• 1399/08/27 - 19:14
  • - تعداد بازدید: 2318
  • - تعداد بازدیدکننده: 84
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

برگزاری دومین رویداد ملی استارت آپی در حوزه فناوری های توانبخشی/ ارسال ویدئوها از ایده ها و نیازها آغاز شد

با اعلام برگزاری دومین رویداد ملی استارت آپی در حوزه فناوری های توانبخشی افراد دارای معلولیت، سالمندان و جانبازان در روزهای 13 و 14 آذرماه امسال، ارسال ویدئوهای 3 دقیقه ای از ایده ها و نیازها از طریق www.Rehabtech.ir آغاز شد.

   با اعلام برگزاری دومین رویداد ملی استارت آپی در حوزه فناوری های توانبخشی افراد دارای معلولیت، سالمندان و جانبازان در روزهای 13 و 14 آذرماه امسال، ارسال ویدئوهای 3 دقیقه ای از ایده ها و نیازها از طریق  www.Rehabtech.ir   آغاز شد.


    دکتر " امیرسالار جعفرپیشه " مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفت وگو با خبرنگار وبدای دانشگاه، با اعلام این خبر، گفت: این رویداد علمی و فناوری به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با مشارکت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، و چند دانشگاه علوم پزشکی و مرکز تحقیقاتی که در زمینه فناوری حوزه توانبخشی فعالیت می کنند، برگزار می شود.


    وی تاکید کرد که ایده پردازان، فناوران و علاقه مندان در قالب تیم و گروه، می توانند از هم اکنون با ارسال ویدئوهای سه دقیقه ای از ایده های خود به بخش " ایده ها " و افراد کم توان (معلولان، سالمندان و جانبازان) نیز با ارسال نیازهای خود به بخش " نیازها " ( به آدرس www.Rehabtech.ir  )، در این رویداد شرکت کنند.


   دکتر جعفرپیشه با اشاره به اینکه این رویداد به دلیل شرایط کرونایی کشور، بصورت مجازی برگزار می شود، افزود: قرار است که با داوری ایده ها و نیازها توسط مسئولان بخش های فناوری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی شرکت کننده از جمله دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بهترین ایده ها و نیازها انتخاب شده و صاحبان آنها در اولین روز از این رویداد، توضیحات و شرح بیشتری از ایده و نیاز مطرح شده را بصورت سخنرانی ارائه بدهند تا شرکت کنندگان در رویداد بصورت آنلاین ، از مطالب ارائه شده استفاده کنند.


   مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی همچنین از مهمترین بخش این رویداد که بخش منتورینگ رویداد است، گفت که شرکت کنندگان توسط منتور ( متخصص فناوری که از تمامی مراحل کسب و کار و فن بازار آگاهی داشته باشد)، آموزش های لازم در زمینه کسب و کار، قوانین در بازار رقابتی، تحلیل رقبا، چگونگی مدل نویسی، چگونگی ثبت پتنت و ... را دریافت می کنند.


   وی افزود: در پایان رویداد و پس از رقابت تیم هایی که به مرحله دوم راه یافته بودند نیز تیم های برتر، انتخاب می شوند که با هدایا و تسهیلاتی جهت فعالیت فناورانه، مورد تشویق و تقدیر قرار می گیرند.


   وی اظهارداشت: دانشگاهیان علوم بهزیستی و توانبخشی که در این رویداد علمی شرکت کنند و جزو تیم های منتخب قرار بگیرند، علاوه بر جوایز این همایش علمی، در مرکز رشد دانشگاه مستقر خواهند شد و مورد حمایت آموزشی و اجرایی در فعالیت های فناورانه قرار می گیرند.


   دکتر جعفرپیشه در پایان این گفت وگو، تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد تا با برگزاری این رویداد، " بانک نیازها " را هم ایجاد کند تا ایده پردازانی که دارای ایده ناموفق بودند، به سمت نیازهای همان حوزه هدایت شوند و در نهایت، شاهد ایده پردازی موفق مطابق با نیازهای افراد کم توان  و طراحی و تولید تجهیزات توانبخشی براساس نیازهای جامعه هدف باشیم.


   گفتنی است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800  نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت  دارد.


    این دانشگاه در راستای تحقق هدف دستیابی به مرجعیت علمی و فنی طراحی و ساخت تجهیزات توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور، گام های موثری برداشته و در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بلحاظ شاخص ها و فعالیت های فناورانه، رتبه چهارم  را در میان 22 دانشگاه علوم پزشکی تیپ دو کشور کسب کرده است.


    هم اکنون 20 شرکت و واحد فناور تحت پوشش مرکز رشد و مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت می کنند که چهار شرکت از این مجموعه، در گروه شرکت های  « دانش بنیان » کشور قرار دارند.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17753
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: