به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
برگزاری رویداد ملی "ایده بازار خوراک و نوشیدنی" / آخرین مهلت برای ارسال طرحها و ایدهها تا هشتم دیماه جاری
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویتهای حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ از برگزاری سومین رویداد ملی " ایدهبازار خوراک و نوشیدنی" با شعار " فناوری سلامت، اقتصاد دانشبنیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری خبر داد.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اجرایی سازی اولویتهای حوزه سلامت در حوزه خوراک و نوشیدنی؛ از برگزاری سومین رویداد ملی " ایدهبازار خوراک و نوشیدنی" با شعار " فناوری سلامت، اقتصاد دانشبنیان و توسعه سلامت ملی" در بهمن ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از این اطلاعیه، این رویداد با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و بخش خصوصی، و با هدف " شناسایی و همسو نمودن ظرفیتهای ناشناخته، در جهت حل مسائل موجود در حوزه سلامت و اقتصاد کشور "، در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
ایدهبازار خوراک و نوشیدنی در تلاش است با شناسایی ایدهها و طرحهای برتر این حوزه و هدایت آنها به سمت جامعه سرمایهگذار کشور، با حمایت مادی و معنوی طرحها و در راستای تجاریسازی آنها، گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت و اقتصاد غذایی کشور بردارد.
ایدهپردازان و فناوران میتوانند با مراجعه به تارنمای رویداد به نشانی http://food.ideasbazaar.ir، حداکثر تا هشتم دیماه جاری نسبت به ارسال طرحهای خود اقدام نمایند.
ایدهبازار امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، مسئولیت شناسایی و راهنمایی طرحها به کمیته غذای این دفتر را برعهده دارد.
محورهای دریافت طرح و ایده در این رویداد عبارتند از:
مواد اولیه
فناوریهای تولید مواد اولیه بر پایه بیوتکنولوژی
فناوریهای تولید رنگ، طعمدهنده و افزودنیهای خوراکی طبیعی
شناسایی و جداسازی باکتریهای پروبیوتیک بومی
تولید
فناوریهای تولید مواد غذایی فراسودمند با استفاده از پروبیوتیکها و پریبیوتیکها
فناوریهای تولید مواد غذایی غنی شده با ریزمغذیها
فناوریهای تولید مواد غذایی با شکر، نمک و اسید چرب ترانس کاهشیافته
بستهبندی
فناوریهای تولید بستهبندی فعال و هوشمند
کنترل
فناوریهای نرمافزاری کنترل فرایند و کنترل کیفیت
فناوریهای شناسایی سریع تقلبات مواد غذایی
فناوریهای شناسایی سریع میزان آلایندههای مواد غذایی
کاهش هزینه و افزایش بهرهوری
نوآوری در کاهش هزینه تولید غذای سالم
ترویج فرهنگ سلامت غذایی
دفتر برنامهریزی امورفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، انجمن صنایع غذایی، ستاد گیاهان دارویی و طب سنتی، اتاق تعاون ایران و بخش خصوصی کشور، حامیان این رویداد هستند.