• 1399/11/29 - 17:33
  • - تعداد بازدید: 2054
  • - تعداد بازدیدکننده: 94
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی؛

اولین انستیتو « سیاستگذاری حوزه توانبخشی » در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه در جمع روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه اعلام کرد: اولین انستیتو « سیاستگذاری حوزه توانبخشی » در اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی می شود.

   رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز چهارشنبه در جمع روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه اعلام کرد: اولین انستیتو « سیاستگذاری حوزه توانبخشی » در اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی می شود.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر حمیدرضا خانکه همچنین ابراز امیدواری کرد که با توجه به پتانسیل علمی و پژوهشی حوزه سلامت اجتماعی در دانشگاه علوم بهزیستی، شبکه تحقیقات سلامت اجتماعی نیز با مجوز وزارت بهداشت، در این دانشگاه تشکیل شود.


    رئیس دانشگاه از روسای مراکز تحقیقاتی نیز خواست، اگر طرح خاصی را مدنظر دارند که با سفارش و حمایت وزارت بهداشت امکان اجرا داشته باشد، طی مکاتبه ای به وزارت بهداشت پیشنهاد بدهیم و با حمایت وزارت، نسبت به اجرای طرح اقدام کنیم.


    دکتر خانکه در ادامه جلسه قبلی با مسئولان مراکز تحقیقاتی و بررسی عملکرد این مراکز، ضمن توجه به گزارش روسای سه مرکز تحقیقاتی سوء مصرف و وابستگی به مواد، SDH  و سایکوز، افزود: از دانشگاه ما انتظار است که در زمینه آموزش و پژوهش فعالیت بیشتر و بهتری داشته و شاهد رشد این بخش ها باشیم.


    وی گفت، خوشبختانه با همکاری و زحمات دکتر حسینی و دکتر خرم خورشید، پشتیبانی خوبی از آموزش و پژوهش دانشگاه می شود و همکاران اعضای هیات علمی باید از فرصت پیش آمده، نهایت استفاده را کرده و با جلب مشارکت گروه ها و مراکز تحقیقاتی دیگر، پروژه های بزرگ را اجرا کنند.


   وی اظهار داشت: درصددیم تا از ابتدای سال آینده، مبلغی را به مراکز تحقیقاتی اختصاص بدهیم تا در اجرای طرح های مشترک با گروه های آموزشی، هزینه کنند.      


   وی، در مورد کمبود نیروی متخصص در برخی از مراکز تحقیقاتی نیز گفت: فرآیند جذب در جریان است و هیات علمی ضریب K ، ظرفیت خوبی برای جذب و همکاری در این مراکز تحقیقاتی محسوب می شوند، ضمن آنکه می توان از همکاران هیات علمی گروه های آموزشی بصورت پاره وقت استفاده کرد.


   رئیس دانشگاه با اشاره به رتبه دانشگاه که باید ارتقا یابد، افزود: با توجه به پتانسیل علمی و تخصصی در گروه ها و مراکز تحقیقاتی، و اجرای طرح های مشترک می توان این رتبه را ارتقاء داد و هیچ محدودیتی برای پشتیبانی و حمایت از طرح های بزرگ، در دانشگاه وجود ندارد.


   *****


   دکتر فریبا یادگاری مدیر پژوهش دانشگاه نیز طی سخنانی در این نشست، گفت که برای تقویت ارتباطات و همکاری گروه های آموزشی با مراکز تحقیقاتی، درحال تهیه پیش نویس تفاهم نامه های همکاری هستیم، ضمن آنکه شورای پژوهشی مشترک بین گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی تشکیل خواهد شد تا سبب هم افزایی و هم گرایی بین اعضای هیات علمی شود.


   وی افزود: تهیه الگویی برای هر بخش در جریان است تا براساس آن به نقاط قوت و ضعف بخش های مختلف پی ببریم. اصلاح فرایندها در کل معاونت تحقیقات نیز در حال اجرا می باشد و امیدواریم فرایندهای طولانی و مشکل زا مانند فرایند دریافت کد اخلاق، اصلاح و تسهیل شود.


   وی همچنین به کمبود کامپیوتر و یا وجود کامپیوترهای فرسوده و مستهلک در مراکز تحقیقاتی اشاره کرد، که رئیس دانشگاه  از ایشان خواست، لیستی از کامپیوتر های فرسوده و مشکلات آنها تهیه کنند، تا از طریق بخش IT دانشگاه بتوان نسبت به تهیه قطعات مورد نیاز و تعمیر آنها اقدام کرد.


 


   گفتنی است، در طول این نشست، روسای سه مرکز تحقیقاتی " سوء مصرف و وابستگی به مواد، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) و سایکوز "، با اشاره به ساختار مرکزشان و چالش هایی که با آن رو به رو هستند، گزارشی از عملکرد و فعالیت مرکز خود طی دو سال اخیر را ارائه دادند و رئیس دانشگاه، ضمن راهنمایی برای رشد و پیشرفت مراکز، حمایت خود از برنامه ها و طرح های در دست اجرای مراکز را اعلام کرد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 18442
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: