• 1401/05/29 - 13:21
  • - تعداد بازدید: 1373
  • - تعداد بازدیدکننده: 183
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در جلسه ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مطرح شد:

بهره برداری از واحد آزمایش PCR در بیمارستان توانبخشی رفیده طی هفته های آتی

جلسه ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، روسای بیمارستانهای توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و کلینیک های تابعه، و جمعی از مدیران ذیربط برگزار شد.

   جلسه ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (شنبه) با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان، روسای بیمارستانهای توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی و کلینیک های تابعه،  و جمعی از مدیران ذیربط برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار روابط‌ عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در ابتدای این جلسه، براساس ارزیابی های وزارت بهداشت، گفت: متاسفانه میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در جامعه کاهش یافته و به ۳۴ درصد رسیده است.


    وی افزود: البته کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی جامعه، معطوف به کشور ما نمی شود، بلکه در کشورهای اروپایی هم این مشکل وجود دارد و حتی در آمریکا، زدن ماسک الزامی نیست .


    رئیس دانشگاه با تحليل نمودار میزان کشندگی و مرگ (Case Fatality Rate) که شرح روند مرگ ‌و مير و تغييرات کلى آن را نشان می دهد، افزود: برغم ذهنیتی که داشتیم، ابتلا به بیماری رو به افزایش و میزان مرگ و میر، پایین است و در دانشگاه نیز وضعیت خوبی داریم .


    دکتر خانکه در جمع روسای بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه، تاکید کرد: آمادگی لازم برای ارائه خدمات به شرکت کنندگان راهپیمایی اربعین را داشته باشیم، ضمن آنکه با توجه به پیشرفت خوبی که در عملیات آماده سازی واحد مربوط به آزمایش PCR  در بیمارستان توانبخشی رفیده داریم، می توانیم تا چند هفته آینده شاهد بهره‌برداری از این واحد باشیم.


   وی همچنین تصریح کرد که با توجه به اهمیت سلامت جسمی و روانی دانشجویان و بمنظور آمادگی هر چه بیشتر جهت ارائه خدمات درمانی به دانشجویان خوابگاهی، معاونت درمان دو تخت بستری در بیمارستان توانبخشی رفیده ویژه این افراد، تدارک ببیند.


   وی، راه اندازی درمانگاه دانشگاه را اتفاق بزرگی دانست و گفت: پیشنهاد می‌شود به پاس خدمات ارزنده علمی مرحومه دکتر روشنک وامقی، نام ایشان برای درمانگاه دانشگاه در نظر گرفته شود و با تاسیس این درمانگاه می توان، برنامه واکسیناسیون همکاران را به درمانگاه ارجاع داد.


*****


   دکتر امین اجلی مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در سخنانی ضمن بیان وضعیت کارکنان مراکز درمانی بلحاظ ابتلا به بیماری، گفت: با توجه به آمار استعلاجی همکاران مراکز درمانی تابعه دانشگاه، خوشبختانه وضعیت مراکز درمانی بلحاظ ابتلا به بیماری کرونا، خوب است و کارکنانی با وضعیت وخیم نداشتیم، و با توجه به تلقیح دوز چهارم واکسن کرونا برای  ۴۵۲ تن از بیماران مزمن و آسایشگاهی مرکز روانپزشکی رازی، عوارض ابتلا به کرونا در میان این بیماران، خفیف بوده است.


*****


   دکتر اکبر میرجانی اقدم مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز طی سخنانی با اشاره به وضعیت خوابگاه ها، تاکید کرد که خوشبختانه تاکنون مورد حادی بلحاظ ابتلا به بیماری کرونا گزارش نشده است و از بابت واکسیناسیون دانشجویان ساکن در خوابگاه ها نیز، از ۱۲۰ دانشجوی کارورز ، 100 درصد آنان دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند و این موضوع لازمه اسکان دانشجویان بوده است و 10 درصد کل دانشجویان ساکن در خوابگاه ها نیز دوز  چهارم را تزریق کردند و با هماهنگی کلینیک اسماء (تابعه دانشگاه)، درصدد واکسیناسیون مابقی دانشجویان در این مرکز درمانی هستیم


*****


    دکتر کیانوش عبدی مدیر پژوهش دانشگاه نیز در این نشست، آسیب جدی به امور آموزشی و پژوهشی و  افت کیفی آموزش را از عوارض ناشی از کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که در سال جدید تحصیلی، شاهد حضور فیزیکی دانشجویان و افزایش کیفیت سطح آموزشی و پژوهشی دانشگاه باشیم.


   گفتنی است که با توجه به اهمیت سلامت دانشجویان، موضوع آغاز سال تحصیلی جدید و چگونگی بازگشایی دانشگاه در مهرماه، به عنوان دستور جلسه بعدی ستاد کرونا دانشگاه در نظر گرفته شد.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ - نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23474
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: