• 1398/10/09 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 10291
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

برگزاری رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" / آخرین مهلت برای ارسال طرح‌ها و ایده‌ها تا هشتم دی‌ماه جاری

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ از برگزاری سومین رویداد ملی " ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار " فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری خبر داد.


   معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویت‌های حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ از برگزاری سومین رویداد ملی " ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی" با شعار " فناوری سلامت، اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری خبر داد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از این اطلاعیه،  این رویداد با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و بخش خصوصی، و با هدف " شناسایی و همسو نمودن ظرفیت‌های ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور "، در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.


   ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی ایده‌ها و طرح‌های برتر این حوزه و هدایت آن‌ها به سمت جامعه سرمایه‌گذار کشور، با حمایت مادی و معنوی طرح‌ها و در راستای تجاری‌سازی آن­ها، گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت و اقتصاد غذایی کشور بردارد.


   ایده‌پردازان و فناوران می‌توانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا هشتم دی‌ماه جاری نسبت به ارسال طرح‌های خود اقدام نمایند.


   ایده‌بازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مسئولیت شناسایی و راهنمایی طرح‌ها به کمیته غذای این دفتر را برعهده دارد.


محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:


مواد اولیه


    فناوری‌های تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی


    فناوری‌های تولید رنگ، طعم‌دهنده و افزودنی‌های خوراکی طبیعی


    شناسایی و جداسازی باکتری‌های پروبیوتیک بومی


تولید


    فناوری‌های تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها


    فناوری‌های تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذی‌ها


    فناوری‌های تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهش‌یافته


بسته‌بندی


    فناوری‌های تولید بسته‌بندی فعال و هوشمند


کنترل


    فناوری‌های نرم‌افزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت


    فناوری‌های شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی


    فناوری‌های شناسایی سریع میزان آلاینده‌های مواد غذایی


کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری


    نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم


ترویج فرهنگ سلامت غذایی


دفتر برنامه‌ریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن صنایع غذایی، ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اتاق تعاون ایران و بخش خصوصی کشور، حامیان این رویداد هستند.



 


  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 15858
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: