• 1398/11/28 - 21:00
  • - تعداد بازدید: 7989
  • - تعداد بازدیدکننده: 83
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

استارت آپ تریگر " به توان 2 فناوری "، در جهت رفع نیازهای اصلی سالمندان و توانخواهان جامعه برگزار شد

استارت آپ تریگر " به توان 2 فناوری "، بعداز ظهر روز دوشنبه (28 بهمن ماه جاری) به همت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور جمعی از دانشجویان ایده پرداز و علاقه مندان به فعالیت های فناورانه، و همچنین جمعی از سرمایه گذاران، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


   استارت آپ تریگر " به توان 2 فناوری "، بعداز ظهر روز دوشنبه (28 بهمن ماه جاری) به همت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور جمعی از دانشجویان ایده پرداز و علاقه مندان  به فعالیت های فناورانه، و همچنین جمعی از سرمایه گذاران، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در این استارت آپ که به صورت reverse pitch برگزار شد، نیازها و اولویت های اصلی سالمندان و توانخواهان که طی یک بررسی شش ماهه از مراکز مختلف درمانی، توانبخشی و نگهداری سالمندان و کودکان استثنایی ، توسط دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بدست آمده است، ارائه شد تا ایده های دانشجویان و اساتید شرکت کننده پیرامون نیازهای اقشار نیازمند جامعه شکل بگیرد.


     در این استارت اپ، علاوه بر تشکیل تیم های ایده پرداز و فناور از شرکت کنندگان، مباحثی تحت عنوان " چگونه یک کسب و کار نوپا را آغاز کنیم "، " فرصت های کسب و کار در توانبخشی " و " اولویت های سرمایه گذاری شرکت شناسا " ، به شرکت کنندگان ارائه شد.


    دکتر پرنیان در دو بخش این برنامه و در ارائه مباحث " چگونه یک کسب و کار نوپا را آغاز کنیم " و " فرصت های کسب و کار در توانبخشی " گفت: استارت اپ ، یک شرکت است ، اما تفاوت آن با یک شرکت، در عدم قطعیت آن می باشد و استارت اپ می تواند رشد کند و بزرگ شود.


    وی با اشاره به  چهار عامل ( ایده خوب، تیم خوب، محصول عالی و اجرای عالی ) که در موفقیت یک استارت اپ نقش دارد، افزود: مسیر کارآفرینی سخت است و لذا با یک ایده عالی می توان کار را پیش برد ضمن آنکه باید حس درونی انجام فناوری در اعضای تیم وجود داشته باشد و بصورت عمیق وارد موضوع شوند.


    وی در مورد چگونگی شکل گیری تیم خوب نیز گفت: از تخصص های مورد نیاز برای تولید محصول در تیم استفاده ، و توافقات اولیه بصورت دقیق بین اعضای تیم اجرا شود.


    بگفته دکتر پرنیان، راز موفقیت هر استارت اپی، محصول خیلی خوب است، و برای داشتن یک محصول عالی، باید مصرف کننده و یا مخاطب این فعالیت را خوب شناخت و با ارائه نمونه ای از محصول، بازخورد مخاطب نسبت به استفاده از آن، مورد ارزیابی قرار بگیرد تا در صورت لزوم مسیر فعالیت تغییر کند.


    وی ، تمرکز روی فعالیت را در رشد و اجرای خوب موثر دانست و افزود: سرمایه گذاران هم برای یک فعالیت درحال رشد، تمایل به سرمایه گذاری دارند و لذا اگر همه تمرکز بر اجرا باشد، رشد و سرمایه گذاری هم صورت می گیرد.


    این مدرس دانشگاه، با معرفی چند منبع علمی برای آشنایی بیشتر دانشجویان با مباحث مربوط به استارت اپ حوزه سلامت، بوم مدل کسب و کار را بصورت کلی تشریح کرد.


    در ادامه این مباحث، دانشجویان که طی شش ماه گذشته با نظارت اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، به مراکز درمانی و یا نگهداری از سالمندان و معلولان مراجعه کرده و نیازهای اصلی این قشر نیازمند را بررسی کردند، به بیان اولویت ها پرداختند.


    گروه های دو نفره دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، " عدم استقلال اکثر سالمندان و معلولان برای انجام امور شخصی و یا جابجایی از محلی به محل دیگر، وجود معضل اعتیاد در میان اقشار آسیب پذیر، مشکل افتادن بر روی زمین در اکثر سالمندان و افراد دچار بیماریهای نورولوژیک و وجود عوارض ناشی از افتادن برای آنان، عدم انجام امور شخصی مانند غذاخوردن، استحمام کردن، توالت رفتن، لباس پوشیدن، عبور و مرور، کنترل ادرار و مدفوع  در افراد سالمند و معلول " ، را بعنوان نیازهای اصلی سالمندان و افراد معلول در جامعه مطرح کرده و از شرکت کنندگان خواستند تا پیرامون این موضوع ها، به ارائه ایده های فناورانه بپردازند تا در نهایت، به رفع بخشی از نیازهای این اقشار کمک شود.


    همچنین در این برنامه، دکتر سلمانی مدیرعامل اداره تجهیزات پزشکی طی سخنان کوتاهی، از شرکت کنندگان خواست تا با توجه به شرایط جامعه و روند رو به رشد جمعیت سالمند در کشور، به نیازهای این قشر فکر کنند و برای رفع نیازهای آنان، ایده داشته باشند.


   مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شناسا (بانک پاسارگاد ) نیز با معرفی مجموعه سرمایه گذاری شناسا، عناوین مجموعه سرمایه گذاری شده در حوزه سلامت را برشمرد.


    سیدین ، همچنین سرمایه گذاری شرکت شناسا در پنج رشته حوزه توانبخشی ( فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی ، شنوایی سنجی و مدیریت توانبخشی ) را امکانپذیر دانست.


     در پایان ، مقرر شد تا شرکت کنندگان در این استارت آپ تریگر  بر حسب نیاز سنجی های صورت گرفته از مددجویان و توانخواهان، تیم ها را تشکیل بدهند و بر حسب تخصص مورد نیاز، تیم منتورها شکل بگیرد تا پس از دو ماه همکاری، در فروردین ماه سال آینده (99) ، به تیم های برنده جوایز ارزنده اهداء شود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 16224
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: