در نشست هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مطرح شد؛
اصول اسلامی، جامعه شناسی و روانشناسی نباید به حاشیه برود
عضو هیات رییسه دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: علوم انسانی با نظریههای متعدد زیربنای تمام علوم در جوامع است و نشستهای علوم انسانی با دیدگاه اساتید و نخبگان ثمرات بیشتری در جامعه خواهد داشت و پرداختن به اصول اسلامی ،فقه ،جامعه شناسی و روانشناسی نباید به حاشیه برود.
عضو هیات رییسه دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: علوم انسانی با نظریههای متعدد زیربنای تمام علوم در جوامع است و نشستهای علوم انسانی با دیدگاه اساتید و نخبگان ثمرات بیشتری در جامعه خواهد داشت و پرداختن به اصول اسلامی ،فقه ،جامعه شناسی و روانشناسی نباید به حاشیه برود.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به نقل از خبرنگار حوزه دانشگاهی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجتالاسلام " مستشاری " در نشست هماندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که روز دوشنبه 7 دی ماه در سالن ریاست دانشگاه و با موضوع راهکارهای ایجاد وحدت در دنیای اسلام برگزار شد، افزود: نقش دانشگاهیان دوشادوش حوزویان است تا اسلام ناب را به همگان معرفی کنند ولی متاسفانه در اصول اسلامی،فقه،اصول،جامعه شناسی و روانشناسی به حاشیه رفته ایم و باید با هم اندیشی اساتید و نخبگان به بازنگری این حوزه ها بپردازیم.
وی همچنین با تشریح وضعیت اسلام در بین سایر ادیان ،سایر ملل و همچنین اشاره به تاریخ اسلام خاطرنشان کرد: معرفی شناساندن اسلام ناب از طریق اساتید حوزه و دانشگاه، علمی نمودن مصادیق اسلام، وحدت شیعه و سنی ، برخی از مصادیق معرفی اسلام به جهانیان است.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام "سید وحید معتمدی" ریاست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) مروج دین اسلام وامام صادق(ع) موسس اسلام، افزود: در بحث داعش و سلفی گری ها مهمتر از بریدن سرها منفی انگاری دین مبین اسلام و تبلیغ منفی است که باید به آن توجه کرد.
وی با اشاره به ایاتی چند از سوره مائده خاطرنشان کرد: دین خدا بواسطه حقانیت همواره طرفدارانی خواهد داشت اما در دین موضوعی به نام " مستضعف فکری " داریم ، یعنی فردی که دین به او نرسیده وهمانند کسی است که در جنگلی دور از هرگونه اموزش و تعالیم بوده است و نگرانی امروز ما از مستضعفین فکری است که خیل عظیم جوانان با تبلیغات منفی حاکم بر منطقه جزو مستضعفین فکری محسوب می شوند.
حجت الاسلام معتمدی همچنین گفت: اساتید دانشگاه با اهتمام به آگاهی مسائل حاکم بر منطقه باید مروج حقیقی دین اسلام باشند و تلاش کنند تا دین را در تمام مجاری زندگی برای دانشجویان تبیین کنند هر چند این مهم با اهتمام تمام اقشار جامعه پیش میرود وبخش اصلی آن بر عهده روحانیت و مبلغان دینی است.
علوم انسانی زیربنای تمام علوم در جامعه است
دکتر"حمیدرضا خرم خورشید" ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در نشست هماندیشی اساتید و نخبگان با اشاره به وقایع جهان تاکید کرد: جنایات داعش و از جمله کشتار شیعیان نیجریه بیانگر فضای منفی جهانیان در خصوص مسلمانان است و برای معرفی اسلام ناب محمدی باید تفکر صحیح را اشاعه دهیم.
وی گفت:علوم انسانی زیربنای تمام علوم در جامعه است و نظریات علوم انسانی به گذر از دیدگاه اساتید و نظریه پردازان به علوم جامعه ارائه میشود که از اولویتهای این دانشگاه نیز می باشد.
وی افزود: قبل از پیشرفت علوم تجربی و ریاضی، علوم انسانی مطرح بوده و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید به علوم انسانی توجه ویژه داشت.
خرم خورشید با توجه به ویژگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مبنی بر وجود 40 تا 50 درصد رشتههای علوم انسانی، خواستار هم فکری و هم اندیشی اساتید درخصوص موضوعات سیاسی و فرهنگی روز شد.
گفتنی است، در این نشست هم اندیشی اساتید موضوعاتی نظیر پرداختن به اصل و نرفتن به حاشیه در تعالیم و مبانی اسلام، عمل به وعده ها و سخنان توسط سیاستگزاران و متولیان برای رفع نیازهای جامعه، نگاه یکسان به شهروندان، احترام به تمام ادیان الهی و انسان ها، بازنگری در عملکرد برخی متولیان در ارائه تعالیم اسلامی، تقویت کارگزاران فرهنگی و مذهبی خارج از کشور، پرهیز از انحرافات و... بعنوان برخی از راهکارهای وحدت شیعه و سنی و تبلیغ اسلام واقعی ،عنوان شد.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: گلرخ