• 1397/12/18 - 22:25
  • - تعداد بازدید: 5829
  • - تعداد بازدیدکننده: 99
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی با حضور مسئولان وزارت بهداشت به کار خود پایان داد

اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی عصر روز شنبه با حضور مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گروه های منتخب از دانشجویان ایده پرداز و فناور و جمعی از سرمایه گذاران، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خاتمه یافت.

گالری تصاویر



   اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی عصر روز شنبه با حضور مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گروه های منتخب از دانشجویان ایده پرداز و فناور و جمعی از سرمایه گذاران، در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خاتمه یافت.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر" وطن پور " مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت طی سخنانی در مراسم اختتامیه این رویداد علمی، " تفکر در مورد مسایل محیط اطراف و رفع نیازهای جامعه " را اساس کار فناوری دانست.


   وی گفت: زمانی دانشجویان فکر می کردند که در دانشگاه وظیفه دارند که فقط درس بخوانند و انجام تحقیقات، نوشتن پایان نامه ها و مقاله ها نیز برای گرفتن مدرک تحصیلی است. اما بتدریج فکر کردند که پژوهش هایی داشته باشند که بتوانند از آنها درآمد کسب کنند و لذا به پژوهش های کاربردی توجه کردند.


   دکتر وطن پور افزود: طی سالهای اخیر پژوهش ها بسمت فناوری کشیده شد بطوری که تاکنون 44 پروژه فناوری در کشور انجام شده و حدود 15 یا 16 میلیارد تومان پول بین فناوران توزیع شده است.


   وی با اشاره به اینکه از سال 96 تا آخر 97، فناوری ایران ده رتبه ارتقاء یافته است، اظهارداشت: اگر با همین شتاب در حوزه فناوری پیش برویم، سال آینده پیشرفت خوبی را شاهد هستیم و اگر حتی 10 درصد پروژه ها بتواند به فناوری برسد، برای کشور کافی خواهد بود.


   مدیر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت همچنین به وجود صندوق های حمایتی و سرمایه گذاری از پروژه های فناورانه اشاره کرد و گفت: صندوق های حمایتی و برخی از بانک ها به حوزه فناوری وارد شدند و با سرمایه گذاری روی ایده ها و پروژه های فناورانه، در رفع نیازهای جامعه قدم برمی دارند.


    دکتر وطن پور افزود: طی سالهای اخیر، دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها به حوزه فناوری توجه کرده و در این زمینه فعالیت می کردند اما ما می خواهیم که یک یا حتی دو گروه قبل از آنان یعنی دانشجویان مقطع کارشناسی و دانش آموزان دبیرستانی نیز به این حوزه وارد شوند چرا که معتقدیم ذهن های خلاق و پرریسک، و فکرهای خوبی در حد نوآوری دارند.


   وی تاکید کرد: اما این نوآوری و خلاقیت نیازمند توجه به مسایل محیط اطراف و چگونگی زندگی قشرهای مختلف جامعه است، نه آنکه سازمان های مختلف و دانشگاه ها بودجه های خوبی را در اختیار داشته باشند و بعد ما نتوانیم مثلا یک ویلچر خوب و استاندارد در کشور داشته باشیم.


    وی با اشاره به نمونه های بسیار ساده از اجرای پروژه های فناوری در کشور که نیاز قشری از جامعه را رفع کرده است، گفت: باید در دانشگاه ها، دانشجویان را تشویق کرده و یا آموزش بدهیم که نسبت به محیط اطرافشان حساس باشند چرا که هر عاملی در اطراف ما می تواند عده ای را به فکر واداشته تا راه حلی برای رفع مشکلات بدهند.


    وی افزود: بخشی از این راه حل ها مشتری دارند و برخی ندارند و در این رویدادها و استارتاپ ها دنبال این هستیم که افراد سرمایه گذار شرکت کنند و حمایت کننده ایده ها و فعالیت های فناورانه ای باشند که ارزش اقتصادی دارد.


    وی تصریح کرد: استارتاپ ها پنج هدف " برای دانشجویان، برای کار جمعی، برای فکر کردن، برای ارائه راه حل مشکل و برای سرمایه گذاری " را دنبال می کنند.


    دکتر وطن پور افزود: جمعیت شرکت کننده برای ما مهم نیست بلکه یک ایده و یک فکر اگر به نتیجه برسد، مهم است و در واقع مهم، کیفیت این جمع ها است.


    وی همچنین با اشاره به فعالیت فناوران در حوزه هایی مانند هوش مصنوعی، لیزر، طب سنتی، گیاهان دارویی و نیازهایی که همچنان جامعه در این بخش ها دارد، خاطرنشان کرد که فضای خوبی برای فناوری در کشور وجود دارد بطوری که هم اکنون دو هزار و 500 محصول دانش بنیان در بازار داریم و 52 شرکت صادراتی در زمینه ایده، محصول و... در حوزه دانش بنیان فعالیت می کنند.


   وی در پایان سخنانش خطاب به دانشجویان شرکت کننده در اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی افزود: همه شما که در این استارتاپ شرکت کردید، برنده هستید، چون حتما از این جمع ها، اتفاقات خوبی در حوزه فناوری حاصل می شود و مسئولان هم حمایت کننده شما هستند.


   *****


   در پایان این مراسم، با حمایت دکتر " امیرمسعود عرب " رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به جای سه تیم منتخب، پنج تیم از میان 17 گروه دانشجویان ایده پرداز و فناور به عنوان برگزیدگان این استارتاپ که متولی آن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بود، انتخاب و معرفی شدند.


    این پنج گروه که در یک مرحله داوری علمی توسط اساتید و فناوران با تجربه، برگزیده شدند، با حضور مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم بهزیستی، جوایز خود را به صورت نقدی و یا گرنت (به انتخاب خودشان) دریافت کردند.


   همچنین در این مراسم، از اساتید و صاحبنظرانی که بعنوان " منتور " به آموزش ، راهنمایی و هدایت گروه های شرکت کننده در طول یک ماه برگزاری این استارتاپ کمک کردند، با اهدای لوح، تقدیر شد.


   ضمن آنکه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خانم ها دکتر بقایی، دکتر موللی و دکتر احمدی، و آقایان دکتر فرازی، دکتر بیگلریان، دکتر ارشادی، دکتر طباطبایی، مهندس وهاب کاشانی و مهندس اسکویی زاده، به عنوان فناوران برتر، پژوهشگر برگزیده و پیشروان فناوری، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.


   در مراسم اختتامیه اولین استارتاپ تریگر حوزه توانبخشی، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری بانک پاسارگاد (شناسا) و رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز سخنانی ایراد کردند که متعاقبا اطلاع رسانی می شود.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13917
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: