايد توسط تيمي از افراد با تجربه در اين زمينه شامل « پزشك متخصص طب سالمندي يا داراي تجربه در برخورد با سالمندان، پرستار، فيزيوتراپ، كاردرمان، روانشناس و مددكار اجتماعي » اداره شود.


    دکتر زندیه با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمندان طی سالهای اخیر در جهان و در کشور ما، گفت: افزايش جمعيت سالمندي ، لزوم توجه به توانبخشي در اين گروه سني و ارتقای خدمات توانبخشي از طریق گروه های پزشكان، پرستاران، كاردرمانگران، گفتاردرمانگران و فيزيوتراپيست ها را دو چندان می کند.


    در ادامه این کارگاه آموزشی، دكتر الهام لوني متخصص طب فيزيكي و توانبخشي و عضو هيات علمي گروه علوم باليني در مورد موانع توانبخشي در سالمندي، دكتر هاشم شمشادي فوق تخصص جراحي ترميمي گفتار، معاون آموزشي بيمارستان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در مورد جراحي فلج صورت در بيماران سالمند دچار سكته مغزي و دكتر سيد مجيد حجازي متخصص طب فيزيكي، در مورد تنگي كانال در سالمندان و اقدامات توانبخشي، سخنرانی کردند.


    همچنین، دكتر نازيلا اكبر فهيمي رئيس بخش كار درماني و عضو هيات علمي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در مورد توانبخشي شناختي در سالمندي،  دكتر محمد صياد نصيري متخصص مغز و اعصاب، فلوشيپ صرع و عضو هيات علمي دانشگاه در باره سكته مغزي در سالمندان و توانبخشي و دكتر راضيه السادات كارشناس ارشد پرستاري سلامت جامعه و دكتراي سالمندي نیز در خصوص مراقبت هاي پرستاري در سالمندي، به ارائه مطالب علمی و تخصصی پرداختند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: شفیعی – نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16009
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: