• 1402/04/18 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 1201
  • - تعداد بازدیدکننده: 348
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سردبیرمجله سالمندی ایران:

ارتقا مجله سالمندی، بیانگر پیشرفت علمی دانشگاه است

سردبیرمجله سالمندی ایران گفت: ارتقا مجله سالمندی، بیانگر پیشرفت علمی دانشگاه و محصول مشارکت همگان حوزه های گوناگون دانشگاه است.

سردبیرمجله سالمندی ایران گفت: ارتقا مجله سالمندی، بیانگر پیشرفت علمی دانشگاه و محصول مشارکت همگان حوزه های گوناگون دانشگاه است.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، مجله سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برای اولین بار، (IF: ضریب تاثیر) را که بر اساس ارزیابی های کمی، توسط ISI  صورت گرفته، دریافت کرد و ارتقا مجله سالمندی، بیانگر پیشرفت علمی دانشگاه است.


   دکتر یدالله ابوالفتحی ممتاز، عضو هیات علمی گروه آموزشی سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن اشاره به تاریخچه مجله سالمندی این دانشگاه گفت: اولین شماره این مجله در سال  ۱۳۸۵چاپ شد و تاکنون ۱۸ دوره و ۷۰ شماره از آن به چاپ رسیده است و در حوزه‌های مختلف سلامت جسمی، روانی، اجتماعی، معنوی و توانبخشی سالمندان، مقالات علمی را به چاپ می‌ رساند.


   عضو هیات علمی گروه آموزشی سالمندی دانشگاه افزود: مقالات به چاپ رسیده با زبان فارسی می باشد تا فارسی زبانان ایران و اقصی نقاط جهان، از آن بهره مند شوند و بمنظور بهره مندی محققان و علاقمندان سایر کشورها نیز، یک چکیده گسترده توسعه یافته که حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ کلمه است وبه نوعی مقاله کوچک است، به چاپ می رسد.


   وی تصریح کرد: مجله سالمندی در حال حاضر در پایگاه‌های بین‌المللی گوگل اسکولار، اسکوپوس و آی اس آی نمایه می‌شود و حدوداً از بین مقالات، ۵۷۶ مقاله در مجله پایگاه آی اس آی ثبت شده است و ۲۳۱ مقاله در اسکوپوس ثبت شده است.


   دکتر ممتاز گفت: برای ورود یک مجله علمی به پایگاه آی اس آی، 24 شاخص وجود دارد که در ابتدا ۲۰ شاخص کیفی مجلات و سپس چهار شاخص کمی، رصد می‌شود و مجله سالمندی، ۲۰ شاخص کیفی را در سال ۲۰۱۸ کسب کرد و وارد آی اس آی شد و در این مدت، چهار شاخص کمی دیگر که مبتنی بر استنادات به مقالات یک مجله است نشان داد، مجله از شاخص خوبی برخورداراست.


   وی افزود: برای اولین بار، این مقاله (IF: ضریب تاثیر) را بر اساس ارزیابی‌های کمی که توسط آی اس آی گرفته، دریافت کرده است و ضریب تاثیر مجله سالمندی بالای "یک" است که این بیانگر یک موفقیت است و در واقع ارتقا مجله سالمندی، بیانگر پیشرفت علمی دانشگاه است .


   سردبیرمجله سالمندی ایران تصریح کرد:  شاخص‌های دیگر که در حال حاضر ارزشمند است، شاخصH  (اچ ایندکس) مجله در گوگل اسکولار است که ۴۶ است و شاخص بسیار ارزشمندی است و شاخص ضریب تاثیر مجله نیز در اسکوپوس ۱.۹ است.


    وی گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ مقاله به مجله سالمندی ارسال می‌شود که طی فرایندهای اولیه بررسی می‌شود و مقالاتی که حداقل شاخص‌های کمی و کیفی را کسب کنند، وارد فرایند داوری می‌شوند و میزان پذیرش مجله سالمندی در مجله، حدود ۲۵ درصد است.


    سردبیرمجله سالمندی ایران افزود: خوشبختانه فرایند داوری، کمتر از دو ماه است، میانگین داوری مقالات، از زمان دریافت تا داوری اولیه و ارسال به نویسنده، کمتر از دو ماه است و مقالات بعد از پذیرش در مجله، "در حال انتشار" قرار می‌گیرند و به صورت آفلاین چاپ می‌شوند، که این مسئله در ارتقای کمی و کیفی مجله نیز موثر است و امکان استفاده به روز از تحقیقات حوزه سالمندی را فراهم کرده است.


   دکتر ممتاز گفت: ارتقا مجله سالمندی دانشگاه از سویی بیانگر همکاری، همدلی وهماهنگی بین حوزه‌های مختلف اعم از رئیس دانشگاه، معاونین و مدیریت دانشگاه تا داوران، هیئت تحریریه و کارشناسان مجله است و رسیدن مقاله به درجه بالاتر، در گرو کار گروهی و مشارکت فکری و عملی همگان است و بنده به نوبه خود از این گروه،  تشکر می کنم و امیدوارم همیشه شاهد درخشش نام دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی باشیم.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 26687
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: