• 1399/09/10 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 2188
  • - تعداد بازدیدکننده: 90
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
برگزاری نشست مشترک مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با استاندار تهران؛

اعلام آمادگی استانداری تهران برای حمایت از برنامه های دانشگاه علوم بهزیستی در مرکز روانپزشکی رازی

استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری عصر یکشنبه در نشست مشترک با رئیس و معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که به دعوت مسئولان دانشگاه برگزار شد، آمادگی استانداری تهران برای حمایت از برنامه های دانشگاه در مرکز روانپزشکی رازی (امین آباد) را اعلام کردند.

   استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری عصر یکشنبه در نشست مشترک با رئیس و معاونان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که به دعوت مسئولان دانشگاه برگزار شد، آمادگی استانداری تهران برای حمایت از برنامه های دانشگاه در مرکز روانپزشکی رازی (امین آباد) را اعلام کردند.


    دکتر" انوشیروان محسنی بندپی " استاندار تهران پس از ارائه گزارش مسئولان دانشگاه و درخواست همکاری از استانداری برای رفع نیازهای دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی، گفت: اهداف تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بسیار ارزشمند بوده و طی سالها نیز با توسعه آنها، به موضوعاتی می پردازد که نیازهای واقعی جامعه است.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،  وی با اشاره به حوزه های فعالیت این دانشگاه همچون " توانبخشی، رفاه اجتماعی، سالمندی، سلامت روان "، افزود: این حوزه ها به مسایل و نیازهای افراد خاص جامعه بویژه افراد نیازمند به این خدمات می پردازند و دو بیمارستان تخصصی تحت پوشش این دانشگاه (روانپزشکی رازی و توانبخشی رفیده)، خدماتی را ارائه می دهند که نیاز جامعه امروز است و لذا، باید به این مراکز درمانی در تمام ابعاد، توجه ویژه ای داشت.


   استاندار تهران درحالی که با همراهی دکتر توکلی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، در این نشست شرکت کرده بود، تاکید کرد: فرمانداری شهرستان ری نگاه کلان و استراتژیک به بیمارستان روانپزشکی رازی دارد و نیازهای این مرکز آموزشی – درمانی را در چهار بخش تقسیم کرده و راهکارهای رفع آنها را مورد بررسی و پیگیری قرار می دهد.


   دکتر محسنی بندپی با توجه به توضیحات رئیس دانشگاه درباره اقامت دائم حدود 600 بیمار مزمن در مرکز روانپزشکی رازی و نیاز آنان به خدمات غیرروانپزشکی که درصورت نیاز، منجر به انتقال و بستری بیمار در دیگر بیمارستان ها و مراکز درمانی می شود، گفت: " تکمیل و تجهیز بیمارستان جنرال " در بخشی از محوطه مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی رازی، از ضروریات است و این برنامه، مورد پیگیری مشترک بین دانشگاه و استانداری قرار می گیرد.


  وی همچنین به مواردی که حمایت های مالی استانداری می تواند آنها را پوشش بدهد، اشاره کرد و مشکل دسترسی مرکز روانپزشکی رازی از خیابان اصلی امین آباد را نیز قابل پیگیری دانست و از فرماندار ویژه شهرستان ری خواست تا این مساله را مورد بررسی و پیگیری قرار بدهد.


   استاندار تهران درباره تکمیل و تجهیز بیمارستان تخصصی توانبخشی اخوان (مستقر در جنوب خیابان ولیعصر) و کلینیک ویژه توانبخشی یافت آباد که ازجمله پروژه های عمرانی دانشگاه طی سال های اخیر بوده است، اظهارداشت: با توجه به عدم وجود بیمارستان توانبخشی دولتی و دانشگاهی درمناطق جنوبی تهران و نیاز ساکنان آن مناطق به خدمات تخصصی توانبخشی، استانداری تهران هرگونه کمکی که در مسیر اجرای این برنامه ها و راه اندازی مراکز پزشکی و توانبخشی امکانپذیر باشد، انجام خواهد داد.


   دکتر توکلی معاون استاندارتهران و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در سخنان کوتاهی با اشاره به بازدیدهایی که تاکنون از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی داشته است، فعالیت آن را بسیار ارزشمند خواند و آمادگی فرمانداری را در پیگیری و رفع نیازهای این مرکز روانپزشکی، اعلام کرد.


   پیش از سخنان استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ضمن ابراز خشنودی از قبول دعوت دانشگاه از سوی استاندار محترم ، حضور ایشان را منشا اثر خیر برای دانشگاه و جامعه هدف آن ذکر کرد.


   سپس، دکترمحمدعلی محسنی بندپی عضو هیات علمی و معاون اموربین الملل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گزارش کوتاهی در معرفی دانشگاه و ظرفیت های آموزشی، تحقیقاتی و خدماتی آن ارائه داد.


   وی گفت که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از سال 1371 با اهداف و ماموریت ویژه درجهت تربیت نیروی متخصص و ارائه خدمات تخصصی در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی) فعالیت می کند و دانشگاهی منحصربفرد، نه تنها در کشور بلکه در منطقه خاورمیانه است.


   وی با اشاره به فعالیت 23 دپارتمان آموزشی و 8 مرکز تحقیقات این دانشگاه که با 160 عضو هیات علمی، 1776 دانشجو را در سه مقطع تحصیلی آموزش می دهد، افزود: 60 درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و حدود یک سوم کل دانشجویان، از پنج خوابگاه دانشجویی برای اسکان در تهران استفاده می کنند.


   معاون اموربین الملل دانشگاه علوم بهزیستی، ضمن معرفی 8 مرکز تحقیقاتی این دانشگاه، به برخی از پروژه های ملی و منطقه ای که با مشارکت مراکز تحقیقاتی دانشگاه به اجرا درآمده است، اشاره کرد.


   وی همچنین با معرفی بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده بعنوان تنها بیمارستان دانشگاهی کشور که تحت پوشش دانشگاه علوم بهزیستی در حوزه توانبخشی فعالیت می کند، گفت: با توجه به اینکه این تعداد تخت توانبخشی نسبت به کل جمعیت و نیاز جامعه، کافی نیست، دانشگاه طی سالهای اخیر اقدام به طراحی و اجرای پروژه های ساخت بیمارستان توانبخشی اخوان در جنوب خیابان ولیعصر و کلینیک ویژه پزشکی – توانبخشی در منطقه یافت آباد تهران کرده است.


   دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در تکمیل اطلاعات ارائه شده، از مرکز آموزشی - درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) به عنوان قدیمی ترین و بزرگترین بیمارستان روانپزشکی با 1116 تخت فعال گفت که تحت پوشش دانشگاه فعالیت می کند ولی عدم پوشش کامل بیمه ها از هزینه های اقامت دائم حدود 600 بیمار مزمن این مرکز، سبب شده تا دانشگاه از دیگر اعتبارات خود برای هزینه های این مرکز استفاده کند.


   وی افزود: بسیاری از خدمات توانبخشی در بیمارستان توانبخشی رفیده و کلینیک های تابعه دانشگاه، تحت پوشش موسسات بیمه گر نیستند و لذا دانشگاه از بابت فعالیت خدماتی این مراکز پزشکی و توانبخشی، کسب درآمدی ندارد تا بتواند از محل درآمدهای خود، به طرح و توسعه مراکز تابعه بپردازد.


  سپس، دکترسیدعلی حسینی عضو هیات رئیسه دانشگاه و دکتر خدایی، دکتر خرم خورشید، دکتر شاکری و دکتر محمدعلی محسنی بندپی، معاونان آموزشی، تحقیقات، فرهنگی – دانشجویی و اموربین الملل دانشگاه ، ضمن تایید سخنان ریاست دانشگاه، رفع نیازهای مراکز درمانی تحت پوشش و حمایت از برنامه های این دانشگاه را هم راستا با حمایت از محرومان جامعه و اقشار نیازمند و معلولان ذکر کردند.


   دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز با تشریح وضعیت دو پروژه در دست اجرای دانشگاه که ساخت و تجهیز بیمارستان توانبخشی اخوان در جنوب خیابان ولیعصر و کلینیک ویژه پزشکی و توانبخشی یافت آباد است، گفت که کلینیک توانبخشی یافت آباد، آخرین مراحل ساخت را می گذراند که اگر منابع مالی بموقع تامین شود، تا پایان سالجاری، نسبت به اتمام و تجهیز آن اقدام کرده و از اوایل سال آینده، مورد بهره برداری قرار می گیرد.


   وی افزود: اجرای کامل عملیات ساخت بیمارستان توانبخشی اخوان نیز نیاز به منابع مالی دارد و با توجه به اینکه دانشگاه درآمدزا نیست، نمی تواند مانند دانشگاه های علوم پزشکی دیگر، از محل درآمدهای خود، به اجرای برنامه های عمرانی و توسعه مراکز آموزشی و توانبخشی بپردازد.


   گفتنی است که " توسعه خوابگاه های دانشجویی، مناسب سازی فضاهای فیزیکی در دانشگاه و مراکز درمانی، بازسازی فضای خوابگاه های دانشجویی و کلاس های آموزشی، بازسازی بخش تربیت بدنی و مکان های ورزشی دانشگاه " از دیگر برنامه های دانشگاه است که از سوی ریاست و معاونان دانشگاه مطرح شد.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17851
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: