معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
4 ژن جدید در اختلال شناختی دیررس شناسایی شد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در مراسم هفته پژوهش اعلام کرد: پژوهشگران این دانشگاه موفق به شناسایی 4 ژن جدید در اختلال شناختی دیررس شدند.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر، دکتر سعید خانجانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دستاوردهای این معاونت را در سال گذشته تشریح کرد. دکتر خانجانی در ابتدای مراسم ولادت دخت نبی اکرم (ص) و روز زن و مادر و هفته پژوهش را تبریک گفت.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طی سخنانی در جمع پژوهشگران برتر به اهم فعالیتهای معاونت در حوزه تحقیقاتی و فناوری اشاره کرد و گفت: ارتقاء و پایش فرایندهای تحقیقاتی و فناوری با استفاده از سامانه پژوهان، بومیسازی و بهروزرسانی آن به منظور بهبود عملکرد، اصلاحات و افزودن ماژول پژوهشکده برای تصویب و پایش اجرای طرحهای تحقیقاتی ، تصویب 146 طرح تحقیقاتی و پایاننامه و جذب گرنت موفق برای 19 طرح از فعالیتهای قابل ذکر است.
وی ادامه داد: در داوری و پایش اخلاقی امتیاز 100 توسط واحد اخلاق در پژوهش در ارزشیابی سال 1402 کسب شد، زمان بررسی و داوری اخلاقی مقالات به کمتر از یک ماه (21 پرونده) کاهش یافت و برای اولین بار حق داوریهای علمی-اخلاقی برای طرحهای تحقیقاتی و پایاننامهها پرداخت شد.
دکتر خانجانی افزود: در پایش برنامه عملیاتی حائز امتیاز پایش 93.22 شدیم و رتبه اول در میان دانشگاههای علوم پزشکی دسته پنجم کشور کسب شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طرحهای تحقیقاتی تصریح کرد: تصویب و ابلاغ یک کلان پروژه جدید در وزارت بهداشت، انتخاب 7 طرح اثرگذار دانشگاه در ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی، شروع و اجرای 8 کلان پروژه در معاونت تحقیقات و افزایش جذب گرنت از سازمانهای بینالمللی و داخلی توسط مراکز تحقیقات از دیگر اقدامات این معاونت است.
وی به تعداد مقالات و تولیدات علمی یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: 423 مقاله چاپ شده شامل جمله 87 مقاله در مجلات Q1، 17 مقاله QIL و 297 مقاله ISI و شش مقاله نیز در مجلات معتبر مانند Nature و Lancet منتشر شد و 8 مقاله نیزدر همایشهای بینالمللی ارائه شد.
دکتر خانجانی به توسعه مراکز تحقیقاتی دانشگاه اشاره کرد و گفت: تصویب موافقت اصولی برای شروع به کار مرکز تحقیقات توانبخشی اختلالات عصبی-عضلانی-اسکلتی، پیگیری تصویب مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی و بازآرایی مراکز تحقیقات و گروههای آموزشی همماموریت از دیگر برنامههایمان بود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به افتخارآفرینی پژوهشگران دانشگاه، تصریح کرد: شناسایی 4 ژن جدید دخیل در ایجاد اختلال شناختی دیررس و شناسایی پدیدههای جدید ژنومی در مرکز سالمندی از افتخارات اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه است.
وی به جوایز و جشنوارههای کسب شده نیز اشاره کرد و افزود: برگزیده شدن 3 عضو هیئت علمی دانشگاه در شمار یک درصد دانشمندان پر استناد دنیا ، برگزیده شدن 7 عضو هیات علمی دانشگاه در شمار دو درصد دانشمندان پر استناد دنیا و دریافت جایزه "پژوهشگر جوان" در شانزدهمین دوره همایش فدراسیون جهانی انجمن روانپزشکی زیستی در کشور ترکیه بخش دیگری از افتخارات است.
دکتر خانجانی اعلام کرد: همایشهای تخصصی در زمینه درمان اعتیاد، ارتز و پروتز و فیزیوتراپی نورولوژی و برگزاری اولین جشنواره ملی ساینس اسلم (science slam) در سطح دانشگاههای وزارت علوم و وزارت بهداشت از دیگر اقدامات این معاونت در یک سال گذشته است.
وی ادامه داد: طی سال گذشته رتبه مجلات IRJ و سالمندی از Q4 به Q3 ارتقا یافت و مجله Physical Treatments در اسکوپوس نمایه شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام اینکه ساختمان مرکز رشد 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تعداد واحدهای فناور پذیرفته شده به 50 واحد افزایش یافته است، افزود: هفت استاد دانشگاه با اچایندکس بالای 20 جهت پذیرش دانشجویان دکترای پژوهشی تایید شدند و جذب دانشجوی پسادکترا و دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی در دستور کار قرار گرفت.
دکتر خانجانی در پایان سخنرانی خود بر اهمیت توسعه علمی و فناوری در راستای ارتقای نظام سلامت و توانبخشی تأکید کرد و از تمامی پژوهشگران و اعضای هیئت علمی دانشگاه برای تلاشهای علمی و پژوهشی قدردانی کرد.
انتهای پیام/
نظر دهید