• 1400/12/24 - 18:10
  • - تعداد بازدید: 1290
  • - تعداد بازدیدکننده: 110
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

استاد " خانکه " به عنوان عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور انتخاب شد

استاد دکتر "حمیدرضا خانکه " عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در انتخابات پنجشنبه گذشته مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، به عنوان عضو دائم و " پیوسته " انتخاب شد.

    استاد دکتر "حمیدرضا خانکه " عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در انتخابات  پنجشنبه گذشته مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، به عنوان عضو دائم و " پیوسته " انتخاب شد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر خانکه از پنج سال پیش، با کسب رای در مجمع فرهنگستان علوم پزشکی کشور، به عنوان عضو " وابسته " انتخاب شده بود و طی سالهای گذشته، با دو کمیته نظریه پردازی و بین الملل فرهنگستان، همکاری علمی داشت که علاوه بر ده ها مطالعه و ارائه چندین گزارش تحقیقی، به عنوان پژوهشگر نمونه نیز در فرهنگستان علوم پزشکی انتخاب شده بود.


    اعضای پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، طبق اساسنامه آن و در صورت وجود ظرفیت، به چند روش انتخاب می شوند که دکتر خانکه " از بین اعضای وابسته، دارای پنج سال سابقه فعالیت علمی در فرهنگستان و تاثیرگذاری این فعالیت ها در عرصه های ملی و بین المللی، پیشنهاد شد که پس از تایید رئیس گروه ذیربط، معاونت علمی و  رئیس فرهنگستان، به شورای علمی فرهنگستان ارجاع داده شد و با ارزیابی همه جانبه شرایط ، به تصویب شورای علمی رسید، و از شورا نیز جهت رأی گیری نهایی به مجمع عمومی فرهنگستان ارسال شد. که با تصویب و کسب رای در مجمع عمومی، با حکم رئیس فرهنگستان، به عضویت دائم و پیوسته در آمد ".


   دکتر خانکه، علاوه بر عضویت فرهنگستان علوم پزشکی کشور، سال هاست که به عنوان عضو هیات علمی و رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و رئیس بورد کشوری این رشته در وزارت بهداشت، فعالیت دارد و از آبان ماه سال گذشته (99) مسئولیت ریاست دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را به عهده گرفت.


    این استاد و پژوهشگر برجسته کشورمان همچنین تدریس در دانشگاه های کارولینسکای سوئد و لایپزیک آلمان و عضویت بورد علمی دانشگاه لایپزیک را در کارنامه علمی خود دارد.


    گفتنی است؛ فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، سازمانی است که ایجاد آن در پانزدهم دیماه ۱۳۶۶ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و سپس در تاریخ ۱۸ دی ۱۳۶۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و از همان تاریخ آغاز به کار نمود، که براساس شرایط متخصصان و محققان برجسته کشور، عضو مدعو، وابسته و یا پیوسته دارد.


    " مشاوره، نظریهپردازی و آیندهنگری در همه زمینههای سلامت، نیل به استقلال علمی و فرهنگی، توسعه علوم و فنون در حیطه سلامت، تقویت روح پژوهش جهت دستیابی به مؤثرترین، علمیترین و آخرین یافتهها و نوآوریها در عرصه علوم سلامت، مشارکت در دیدهبانی و رصد و پالایش همه ابعاد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی " از جمله اهداف فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22059
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: