• 1397/11/30 - 16:04
  • - تعداد بازدید: 3298
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش روابط عمومي دانشگاه:

برگزاری اولین استارت آپ تریگر "به توان فناوری" در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

اولین روز استارت آپ تریگر "به توان فناوری" با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، مسئولین، دانشجویان و متخصصین حوزه فناوری توانبخشی در سالن دکتراحمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

گالری تصاویر


اولین روز استارت آپ تریگر "به توان فناوری" با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران، مسئولین، دانشجویان و متخصصین حوزه فناوری توانبخشی در سالن دکتراحمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


این همایش با برگزاری کارگاه  مدل های مختلف کسب و کار و اعتبار سنجی ایده ها در بازار سلامت و معرفی حوزه های کسب و کار در حوزه های مختلف توانبخشی همراه بود.


در ابتدای مراسم؛ دکتر عرب رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حول اولین همایش استارت آپ  تریگر ضمن عرض سلام و تشکر از حضار، دست اندرکاران و  همه همکاران و اساتید و دانشجویان و برگزار کننده اجرای این  رویداد علمی و معاونت تحقیقات و مدیریت فناوری که زحمت کشیدند و چنین رویدادی را برای اولین بار در دانشگاه به نام اولین استارت آپ  را پایه ریزی کردند گفت :  انشاءالله نتیجه این رویداد ها گامی به جلو در حوزه توانبخشی  و  فناوری باشد که در واقع رسالت و مسئولیت دانشگاه ما هم همکاری و فراهم کردن بستر مناسب حرکت و  اجرای  چنین رویدادهایی است و من مسئولیت خودم میدانم که تا حد امکان در این سمت حرکت کنم و ضمن تشکر از همکاران گرامی که در این راه کنار من هستند با همکاری آنان این چرخ را به حرکت در بیاوریم.


وی در ادامه افزود؛ دانشجویان این دانشگاه و اساتید بزرگوار واقف‌اند که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  سه حوزه فعالیت مخصوص دارد که به اختصار عبارتند از : حوزه توانبخشی _حوزه سلامت اجتماعی و حوزه سلامت روانی.


با توجه به این که فعالیت در حوزه فناوری چندسالی هست که آغاز شده است، تمام فعالیت‌های ما باید بیشتر به این سه حوزه معطوف باشد برای شخص بنده حوزه پژوهش در کنار حوزه آموزش بسیار مهم است کارها و ایده هایی می‌توان انجام داد که خروجی خوبی در حیطه فناوری داشته باشد که خوشبختانه این دغدغه فعالیت در حیطه توانبخشی و فناوری در توانبخشی  در دانشگاه ما بسیار سرآمد هست.


دکتر عرب افزود؛ ما تمامی تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت های توسعه فعالیت های مربوط به فناوری را خواهیم کرد. ذهن ایده گرایانه و خلاق دانشجویان ما باید در جهت تولید به کار گرفته شود تا حاصل این ایده ها محصولی در جهت رفع نیاز سالمندان  و افراد باشد و باید به این مهم دقت کرد که پس از تولید محصول مقاله هم نوشته خواهد شد و علم و آموزش و فناوری در کنار هم رشد خواهند کرد.


در ادامه دکتر "حمید رضا خدایی اردکانی" معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ درابتدای صحبت خود از رئیس دانشگاه و حوزه   معاونت  پژوهشی به خصوص دکترجعفر پیشه و اعضای هیئت علمی تشکر کرد و گفت : اینجانب به عنوان روانپزشک باید عرض کنم که اگر بخواهیم رشد فرهنگی و اجتماعی و روانی  شخص را تعریف کنیم  هرفرد رشد پلکانی دارد که باید در نظر بگیریم که رشد انسان فقط رشد جسمانی و تکوینی نیست در کنار آن رشد اجتماعی هم شکل می‌گیرد و فرد کم‌کم از خودش عبور می‌کند درد و نیاز دیگران را می‌بیند و سپس از  آن هم عبور می‌کند و به جهان‌بینی راه پیدا می‌کند و اگر فرد مسائل مردم را درک کند با توجه به هوش سرشاری که دارد این نگرش را به عقلانیت تبدیل می‌کند و تبدیل به ایده می‌کند و این ایده را در خدمت مردم به کار می‌گیرد.


وی در ادامه افزود؛ همه افرد شاید هوشمند باشند اما توانایی  تبدیل این حس‌ها در آدمی به ایده  و یا حتی وجود خلاقیت و توانایی تبدیل ایده به عمل به تمامی موجودات اعطاء نشده‌است بلکه تنها در دانشمندان نهادینه شده‌است و تمامی افردای که در این جهت به کارگیری ایده و فناوری گام برداشته اند از این نعمت ها برخوردارند و دانشمند هستند و شروع به دانشمند بودن کردید  چرا که شما شرکت کنندگان  نه تنها آینده ساز  این کشور هستید بلکه آینده ساز بشریت هستید و به شما تبریک عرض کنم و سعی کنید دانش و ایده خود را تبدیل به عمل و محصول کنید تا سایر افراد  بهره ببرند.


این برنامه با اهدای جوایز و تقدیر از برندگان نام و لگو این رویداد همراه بود و سپس  دکتر آیدین پرنیا"مدیر عامل شرکت اوسن و "مهندس نوری"  مدرسین کارگاه‌های آموزشی مطالبی  در معرفی فرصت‌ها ی مدل کسب و کار  در حوزه های مختلف توانبخشی، اعتبار سنجی ایده‌ها در بازار سلامت، معرفی استارتاپ‌های موفق، ایده پردازی و ارائه ایده‌ها به شرکت کنندگان، تشکیل کارگروه‌های استارتاپی، تقویت تیم و برنامه ریزی برای فعالیت به پایان رسید.


گفتنی است؛ ادامه کارگاه‌های آموزشی این رویداد در تاریخ های چهارم، سیزدهم و هیجدهم اسفند ماه جاری در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود.



برای دریافت فایل های PDF مطالب ارائه شده به سایت مدیریت فناوری سلامت دانشگاه مراجعه نمایید.


تهيه و تنظيم خبر : حلاج - طیبی


عكس : محبي



 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13820
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: