• 1399/09/22 - 19:39
  • - تعداد بازدید: 1903
  • - تعداد بازدیدکننده: 115
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با حضور مدیرکل دفتر بازرسی وزارت بهداشت

نشست هفتگی هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز شنبه با حضور دکتر محمدحسین حیدری مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت و مشاور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه و سایر اعضا، در سالن حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

   نشست هفتگی هیات رئیسه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز شنبه با حضور دکتر محمدحسین حیدری مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت و مشاور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه و سایر اعضا، در سالن حوزه ریاست دانشگاه  برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر حیدری طی سخنانی در این نشست، حضور مسئولان بازرسی دانشگاه ها در جلسات هیات رئیسه، رصد اقدامات  و کمک به هیات رئیسه دانشگاه ها را از وظایف مسئولان ادارات بازرسی در دانشگاه ها ذکر کرد، و افزود: این همکاری برای هم افزایی و همگرایی بیشتر، لازم است.


   وی با اشاره به جایگاه خدمات توانبخشی به عنوان سطح سوم خدمات نظام سلامت و تاثیر خدمات توانبخشی بعد از روند درمان بیماران، اظهار داشت: برغم تاثیرگذاری این خدمات در بازگشت بیماران به زندگی شخصی و اجتماعی، و تاثیرات آن در ارتقای سلامت جامعه، متاسفانه این خدمات تحت پوشش بیمه ها نیستند.


   مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت افزود: با توجه به شرایط خاص این نوع خدمات در نظام سلامت، باید اعتباربخشی مراکز توانبخشی متفاوت از مراکز درمانی پزشکی انجام شود و تحت پروتکل جداگانه ای ارزیابی ها اجرا شوند.


   دکتر حیدری با اشاره به این شرایط متفاوت، گفت: با تمام تفاوت های بین خدمات پزشکی درمانی و خدمات توانبخشی، هم اکنون اعتباربخشی مراکز توانبخشی در سراسر کشور توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام می شود، درصورتی که می توان  از ظرفیت های وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی،  و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بعنوان دانشگاهی تخصصی در این زمینه استفاده کرد.


   وی همچنین همکاری متخصصان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای کمک به مراکز درمانی غیردانشگاهی را لازم دانست و افزود: در شرایط کرونایی فعلی، رشته هایی مانند توانبخشی و سلامت روان می توانند به بیماران کرونایی بسیار کمک کنند و از طریق سامانه 4030 نیز به گروه های هدف، مشاوره و کمک رسانی داشته باشند.


   وی بر جهت دهی به طرح های تحقیقاتی بسمت جامعه محور بودن و کاربردی بودن آنها تاکید کرد و ادامه داد: دپارتمان های تخصصی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ظرفیتی هستند که مجموعا می توانند به اقشار مختلف مردم کمک کنند.


******


   پیش از سخنان مدیرکل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گزارشی از اقدامات چند روز اخیر به اعضای هیات رئیسه داد و برنامه هایی را که به پیشبرد اهداف دانشگاه کمک می کند، بیان کرد.


   وی ، " پیگیری برای دریافت سند مالکیت مرکز روانپزشکی رازی بنام دانشگاه، پیگیری تشکیل دبیرخانه رشته های توانبخشی در این دانشگاه، مشارکت در فعالیت ستاد علمی کرونا و طرح شهید سلیمانی، پیگیری برای اصلاح تشکیلات دانشگاه و تشکیل کمیته ای برای تکمیل اطلاعات دانشگاه در کتاب قرمز وزارت بهداشت " را از جمله مطالب و برنامه های کوتاه مدت دانشگاه ذکر کرد.


   در ادامه، دکتر عبداللهی مسئول اداره بازرسی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، آخرین گزارش بازرسی دوره ای از عملکرد دانشگاه در معاونت تحقیقات، مراکز تحقیقاتی و مراکز درمانی تابعه دانشگاه را قرائت کرد.


   دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه نیز در سخنانی به جایگاه خدمات توانبخشی در ارتقای سلامت جامعه، مشکلات مربوط به عدم پوشش بیمه ها از این خدمات و به تبع آن، مشکلات کمبود درآمد در مراکز درمانی – توانبخشی تابعه پرداخت.


   وی همچنین با اشاره به برگزاری اجلاس سال گذشته معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با محوریت خدمات توانبخشی و مصوبات این اجلاس، بر لزوم توجه بیشتر و توسعه اینگونه خدمات در کشور تاکید کرد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 17972
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: