به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
اعلام آمادگی دانشگاه علوم بهزیستی برای ارائه راهکارهای تخصصی در ارتباط با مشکلات اجتماعی
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای دریافت ایده از سازمانها و نهادهای اجرایی جهت ارائه راهکارهای علمی و تخصصی در ارتباط با مشکلات اجتماعی در جامعه ، اعلام آمادگی کرد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای دریافت ایده از سازمانها و نهادهای اجرایی جهت ارائه راهکارهای علمی و تخصصی در ارتباط با مشکلات اجتماعی در جامعه ، اعلام آمادگی کرد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، دکتر" محمد کمالی " این مطلب را در نشستی که به همت واحد ترجمان دانش و با همکاری گروه های آموزشی مددکاری اجتماعی و رفاه اجتماعی این دانشگاه جهت ارائه گزارش از نتایج یک طرح پژوهشی تحت عنوان " بررسی و تحلیل عوامل تنش زای روانی و اجتماعی در شهر تهران با رویکرد ترجمان دانش " برگزار شد، بیان کرد.
این نشست با حضور جمعی از محققان و نمایندگان حوزه سلامت برخی از نهادها و سازمانهای دولتی مانند وزارت بهداشت ، سازمان بهزیستی کشور، شهرداری تهران ، بنیاد شهید انقلاب اسلامی، کمیسیون اموراجتماعی مجلس شورای اسلامی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن مددکاران اجتماعی ایران برگزار شد.
وی با تاکید بر مبحث " ترجمان دانش " و ضرورت آن با توجه به پایان نامه های زیادی که منتشر می شوند، گفت: متاسفانه با وجود پایان نامه های بسیاری که منتشر می شوند ، نتایج آنها در فعالیت های اجرایی و حتی کارهای علمی خودمان مورد استفاده قرار نمی گیرند.
دکتر کمالی که از صاحبنظران و پیشکسوتان حوزه سلامت و رفاه اجتماعی است ، به تاریخچه تاسیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و پیش بینی رشته های مرتبط با سلامت اجتماعی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به تاثیرگذاری جایگاه حوزه اجتماعی در سلامت جامعه ، ضروری است که این حوزه بویژه در نهادها و سازمان های اجرایی شکل بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، 70 درصد عوارض مربوط به سلامت جامعه را خارج از حوزه وزارت بهداشت دانست و اظهارداشت: این عوارض به عواملی مربوط می شود که در اختیار وزارت بهداشت نیستند و در متن جامعه باید بر روی آن ها کار شود که یکی از آنها " استرس در شهر تهران " است .
وی ضمن تشکر از مجریان طرح پژوهشی بررسی عوامل تنش زای روانی و اجتماعی در شهر تهران که اطلاعات دقیقی را ارائه می دهد، افزود: این آمادگی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی وجود دارد که این فعالیت پژوهشی را با مشارکت دستگاه های اجرایی ادامه بدهد.
در ادامه این نشست ، نتایج طرح پژوهشی " بررسی و تحلیل عوامل تنش زای روانی و اجتماعی در شهر تهران با رویکرد ترجمان دانش " توسط مجریان طرح ، دکتر " احمدعلی نوربالا " مشاور وزیر بهداشت در حوزه سلامت روان ، دکتر " حسین رفیعی " مدیر گروه آموزشی رفاه اجتماعی و دکتر " فردین علیپور " مسئول واحد ترجمان دانش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارائه شد که متعاقبا اطلاع رسانی می شود.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور