• 1401/02/11 - 13:08
  • - تعداد بازدید: 1298
  • - تعداد بازدیدکننده: 138
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

برگزاری نشست مشترک واحد تعالی، توسعه و تحول دانشگاه و مرکز روانپزشکی رازی

نشست مشترک واحد تعالی، توسعه و تحول دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی در محل این مرکز برگزار شد.

   نشست مشترک واحد تعالی، توسعه و تحول دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی در محل این مرکز برگزار شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی مرکز رازی، این نشست با حضور دکتر لایقی معاون درمان، دکتر شاه محمدی مسئول واحد تعالی دانشگاه، دکتر ابراهیمی رئیس بازرسی و دکتر اجلی رئیس اداره پرستاری‌ دانشگاه، دکتر رضایی و دکتر باباپور رئیس و مدیر مرکز روانپزشکی رازی، و جمعی از مدیران و کارشناسان کارگروه‌های تخصصی تحول در دانشگاه و مرکز رازی برگزار شد.


    دکتر باباپور مدیر مرکز روانپزشکی رازی در سخنانی، ضمن خیرمقدم به حضار و تشکر از حضور آنان در این نشست، به راه اندازی مرکز توسعه و تحول و فعال شدن شش کارگروه تخصصی در مرکز رازی شامل « کارگروه روانپزشکی به ریاست دکتر رضایی، کارگروه روانشناسی به ریاست  دکتر احمدی، کارگروه کاردرمانی به ریاست دکتر نوری، کارگروه مددکاری به ریاست دکتر غلامی جم، کارگروه پشتیبانی به ریاست  دکتر آبام، و کارگروه پرستاری به ریاست  دکتر اجلی » اشاره کرد.


     وی، هدف از تشکیل این جلسه را هماهنگی هر چه بیشتر بین دانشگاه و مرکز رازی بیان کرد و گفت: در حال حاضر بحث عمده در محافل علمی، کیفیت زندگی بیماران و توجه جدی به پیشگیری و بهداشت می باشد،  و با توجه به ورود IT به مقوله سلامت در دهه‌های اخیر، می‌توان به این جمع‌بندی رسید که نگاه تحولی در مسیر سلامت انجام شده است.


    دکتر باباپور افزود: با توجه به اهمیت موضوع بایستی به سرعت وارد فاز اجرایی شده چرا که کار تحول بسیار دشوار و زمان بر است که بایستی با صبر و خویشتن داری در قالب سه برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت کارها را پیش برد.


    وی در بخش دیگری از سخنانش، با توجه به فعالیت های ارزشمندی از جمله ویزیت در منزل و تاسیس و راه اندازی موسسه امین که طی سال های گذشته در مرکز انجام شده، گفت: ضمن توجه به این فعالیت های مثبت می توان برای پیشبرد امور از پیشرفت های حاصله در سایر کشورها بهره ها برد.


    *****


   دکتر شاه محمدی مسئول واحد تعالی دانشگاه، هدف از تشکیل این واحد را برداشتن گامهایی هر چند کوتاه ولی مستمر دانست و گفت: انجام کار تیمی با بهترین کیفیت، مهمترین رویکرد دانشگاه جهت ارائه خدمات به بیماران است.


    وی همچنین مهمترین فعالیت انجام گرفته در این واحد را نوشتن سند تحول عنوان کرد که حاصل تلاش گروهی و مستمر اعضای آن می باشد، ضمن آنکه ماموریت ها و شرح وظایف واحد توسعه و تحول دانشگاه و مراکز تابعه را تشریح کرد.


    دکترشاه محمدی در ادامه، به برنامه های تحول در مرکز روانپزشکی رازی از جمله « تحول در بخش‌های آموزشی و غیر آموزشی، شناسایی فرایندهای قابل بهبود، شناسایی موانع و رفع آنها، اصلاح فرایندهای بستری و درمان، اصلاح فرایندهای توانبخشی، سطح بندی خدمات روان، حرکت به سمت بیمارستان دوستدار ایمنی و راه اندازی و فعال سازی دوره های فلوشیپ روانپزشکی » اشاره داشت.


*****


    دکتر فریدون لایقی معاون درمان دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جلسه، بر محوریت بیمار در هر مرکز درمانی و انجام فعالیت‌های پایه‌ای و تداوم آنها تاکید کرد و گفت: این فرصت را جهت بهبود شرایط بیمارستان و ایجاد تحول در نگرش کارکنان مغتنم شمرد، لذا بایستی به سرعت وارد عمل شد.


    وی به تامین نیازهای کارکنان مرکز و بهبود معیشت آنان اشاره کرد و افزود: معاونت درمان دانشگاه در تامین این بخش بسیار جدی و پیگیر خواهد بود.


*****


     در ادامه این جلسه دکتر فدایی مدیر اسبق و بازنشسته گروه روانپزشکی رازی به تغییرات صورت گرفته در مقوله تحول در دنیا اشاراتی داشته و گفت: باید از دیدگاه حمایتی محض به سمت دیدگاه رقابتی و توانمند کردن بیماران جهت ورود به اجتماع گام برداشت، همانطور که در بسیاری از کشورهای پیشرفته، جایی به نام بیمارستان روانی وجود ندارد، بلکه این بیماران در بخشی از یک بیمارستان جنرال بستری شده و در کوتاهترین زمان ممکن به جامعه بر می‌گردند.


     دکتر ابراهیمی مسئول بازرسی دانشگاه نیز در سخنانی گفت که باید این مرکز به یک مجتمع با خدمات چندگانه تبدیل شود، از ظرفیت‌های موجود مرکز حداکثر استفاده را به عمل آورده تا نه تنها بیماران و پرسنل از این امکانات بهره مند شوند، بلکه بتوان به نقطه ای رسید که سایر شهرها هم از این قابلیتها استفاده کنند.


     دکتر آبام مسئول کارگروه پشتیبانی، با اشاره به ضرورت تغییر وضعیت موجود و چرایی آن، گفت: هدف از تغییر چیست که برای تحقق تغییرات، تکنیک‌هایی را استفاده نمود که بتوان داده‌ها و اطلاعات را ساماندهی کرد و در این راستا چهار عنصر بسیار کلیدی « ساختار سازمانی، فناوری، نیروی انسانی و فرهنگ سازمانی » مدنظر قرار می گیرد.


    دکتر نوری مسئول کارگروه کاردرمانی نیز در سخنانی اظهار داشت: در مسیر تحول، باید دید واقع بینانه داشته باشیم و در این راه باید به کشورهایی که تقریباً شرایط شبیه ما را دارند، توجه کرده و به سوی فعالیت‌هایی سوق پیدا کنیم که آنها را به نتیجه رسانده است، اشتغال حمایت شده از بیماران نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه جدی شود .


    دکتر ذبیحی نیز در این باره گفت که کار تحول از حدود دو سال پیش در واحد مددکاری با توجه به نیازهای موجود در قالب یک پروژه طرح اجتماعی آغاز شده است که در  راستای انجام این طرح لیستی از چالش‌ها و نیازها استخراج شده و همه اینها در یک جلسه گروهی بحث شده و اولویت‌ها مشخص شده اند.


    دکتر احمدی مسئول کارگروه روانشناسی در سخنانی بر نگاه واقع‌بینانه به تحول تاکید کرد و افزود:  باید به مقوله تحول، به عنوان یک فرصت نگاه کرد نه تهدید ، و در همین راستا مهمترین رکن تحول، نیروی انسانی است که توجه به معیشت و رفاه او بسیار مهم و حیاتی است


    دکتر اجلی مسئول کارگروه پرستاری نیز با یادآوری اینکه در سال‌های اخیر فعالیت‌های ارزشمندی در سطح مرکز انجام شده، گفت: یکی از وظایف ما در راستای تحول، احیای این فعالیت هاست، در این مرکز بیماران به دو بخش مزمن و حاد تقسیم می‌شوند و در بخش های مزمن کارهای کارشناسی زیادی در حوزه‌های پرستاری انجام شده است و در بخش‌های حاد  نیز برنامه‌های زیادی در دست اقدام می باشد.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22397
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: