• 1403/08/15 - 09:21
  • - تعداد بازدید: 116
  • - تعداد بازدیدکننده: 91
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی پیشنهاد داد:

ایجاد مرکز تخصصی خدمات توانبخشی الگو در تهران با کمک سازمان بهزیستی

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در دیدار با رئیس سازمان بهزیستی کشور پیشنهاد داد با کمک سازمان بهزیستی یک مرکز تخصصی خدمات توانبخشی الگو در تهران ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، صبح امروز، نشست علمی تخصصی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و سازمان بهزیستی با حضور دکتر سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی و دکتر سید علی حسینی رئیس دانشگاه، دکتر خرم‌خورشید معاون آموزشی دانشگاه، دکتر خانجانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر فرزین نیا معاون فرهنگی دانشجویی و مدیران مراکز تحقیقات و گروه‌های آموزشی برگزار شد.

 

در این نشست مقرر شد تا تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی منعقد شود تا زمینه لازم برای همکاری و تعامل بیشتر فراهم شود.

 

دکتر سید علی حسینی، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این نشست با خیر مقدم و خوشآمدگویی به رئیس سازمان بهزیستی گفت: سابقه همکاری این دانشگاه با سازمان بهزیستی قدمتی 30 و چند ساله دارد و بسیاری از ماموریت‌های‌مان نیز مشترک است. این ماموریت‌ها و محورهای مشترک بین سازمان بهزیستی و دانشگاه می‌تواند باعث افزایش ارتباطات علمی و کاری و هم‌افزایی برای خدمت بیشتر به مردم و کشور شود.

 

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: این دانشگاه، در 7 مقطع کارشناسی ، 18 مقطع کارشناسی ارشد و 18 مقطع دکترا، در حال تربیت دانشجو است و بیش از 60 درصد دانشجویان این دانشگاه، در مقطع تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند. همچنین 9 مرکز تحقیقات تخصصی نیز در دانشگاه فعال هستند.

 

وی ادامه داد: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز جایگاه علمی قابل قبولی در  وزارت بهداشت دارد و وزارت بهداشت ماموریت‌های خود در حوزه توانبخشی و سلامت اجتماعی را به این دانشگاه واگذار کرده است.

 

دکتر سید علی حسینی تصریح کرد: به یک مرکز تخصصی خدمات توانبخشی الگو در تهران برای فعالیت نیاز داریم که لازم است مکان این مرکز توسط سازمان بهزیستی تخصیص داده شود. این مرکز می‌تواند به عنوان الگویی برای سایر مراکز استانی معرفی شود.

 

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خواستار تعامل بیشترو افزایش همکاری با سازمان بهزیستی شد و افزود:  اعضای هیئت علمی و پژوهشی این دانشگاه آماده همکاری در طرح‌های تحقیقاتی سازمان بهزیستی هستند.

 

 

مرکز رشد فناوری مشترک بین دانشگاه و سازمان بهزیستی ایجاد شود

 

دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست علمی و تخصصی با عرض خیر مقدم گفت: دو سوم دانشجویان این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و 23 گروه آموزشی در دانشگاه فعال است. 50 دستیار روانپزشکی نیز در این دانشگاه داریم.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: بخش عمده‌ای از کارشناسان توانبخشی سازمان بهزیستی، فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند. با توجه به اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه لازم است تا پایان‌نامه ارائه دهند، سازمان بهزیستی می‌تواند در این زمینه از این ظرفیت استفاده کند و دانشجویان نیز از شرایط و امکانات سازمان بهزیستی بهره ببرند.

دکتر خرم خورشید پیشنهاد داد تا بر اساس نیازهای سازمان بهزیستی کشور، دوره‌های توانمندی و بازآموزی کارکنان و کارشناسان سازمان توسط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تدوین و برگزار شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: انجام طرح‌های تحقیقاتی مشترک و طراحی دوره‌های جدید آموزشی از دیگر برنامه‌ها می‌تواند باشد. همچنین برای افزایش همکاری و هم‌افزایی پیشنهاد می‌کنم تا کارگروه‌های مشترک تشکیل شوند.

 

دکتر خرم خورشید با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده در زمان ریاست دکتر محسنی بندپی در سازمان بهزیستی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه ، قرار است یک مرکز رشد مشترک ایجاد شود که این مرکز در حال حاضر 90 درصد پیشرفت داشته و با تامین اعتبار آماده بهره‌برداری است. این مرکز رشد فناوری می‌تواند یک مرکز خاص در کشور باشد.

 

دانشگاه در سه بخش پیشگیری، توانبخشی و آسیب‌ها می‌تواند بازوی سازمان بهزیستی باشد

 

دکتر محمدعلی محسنی بندپی معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این نشست گفت: حضور دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی در اولین روزهای کاری خود در این دانشگاه، نوید بخش اتفاقات و برنامه‌های تاثیرگذاری است.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: همکاری‌های بین بخشی باعث کاربردی تر شدن پژوهش‌ها می‌شود.  باید با نگاه علمی به دنبال حل مشکلات بود و ابزار نگاه علمی دانشگاه است.

دکتر محمدعلی محسنی بندپی افزود: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در سه بخش پیشگیری، توانبخشی و آسیب‌ها می‌تواند بازوی توانمند سازمان بهزیستی باشد.

 

پیشنهاد راه‌اندازی دوره سالمندیاری

 

در ادامه این نشست علمی تخصصی، دکتر احمد دلبری رئیس مرکز تحقیقات سالمندی ایران با بیان آمارهایی از روند سالمندی در کشور گفت:  دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی قطب سالمندی کشور است.  سند ملی سالمندی با کمک اساتید این دانشگاه تهیه شده است.

دکتر دلبری در ادامه افزود:  با توجه به روند سالمندی در کشور باید به فکر اشتغال و کارآفرینی برای آنان باشیم و پیشنهاد راه‌اندازی دوره سالمندیاری را نیز مطرح کرده‌ایم.

 

دکتر خانجانی معاون تحقیقات دانشگاه در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه‌ علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در عرصه های آموزش و پژوهش گفت: استقرار مشترک در مرکز رشد دانشگاه می‌تواند زمینه فعالیتی برای تولید محصولات توانبخشی مورد نیاز بازار باشد.

معاون تحقیقات دانشگاه از آمادگی رصدخانه اجتماعی دانشگاه برای انجام پروژه‌های و طرح‌های تحقیقاتی سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: علاوه بر رصدخانه اجتماعی، سایر مراکز تحقیقاتی این معاونت نیز برای همکاری با سازمان بهزیستی آمادگی دارند.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 31265
خبرنگار

رضا پیرهادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: