• 1401/06/24 - 16:26
  • - تعداد بازدید: 1233
  • - تعداد بازدیدکننده: 183
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
از سوی دو معاونت آموزش و درمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

ابلاغ های مديران بخش های توانبخشی در حوزه معاونت درمان دانشگاه صادر شد

مدیریت بخش های روانشناسی بالینی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مددکاری اجتماعی معاونت درمان، به مدیران گروه های آموزشی حوزه مربوطه تفویض شد.

  مدیریت بخش های روانشناسی بالینی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مددکاری اجتماعی معاونت درمان، به مدیران گروه های آموزشی حوزه مربوطه تفویض شد.


   به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از ابلاغ های صادره، مدیریت بخش های روانشناسی بالینی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مددکاری اجتماعی معاونت درمان، به ترتیب به دکتر عباس پورشهباز، دکتر ایرج عبداللهی، دکتر سیدعلی حسینی، دکتر اکبر دارویی و دکتر محمد سبزی خوشنامی تفویض شد.


   در این ابلاغ ها که پیرو مصوبه مورخ 1401/5/4 هیات رئیسه دانشگاه و با امضای دکتر فریدون لایقی معاون درمان و توانبخشی و دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه صادر شده، به انتظار دو معاونت از مدیران بخش های توانبخشی اشاره شده است که با هماهنگی کامل با معاونت درمان دانشگاه در ارائه خدمات درمانی و توانبخشی به بیماران مراجعه کننده در کلیه مراکز آموزشی و درمانی ذیربط ، اقدام کنند.


   این گزارش می افزاید که معاونان درمان و آموزش دانشگاه همچنین پیرو مصوبه مورخ 1401/5/4 هیات رئیسه دانشگاه، با صدور ابلاغ برای دکتر مسعود فلاحی خشکناب مدیر گروه آموزشی پرستاری دانشگاه، سیاستگذاری و نظارت حوزه پرستاری معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه را به وی تفویض کرده و بر اجرای سیاست های متخذه از سوی مدیران پرستاری دانشگاه و مراکز تابعه، تاکید کرده اند.


   *****


    در همین ارتباط با دکتر فریدون لایقی معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به گفت وگو نشستیم که از نظر می گذرد.


    از معاون درمان دانشگاه سئوال شد که این اقدام با چه هدفی صورت گرفته است ؟ و آیا برای دیگر مدیران گروه های آموزشی هم مشابه این ابلاغ ها صادر می شود ؟


    دکتر لایقی در پاسخ به این سئوال گفت: تاکنون ما در بخش های توانبخشی مراکز و بیمارستان ها تابعه دانشگاه، دو گروه نیروی متخصص آموزشی و درمانی داشتیم که گروه آموزشی زیر نظر معاونت آموزشی و گروه درمانی تحت نظارت معاونت درمان بود، و متاسفانه شکاف عمیقی بین این دو گروه مشاهده می شد و به عنوان مثال، در ایام تابستان که دانشجویان تعطیل بودند، مدیران گروه های توانبخشی و اعضای هیات علمی این گروه ها، به چگونگی فعالیت بخش های مربوطه توانبخشی در مراکز درمانی تابعه کاری نداشتند و وظیفه خود را فقط در زمان حضور دانشجویان و آموزش به آنان می دانستند و مدیریت این بخش ها و تداوم فعالیت آنها فقط به عهده معاونت درمان و گروه های درمانی بود.


    وی افزود: ما فکر کردیم که چه کسی بهتر از یک مدیر گروه آموزشی می تواند مجموعه بخش های توانبخشی مربوطه را در مراکز درمانی و معاونت درمان را مدیریت کند. از این جهت برای پر کردن این شکاف، هم افزایی و تلفیق آموزش و پژوهش با فعالیت ها توانبخشی، این اقدام صورت گرفت.


    دکتر لایقی تصریح کرد که دانشگاه ما دانشجویان زیادی در مقطع دکتری دارد، اما متاسفانه بسیاری از آنان حتی در رشته هایی مانند پرستاری توانبخشی هم بخش های ما در مراکز درمانی را ندیدند و از توانمندی و مهارت حرفه ای این دانشجویان در مراکز درمانی استفاده نمی شود.


    وی افزود: تفویض مدیریت بخش های توانبخشی معاونت درمان به مدیران گروه های آموزشی، می تواند سبب بهره مندی مراکز درمانی تابعه دانشگاه از توانمندی حرفه ای دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) شود، کارورزی های بیشتر و با کیفیت تر در مراکز انجام شده و دانشجویان از نزدیک با نیازهای مراکز درمانی تابعه و بیماران در این مراکز آشنا شده و پایان نامه ها و پروژه های تحقیقاتی خود را در جهت رفع نیاز مراکز و بیماران، طراحی و اجرا کنند. و در واقع، این اقدام، بنفع اهداف سه معاونت آموزشی، پژوهشی و درمان خواهد بود.


    معاون درمان اظهار داشت: لذا ، این تصمیم با هیات رئیسه دانشگاه مطرح شد و پس از تصویب آن از سوی هیات رئیسه، با تک تک مدیران گروه های آموزشی و همکارانشان جلسه گذاشتیم و اهداف این برنامه برایشان تشریح شد و خوشبختانه همه برخورد خوبی با این موضوع داشتند و از این برنامه استقبال کردند، چرا که یکی از مشکلات مدیران گروه ها نیز مدیریت دو گانه بخش ها در مراکز درمانی تابعه بود که با عدم درک متقابل از مشکلات یکدیگر و عدم همکاری همراه شده بود.


    دکتر لایقی افزود: اما هم اکنون که مدیریت آموزشی و درمانی بخش های توانبخشی مراکز، در اختیار مدیران گروه های آموزشی قرار می گیرد، اختیارات آنان در مراکز افزایش می یابد و می توانند مجموعه تحت مدیریت خود را همگن کنند و انسجام بهتری به فعالیت ها بدهند. مطمئنا نفع این اقدام، به بیماران، دانشجویان و اساتید می رسد چون انگیزه اساتید نیز افزایش می یابد، ضمن آنکه از مشارکت اساتید در این برنامه، حمایت های مالی هم خواهد شد.


    وی تاکید کرد که فعلا این برنامه را با شش گروه آموزشی و درمانی که بیشترین مراجعه را در مراکز درمانی دارند و بیشترین نیاز مراکز را شامل می شوند، آغاز کردیم و در صورتی که نتایج خوبی از اجرای این برنامه در شش بخش مورد اشاره، به دست بیاوریم، این برنامه را با گروه های دیگر هم گسترش خواهیم داد.


   دکتر لایقی در پاسخ به این سئوال که مدیران شش گروه آموزشی که ابلاغ دریافت کردند، آیا مدیریت همه بخش های مربوطه در چهار مرکز درمانی تابعه دانشگاه را بعهده خواهند داشت؟ گفت: بله، مدیریت بخش مربوطه در همه مراکز درمانی به عهده مدیر گروه آموزشی همان حوزه می باشد، و حتی در مرکزی مانند مرکز نشاط که تازه فعالیت خود را آغاز کرده، مدیران گروه های آموزشی، مدیریت بخش های آن را بعهده دارند. در واقع، مسئولیت رفع نیازهای آموزشی و درمانی بخش های هر یک از مراکز تحت پوشش، با مدیر گروه آموزشی همان حوزه است که به نیاز بخش مربوطه رسیدگی کند و پشتیبانی آموزشی و درمانی را به عهده داشته باشد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23723
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: