• 1398/05/05 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 4615
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

برنامه " توانبخشی از راه دور" در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اجرا می شود

برنامه " توانبخشی از راه دور" توسط متخصصان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و از طریق بیمارستان توانبخشی " رفیده " (ازجمله مراکز تابعه این دانشگاه)، اجرا می شود.


   برنامه " توانبخشی از راه دور" توسط متخصصان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و از طریق بیمارستان توانبخشی " رفیده " (ازجمله مراکز تابعه این دانشگاه)، اجرا می شود.


   دکتر" فرهاد آزادی " مدیر توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: این برنامه با هدف ارائه خدمات توانبخشی به بیمارانی که دسترسی به مراکز توانبخشی ندارند و یا به دلایل مختلف، امکان مراجعه حضوری به این مراکز را ندارند، اجرا می شود.


    وی با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمند کشور و همچنین افزایش بار بیماری های مزمن در جامعه، افزود: از توانبخشی حرفه ای می توان برای ادامه درمان های بیمارستانی و بازتوانی بیمار، و همچنین کاهش بار ناتوانی سالمندان، استفاده کرد.


   مدیر توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اظهارداشت: در برنامه " توانبخشی از راه دور"، از طریق تکنولوژی های جدید و اپلیکیشنی که برای آن تعریف و طراحی می شود، امکان ارتباط بین بیمار یا مددجو با درمانگر امکانپذیر شده و انتقال اطلاعات میان آنان صورت می گیرد.


   دکتر آزادی از برگزاری جلسات مختلف با حضور معاون درمان دانشگاه، مسئولان بیمارستان توانبخشی رفیده، جمعی از اعضای هیات علمی و همکاران بخش IT دانشگاه، برای بررسی نیازهای اجرایی این برنامه و فراهم آوردن مقدمات و زیرساخت های لازم جهت اجرای برنامه " توانبخشی از راه دور " گفت.


   وی افزود: در آخرین نشست مربوط به این برنامه که در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد، فاز اول اجرای این برنامه طراحی، و براساس آن، بیماران دچار ضایعه نخاعی که مراحل اولیه درمان را گذرانده و از بیمارستان ترخیص شده اند اما نیازمند خدمات توانبخشی برای بهبودی کامل هستند، در برنامه " توانبخشی از راه دور " وارد می شوند تا مرحله آزمایشی ارائه خدمات توانبخشی مورد نیاز آنان از راه دور، توسط متخصصان و کارشناسان علوم توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و بیمارستان رفیده و از طریق اپلیکیشن تعریف شده که بیمار آن را روی تلفن همراه و یا رایانه خود نصب می کند، برای وی اجرا شود.


    وی درباره فاز دوم این برنامه نیز توضیح داد: در فاز دوم، بیمار در یک مرکز توانبخشی، مورد ارزیابی قرار می گیرد و با تشخیص نیازهای بیمار توسط متخصصان توانبخشی، نقشه راه در روند درمان بیمار طراحی می شود و سپس، خدمات مرحله به مرحله توسط متخصصان و از طریق سیستم اپلیکیشن و برنامه ای که تنظیم شده، به بیمار ارائه می شود.


   مدیر توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود: در فاز سوم اجرای برنامه " توانبخشی از راه دور" که مرحله ای پیشرفته محسوب می شود، بیمار یا مددجو از طریق سامانه و سیستمی که برقرار شده، ابتدا فیلمی از وضعیت خود برای متخصصان علوم توانبخشی، ارسال می کند و سپس، با طراحی نقشه درمانی بیمار توسط متخصصان، خدمات مورد نیاز بصورت مرحله به مرحله از طریق سیستم به وی ارائه می شود.


   دکتر آزادی تاکید کرد که در کنار چگونگی ارائه خدمات توانبخشی از طریق سیستم اینترنت و برنامه ای که بیمار یا مددجو روی رایانه شخصی خودش نصب می کند، مسئولان دانشگاه و بیمارستان توانبخشی رفیده، تمامی زیرساخت های لازم برای حفظ اطلاعات خصوصی بیمار و حفظ کیفیت خدماتی که از این طریق ارائه می شود را فراهم خواهند کرد.


   گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که در مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کند، انواع خدمات توانبخشی، سلامت روان و سلامت اجتماعی را از طریق دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی، و دو مرکز پزشکی – توانبخشی اسماء و نظام مافی، به بیماران و نیازمندان جامعه ارائه می دهد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 14888
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: